Tiimiprofiili – The Five Behaviors

Tiimityö on yrityksesi kilpailuetu – hyödynnä sitä!

Menestyvän tiimin jäsenet luottavat toisiinsa, ratkovat konflikteja rakentavasti, sitoutuvat päätöksiin, vaativat toisiltaan vastuullisuutta ja keskittyvät yhteisten tulosten saavuttamiseen.

The Five Behaviors -tiimiprofiili auttaa sinua ymmärtämään ja rakentamaan tuloksellisia tiimejä.

Tiimiprofiili on Wileyn ja Patrick Lencionin yhteistyön tulos. Sen viitekehyksenä oleva tiimimalli perustuu Lencionin menestyskirjaan Five Dysfunctions of a team (suom. Viisi toimintähäiriötä tiimissä), jota on myyty jo yli 2,5 miljoonaa kappaletta ja käännetty yli 30 kielelle.

The Five Behaviors -tiimiprofiili käsittelee tiimin jäsenten kehittymistä viidessä tasossa

  • keskinäinen luottamus
  • erilaiset mielipiteet, kyky hyödyntää ristiriitoja
  • sitoutuminen päätöksiin
  • tilivelvollisuus muille samassa veneessä oleville

yhteiset tulokset

Yksilöllinen testi

Tiimiprofiili syntyy yksilöllisen testin perusteella, johon kaikki tiimin jäsenet vastaavat. Henkilökohtaisessa raportissa selviää, kuinka yksilö kokee luottamuksen, konfliktit, sitoutumisen, tilivelvollisuuden ja tulokset verrattuna muiden tiimiläisten näkemyksiin.

The Five Behaviors -tiimiprofiili on osa The Five Behaviors – Tiimin viisi toimintatasoa -valmennusprosessia (linkki kyseiselle sivulle) ja prosessi sisältää laajat raportit tiimin kehittymisen tueksi.

Educo ANALYTICA DiSC analyysi™

Educo ANALYTICA DiSC analyysi™ perustuu vuonna 1994 kehitettyyn Extended DISC järjestelmään.
Sen taustalla on puolestaan sveitsiläisen psykiatrin ja analyyttisen psykologian perustajan Carl Jungin sekä amerikkalaisen psykologin William Marstonin tutkimuksiin pohjautuva vuonna 1951 kehitetty DISC järjestelmä.

Educo ANALYTICA DiSC analyysi™ eroaa muista vastaavista siten, että sen raportit voidaan tarvittaessa räätälöidä analysoitavan henkilön organisaation tarpeiden perusteella. Educo ANALYTICA DiSC analyysi™ -perheeseen kuuluu kuusi erilaista rakentamaanne DiSC -profiilia,

Minä esimiehenä, Minä johtajana, Minä asiantuntijana, Minä yrittäjänä, Minä myyjänä, Minä asiakaspalvelijana ja näiden pohjalta organisaatiokohtaisesti räätälöidyt DiSC -profiilit. Asiakkaamme hyödyntävät Educo ANALYTICA DiSC analyysi™ kehittämisen lisäksi myös rekrytoinnin tukena.