E-kirjat

E-kirjoistamme löydät parhaat vinkit ja neuvot esimerkiksi johtamiseen, itsensä johtamiseen ja etätyöskentelyyn tai opit laskemaan johtamiskoulutuksen arvioidun tuoton. Tutustu kirjoihin, täytä lomake ja saat e-kirjan suoraan sähköpostiisi veloituksetta.

Tilannelähtöisen johtamisen tärkeys

“Hyvä johtaminen on yhteistyötä. Tutkimukset kuitenkin osoittavat, että työntekijöiden johtajillensa asettamien odotusten ja todellisuuden välillä on merkittävä ero. Ellei näihin eroihin puututa, ne heikentävät yrityksen elinvoimaisuutta…

Lue lisää

Viekö itsensä johtamisen puute organisaatiosi harhapoluille?

“Jos työntekijäsi eivät saavuta täyttä potentiaaliaan, ei saavuta organisaatiosikaan. Yksittäiset työntekijäsi ratkaisevat, miten organisaatiosi menestyy. Voi silti olla, että et ole kouluttanut heitä etkä tukenut tarpeeksi sitä, että he kehittyvät työssään…”

Lue lisää

Miksi tilannelähtöinen johtaminen kannattaa

“Hyvät johtajat näkevät potentiaalin jokaisessa ja näyttävät tietä tiimeille ja organisaatiolle. Vuosikymmenten ajan ohjaavat ja tukevat johtamiskäyttäytymiset ovat olleet tehokkaan johtamisen perusta…”

Lue lisää

Johtamiskoulutuksen ROIn ja vaikuttavuuden mittaaminen

“Yksi johtamisen ja osaamisen kehittämisen suurimmista haasteista on johdon vakuuttaminen uusien koulutus- ja kehitysohjelmien positiivisista taloudellisista vaikutuksista…”

Lue lisää

Verkkokoulutusten merkitys nykytilanteessa

Verkkokoulutusten merkitys nykytilanteessa e-kirja kiteyttää verkkokoulutusten edut ja auttaa sinua valitsemaan hyvän koulutuskumppanin. “Koronakriisi, matkustusrajoitukset, ajan ja rahan puute ovat pysäyttäneet…”

Lue lisää

Näin teet etätyöstä tehokasta ja mukavaa

Näin teet etätyöstä tehokasta ja mukavaa e-kirjasta löydät vinkkejä, työkaluja ja materiaaleja, joiden avulla hallitset etätyöympäristöäsi, säilytät tuottavuutesi ja pidät tiivistä yhteyttä työyhteisöösi…

Lue lisää