Uutiset

Etsimme asiakkuuspäällikköä

By 22.5.2020 No Comments

Asiakkuuspäällikkö

Haluatko auttaa ihmisiä ja organisaatioita onnistumaan parhailla mahdollisilla ratkaisuilla? Oletko innostunut myyntityöstä sekä jatkuvasta itsesi kehittämisestä?

Meillä voi olla juuri sinulle sopiva tehtävä. Vahvistamme myyntitiimiämme uudella jäsenellä. Toivomme, että asut Turussa tai pääkaupunkiseudulla.

Asiakkuuspäällikkönä työskentelet koko Suomen alueella sijaitsevien asiakasorganisaatioidemme kanssa. Autat uusia ja nykyisiä asiakkaitamme onnistumaan tunnistamalla heidän liiketoimintansa ja henkilöstönsä kehittämistarpeet sekä ehdottamaan heille tähän parhaan mahdollisen ratkaisun. Työhösi kuuluu uusien asiakkaiden hankintaa ja vanhojen asiakkaiden huolenpitoa. Kehität aktiivisesti myynnin ja markkinoinnin toimintaamme myyntinyrkki-tiimimme jäsenenä.

Mitä odotamme sinulta?
+ halua ja kykyä sitoutua arvojemme mukaiseen toimintaan
+ myyntihenkistä asennetta sekä halua kehittyä ihmisenä ja ammattilaisena
+ sujuvaa tietoteknistä osaamista ja englannin kielen taitoa
+ liiketoiminnan ja/tai organisaation toiminnan ymmärrystä

Mitä tarjoamme sinulle?
+ mainion työyhteisön ja räätälöidyt esimiespalvelut
+ maailman parhaimmat työkalut johtamisen, tiimien ja työyhteisöjen tuloksellisen toiminnan kehittämiseen
+ nykyaikaiset myynnin työvälineet ja järjestelmät

Listätietoja tehtävästä antaa Myyntijohtaja Samuli Rönkkönen, 044 711 0461 / samuli.ronkkonen@educo.fi, varmimmin 28.5. klo 9-10, 29.5. klo  9-10, 1.6. klo 12.30-13 tai 2.6. klo 11-11.30. Valintaprosessissa avustaa Seniorikonsultti Miikka Uurto, miikka.uurto@eezy.fi.

Hakemuksen voi jättää www.personnel.fi-sivujen kautta viimeistään 3.6.2020.

Haku alkaa 19. toukokuuta 2020 ja päättyy 3. kesäkuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Educo Valmennustalo Oy

Educo Valmennustalo Oy
Educo Valmennustalo Oy on koko Suomen alueella toimiva tuloshakuinen ja innovatiivinen koulutus-, valmennus- ja asiantuntijatalo. Tarjoamme kattavan palvelukonseptin organisaatioiden toiminnan ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Olemme ennen kaikkea erikoistuneet tulokselliseen johtamisen, tiimien ja työyhteisöjen tuloksellisen toiminnan kehittämiseen – kulttuurin muuttamiseen. Tähän meillä on käytössämme maailman parhaat työkalut.
Tutustu lisää: www.educo.fi

Blanchard Finland
Educo Valmennustalo Oy:n asiakkaiden käytössä on maailman johtavan esimies- ja johtamiskoulutuksen osaajan The Ken Blanchard Companiesin kaikki valmennus-ohjelmat. Blanchard® on kouluttanut maailman parhaita johtajia jo yli 40 vuotta – yli 150 000 ihmistä vuodessa. Palkittu First-time Manager -koulutusohjelma perustuu liike-elämän tarpeisiin kirjoitettuun bestseller- kirjaan The New One Minute Manager®, ja SLII® on maailmassa laajimmin käytetty johtamismalli. Blanchard on johtamiskoulutuksen asiantuntija kaikilla organisaation tasoilla ja selvästi suosituin Fortune 500 -yritysten koulutuskumppani. Yhtiön opeilla valmennetaan myös keskisuurten yritysten, julkishallinnon, koulutusinstituutioiden ja kansalaisjärjestöjen henkilöstöä ympäri maailmaa.
Tutustu lisää: www.kenblanchard.com