Alkavat koulutukset

Yritysjohtamisen kasvuohjelma – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Yritysjohtamisen kasvuohjelma – Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto antaa erinomaiset eväät oman yrityksesi kokonaisvaltaiseen kehittämiseen tuottavuuden ja kannattavuuden parantamiseksi.

Onnistumisen kannalta merkittävin asia on oikeanlainen yrityskulttuuri. Lopulta kaikessa menestyksellisessä yritystoiminnassa on kysymys siitä, miten saamme ihmiset tekemään yhdessä oikeita asioita tavoitteiden toteuttamiseksi. Menestyvään yritystoimintaan tarvitaan aina ihmisiä; asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja ennen kaikkea motivoituneita työntekijöitä. Tämä on yritysjohtamisen kasvuohjelman punainen lanka ja se yhdistää eri valmennuspäivät yhdeksi loogiseksi kokonaisuudeksi.

Digitaalisen markkinoinnin osaaja  – Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinoinnin osaamisala

Johtamisen ja esimiestyöskentelyn kehittämisohjelma

Esimiestyössä onnistuminen vaatii vahvaa tilanteiden ja ihmisten johtamisen taitoa sekä joustavaa ja tehokasta johtamistyylien käyttöä. Tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä osaamista johtaa erilaisia ihmisiä. Esimies tarvitsee myös jatkuvasti taitoja kehittää omaa esimiestyöskentelyään. Educon johtamisen ja esimiestyöskentelyn kehittämisohjelma on rakennettu näistä tarpeista erityisesti johto- ja esimiestehtävissä toimiville tai näihin tehtäviin valmennettaville. Ohjelman aikana suoritetaan Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto.