Optimaalinen motivaatio

Optimaalinen motivaatio, Optimal Motivation ®

Opi tekemään työpaikka, jossa ihmiset kukoistavat optimaalisen motivaation ansiosta.

Motivaatio on taito, jota voi opettaa ja oppia, kehittää ja käyttää. Siksi sinä voit oppia valitsemaan optimaalisen motivaation milloin tahansa ja mihin tahansa tehtävään. Esimiehenä voit puolestaan oppia auttamaan työntekijöitäsi vaihtamaan motivaationsa optimaaliseksi.

Optimaalisen motivaation valmennuksessa opit reflektoimaan hyvinvointia, tunteita ja motivaatiotilaa sekä vaihtamaan alioptimaalisen motivaatiotilan optimaaliseen. Valmennuksessa opit myös keskustelemaan työkaverisi tai alaisesi kanssa hänen motivaatiotilastaan.

Kuka valmennuksesta hyötyy?

  • Esimiehet ja projektipäälliköt, jotka haluavat ottaa käyttöön optimaalisen motivaation parhaat käytännöt ihmisten hyvinvoinnin ja tuottavuuden tueksi.
  • Jokainen, joka haluaa innostua ja onnistua arjessa, ja oppia siksi aktivoimaan optimaalisen motivaationsa.

Mitä valmennuksesta saat?

Valmennuksen tavoitteena on luoda työympäristö, jossa organisaatiosi jokainen työntekijä innostuu, sitoutuu ja tuottaa, kun hänen motivaationsa on optimaalista. Joka ikinen päivä. Tämän seurauksena on mahdollista säästää suuria kustannuksia, jotka johtuvat alioptimaalisesta motivaatiosta.

Valmennuksen tuloksena:

  • tunnistat ja erotat toisistaan motivaatiospektrin kuusi motivaatiotilaa
  • ymmärrät, miten psykologiset perustarpeet itsenäisyys, liittyneisyys ja osaaminen vaikuttavat ihmisen hyvinvoinnin, energisyyden ja elinvoimaisuuden kokemukseen
  • opit kolme taitoa aktivoida optimaalinen motivaatio: tunnistat nykyisen motivaatiotilan, osaat vaihtaa ja säilyttää optimaalisen motivaatiotilan,  osaat reflektoida muutosta
  • osaat soveltaa näitä kolmea taitoa työntekijöidesi ja muiden ihmisten kanssa

Valmennus on yksi Ken Blanchard -yhtiöiden tuotteista, joita meillä on ilo edustaa Suomessa strategisen kumppanimme Sovelton kautta. Blanchard-yhtiöt on listattu vuosikausia USAn parhaiden johtamisen valmennusyritysten joukkoon. Blanchardin tunnetuin valmennuskonsepti Tilannejohtaminen II, SLII® on maailman tutkituin, tunnetuin ja käytetyin johtamisen malli.

Kysy lisää johtamisen ratkaisuista

Janne Annunen
KTM, Toimitusjohtaja

040 551 5057janne.annunen@educo.fi