Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen koulutusohjelma

Haluatko parantaa johtamistaitojasi ja kehittää työskentelyäsi esihenkilönä? Johtamisen koulutusohjelmamme on tarkoitettu juuri sinulle, joka toimit johtajana tai esihenkilönä. Koulutusohjelman aikana suoritetaan johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, joka vahvistaa osaamistasi johtamisen eri osa-alueilla.
Ota yhteyttä
1890
7-9
Koulutuspäivää
12
kuukautta
Turku, Pori, Tampere, Vantaa, verkko

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Paranna taitojasi ja kehitä omaa johtamistyöskentelyäsi Educon johtamisen koulutusohjelmissa, jotka on rakennettu erityisesti johtotehtävissä toimiville henkilöille. Voit olla esimerkiksi johtaja, päällikkö, esihenkilö tai yrittäjä. Koulutuksen aikana päivität oman osaamisesi johtajana ja saat uusia näkökulmia työyhteisön ja organisaation kehittämiseen, lisäksi saat riittävät valmiudet suorittaa johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon (180 osp).

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon suorittaminen edellyttää, että toimit johto- tai esihenkilötehtävissä sekä johdat, suunnittelet ja kehität yrityksesi tai oman vastuualueesi toimintaa ja sen henkilöstöä, taloutta ja tuloksellisuutta. Koulutusohjelmasta riippuen ohjelma sisältää yhteensä 7-9 mielenkiintoista koulutuspäivää sekä ennakko- ja välitehtäviä. Koulutus kestää kokonaisuudessaan 12 kuukautta. Opiskelu ja tutkinnon suorittaminen tapahtuvat oman työsi ohessa. Tarjoamme koulutusohjelmia sekä verkossa että lähiopetuksena.

Lähijohtamisen koulutusohjelman sisältö sopii hyvin esihenkilö- ja lähijohtamisen tehtävissä toimiville kun taas yritysjohtamisen koulutusohjelman sisältö sopii parhaiten johtotehtävissä toimiville. Lähi- ja yritysjohtamisen koulutusohjelmia alkaa seuraavilla paikkakunnilla: Pori, Tampere, Turku, Vantaa sekä verkossa. Tutustu tarkemmin sisältöihin ja ilmoittaudu mukaan.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Novida ammattiopisto ja lukion kanssa.

”Kaksi asiaa korostui minulle JYEAT-koulutuksessa. Ensimmäiseksi vertaistuki muiden yrittäjien ja lähijohtajien kanssa tarjosi sellaista vertaistukea, jota emme ehkä osaa aina pyytää mutta jota tarvitsemme. Pidimme vertaiscoaching-palavereita erään osallistujan kanssa liki vuoden ajan.
Toinen asia oli ihmisten johtaminen osaamisen mukaan. Koulutus avasi hyvin, miten helposti eri tilanteissa päädytään joko ali- tai ylijohtamaan ihmisiä. Nyt pystyn tunnistamaan hyvien keskusteluiden kautta työntekijöiden kanssa tilanteeseen sopivat johtamisen tavat.” – Juhani Päivärinta, Asiakkuusjohtaja

Kenelle koulutus sopii?

1

Olet johtaja, päällikkö, lähijohtaja, esihenkilö, tiiminvetäjä

2

Teet monipuolisia johtamiseen liittyviä työtehtäviä

3

Suunnittelet ja kehität oman vastuualueesi toimintaa

Koulutuksen hyödyt ja työkalut

● Saat todistuksen tutkinnon suorittamisesta
● Kehität ihmisten johtamisen taitoja: ohjelmaan sisältyy huippuluokan SLII® valmennus
● Kehität omaa johtamistasi seuraavien työkalujen avulla:
Everything DiSC®-työyhteisöprofiili,
Educo ANALYTICA 360 arvio™ (Lähijohtamisen koulutusohjelma) tai
Educo ANALYTICA Työyhteisön tilannekaroitus (Yritysjohtamisen koulutusohjelma)
● Johtamiskäyttäytymisanalyysi LBAII®
● Parannat vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
● Verkostoidut muiden opiskelijoiden kanssa

Tutustu tarkemmin koulutusohjelmiin ja ilmoittaudu mukaan.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää?

Lähetä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Untitled
- Puhelin
02 2828 511
- Email
info@educo.fi
- Sijainti
Juhana Herttuan puistokatu 21, 20100 Turku