Turku

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikois-
ammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto JYEAT antaa sinulle työkaluja johtamiseen sekä kehittää omaa johtamisosaamistasi. Osoitat erikoisammattitutkinnolla hallitsevasi alan vaativimmat työtehtävät sekä vahvistat osaamistasi johtajana ja esihenkilönä. Koulutus soveltuu eri alojen johtajille, päälliköille ja yrittäjille, jotka vastaavat yrityksensä tai vastuualueensa toiminnan johtamisesta.

Koulutus alkaa Turussa 7.5.2024. Hakeutuminen koulutukseen on alkanut. Varaa paikkasi!

Hakeudu koulutukseen
Lataa ohjelma

7.5.2023

Alkaa

10

Koulutuspäivää

2190

Hinta

Turku

Sijainti

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto antaa sinulle konkreettisia työkaluja arjen johtamiseen sekä kehität ja parannat johtamistyöskentelyäsi. Koulutuksessa opit tunnistamaan vahvuutesi ja kehittämiskohteesi johtajana. Koulutuksessa voit vaihtaa ajatuksia, saat vertaistukea ja verkostoidut muiden esihenkilöiden kanssa. Koulutuksen aikana suoritat johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon, joka on työelämässä arvostettu ammatillinen erikoisammattitutkinto. Tutkinnon suorittaminen on mahdollista, kun työskentelet organisaatiossasi johtajana, päällikkönä tai yrittäjänä, olet tulosvastuullinen oman alueesi toiminnasta (talouden suunnittelu- ja seurantavastuu) sekä sinulla on johdettavana tiimi (vähintään viisi johdettavaa).

Koulutusohjelma sisältää yhteensä 10 mielenkiintoista lähikoulutuspäivää sekä ennakko- ja välitehtäviä. Koulutus kestää kokonaisuudessaan noin vuoden. Opiskelu ja tutkinnon suorittaminen tapahtuvat oman työsi ohessa. Osallistuja maksaa opiskelijamaksun 2190 € + alv, joka sisältää koulutuksen, materiaalit sekä tutkinnon suorittamiseen liittyvät maksut.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto laajuudeltaan 180 osaamispistetta ja muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta. Tutustu tarkemmin tutkinnon perusteisiin.

Tutkinnon pakollinen osa
Johtajana toimiminen

Tutkinnon valinnaiset osat
Työyhteisön kehittämisen johtaminen
Henkilöstön ja osaamisen johtaminen
Asiakkuuksien johtaminen
Projektin johtaminen
Talouden johtaminen
Tuotanto- ja palveluprosessien johtaminen
Strateginen johtaminen
Tutkinnon osa tai osia toisesta erikoisammattitutkinnosta

Kenelle koulutus sopii?

1

Olet johtaja, päällikkö, yrittäjä

2

Olet tulosvastuullinen oman alueesi toiminnasta

talouden suunnittelu- ja seurantavastuu

3

Sinulla on johdettavana tiimi

vähintään viisi johdettavaa

Hakeudu koulutukseen

Linkki ohjautuu tutkinnon vastaanottajan Wilmaan. Valitse oikea tutkinto, lisää se ostoskoriin ja hakeudu koulutukseen. Hakeutuminen päättyy 22.4.2024.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto alkaa Turussa

Ohjelma pitää sisällään 10 lähikoulutuspäivää. Muutokset aikatauluun on mahdollisia.
 • Koulutuksen startti – Itsetuntemus ja kommunikaatio

  7.5.2024 klo 9-14

  • Ennakkotehtävä: Everything DiSC® Työyhteisöprofiili
  • Tutustuminen, koulutuksen sisältö ja tavoitteet
  • DiSC-malli auttaa sinua ymmärtämään itseäsi ja muita
  • Käyttäytymistyylisi ja sen vahvuudet ja heikkoudet
  • Kotitehtävä ja valmistautuminen seuraavaan lähipäivään
  • Kouluttajana: Janne Annunen

Lisätietoja koulutuksesta

Johanna Böckerman
johanna.bockerman@educo.fi
p. 044 733 4904

Koulutuspaikka:
Auriga Business Center, Juhana Herttuan puistokatu 21, Turku

Osallistuja maksaa opiskelijamaksun 2190 € + alv, joka sisältää koulutuksen, materiaalit sekä tutkinnon suorittamiseen liittyvät maksut.

Tutkinnon perusteet

Sopimusehdot

Hakeudu koulutukseen

Kouluttajat

Janne Annunen

Janne on Educo Valmennustalon toimitusjohtaja ja yrittäjä sekä Blanchard® Global Partner. Janne on johtamisen ja organisaatioiden toiminnan syväasiantuntija ja auttaa organisaatiota tekemään hyvästä ihmisten johtamisesta kilpailuedun. Janne on toiminut pitkään johtamisvalmentajana ja johtamiskonsulttina ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus johtamisesta. Janne toimii myös Suomen suosituimman johtamisen podcastin Hyvä Paha johtaminen isäntänä.

Pasi Lehtiniemi

Pasi on kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä esimiestyöstä. Pasi on vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Pasi valmentaa laajalla skaalalla projektijohtamista ja esimiestyötä. Erityinen asiantuntemus kohdistuu tietojohtamiseen sekä ihmisten johtamisen Leadership-taitojen ja tiimidynamiikan kehittämiseen.

Jyrki Mannelin

Jyrki on kokenut juridiikan asiantuntija ja hänen erityinen osaamisalueensa on työoikeudessa. Jyrki on koulutukseltaan sekä oikeustieteen maisteri että konetekniikan diplomi-insinööri. Tämä yhdistelmä tekee hänestä alansa monipuolisen osaajan, joka pystyy yhdistämään lakiosaamisensa aiempaan työkokemukseen yritysmaailmassa. Jyrki on toiminut Educon kouluttajana useita vuosina ja saanut kiitettävää palautetta asiantuntevasta otteestaan.

Sirke Lohtaja-Ahonen

Sirke on lukijalähtöisten tekstien mestari ja ihmisten innostaja, viestintävalmentaja ja tietokirjailija, jonka intohimo on kielen voima. Sirke on työskennellyt viestintäalalla yli 30 vuoden ajan. Hän on pitänyt satoja valmennuksia ja auttanut tuhansia johtajia ja asiantuntijoita kehittämään viestintäänsä. Sirke tekee tylsistä asioista kiinnostavia, vaikeista helppoja ja saa ihmiset näkemään vahvuutensa viestijöinä. Valmennettaviltaan hän on saanut erityiskiitosta avoimuudesta, kannustamisesta ja innostamisesta.