Vantaa

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikois-
ammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto JYEAT antaa sinulle työkaluja johtamiseen sekä kehittää omaa johtamisosaamistasi. Osoitat erikoisammattitutkinnolla hallitsevasi alan vaativimmat työtehtävät sekä vahvistat osaamistasi johtajana ja esihenkilönä. Koulutus soveltuu eri alojen esihenkilöille, asiantuntijoille ja yrittäjille, jotka vastaavat yrityksensä tai vastuualueensa toiminnan johtamisesta.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto starttaa Vantaalla 24.10.2024. Hakeutuminen koulutukseen on alkanut. Varaa paikkasi!

Hakeudu koulutukseen
Lataa ohjelma

24.10.2024

Alkaa

10

Koulutuspäivää

2190

Hinta

Vantaa

Sijainti

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto antaa sinulle konkreettisia työkaluja arjen johtamiseen sekä kehität ja parannat johtamistyöskentelyäsi. Koulutuksessa opit tunnistamaan vahvuutesi ja kehittämiskohteesi johtajana. Koulutuksessa voit vaihtaa ajatuksia, saat vertaistukea ja verkostoidut muiden esihenkilöiden kanssa. Koulutuksen aikana suoritat johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon, joka on työelämässä arvostettu ammatillinen erikoisammattitutkinto. Tutkinnon suorittaminen on mahdollista, kun työskentelet organisaatiossasi johtajana, päällikkönä tai yrittäjänä, olet tulosvastuullinen oman alueesi toiminnasta sekä sinulla on johdettavana tiimi tai rooliisi kuuluu sisäisten ja/tai ulkoisten sidosryhmien johtaminen.

Koulutusohjelma sisältää yhteensä 10 mielenkiintoista lähikoulutuspäivää sekä ennakko- ja välitehtäviä. Koulutus kestää kokonaisuudessaan noin vuoden. Opiskelu ja tutkinnon suorittaminen tapahtuvat oman työsi ohessa. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Novida ammattiopisto ja lukion kanssa. Osallistuja maksaa opiskelijamaksun 2190 € + alv, joka sisältää koulutuksen, materiaalit sekä Novidan opiskelijamaksun.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto laajuudeltaan 180 osaamispistetta ja muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.

Tutkinnon pakollinen osa
Johtajana toimiminen

Tutkinnon valinnaiset osat
Työyhteisön kehittämisen johtaminen
Henkilöstön ja osaamisen johtaminen
Asiakkuuksien johtaminen
Projektin johtaminen
Talouden johtaminen
Tuotanto- ja palveluprosessien johtaminen
Strateginen johtaminen
Tutkinnon osa tai osia toisesta erikoisammattitutkinnosta

Tutustu tästä tarkemmin tutkinnon perusteisiin.

Kenelle koulutus sopii?

1

Olet johtaja, päällikkö, yrittäjä, tiiminvetäjä, asiantuntijajohtaja

2

Johdat tiimiä tai sisäisiä ja/tai ulkoisia sidosryhmiä

3

Olet tulosvastuullinen oman alueesi toiminnasta

Hakeudu koulutukseen

Linkki ohjautuu Novida Ammattiopiston Wilmaan. Valitse oikea tutkinto, lisää se ostoskoriin ja hakeudu koulutukseen.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto Vantaalla

Ohjelma pitää sisällään 10 lähikoulutuspäivää.
 • Koulutuksen startti – Itsetuntemus ja kommunikaatio

  24.10.2024 klo 9-14

  • Ennakkotehtävä: Everything DiSC® Työyhteisöprofiili
  • Tutustuminen, koulutuksen sisältö ja tavoitteet
  • DiSC-malli auttaa sinua ymmärtämään itseäsi ja muita
  • Käyttäytymistyylisi ja sen vahvuudet ja heikkoudet
  • Kotitehtävä ja valmistautuminen seuraavaan lähipäivään
  • Kouluttajana: Janne Annunen

Lisätietoja koulutuksesta

Johanna Böckerman
johanna.bockerman@educo.fi
p. 044 733 4904

Koulutuspaikka:
Technopolis Aviapolis, Teknobulevardi 3-5, Vantaa

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Novida ammattiopisto ja lukion kanssa. Osallistuja maksaa opiskelijamaksun 2190 € + alv, joka sisältää koulutuksen, materiaalit sekä Novidan opiskelijamaksun.

Tutkinnon perusteet

Sopimusehdot

Kouluttajat

Janne Annunen

Janne on Educo Valmennustalon toimitusjohtaja ja yrittäjä sekä Blanchard® Global Partner. Janne on johtamisen ja organisaatioiden toiminnan syväasiantuntija ja auttaa organisaatiota tekemään hyvästä ihmisten johtamisesta kilpailuedun. Janne on toiminut pitkään johtamisvalmentajana ja johtamiskonsulttina ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus johtamisesta. Janne toimii myös Suomen suosituimman johtamisen podcastin Hyvä Paha johtaminen isäntänä.

Pasi Lehtiniemi

Pasi on kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä esimiestyöstä. Pasi on vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Pasi valmentaa laajalla skaalalla projektijohtamista ja esimiestyötä. Erityinen asiantuntemus kohdistuu tietojohtamiseen sekä ihmisten johtamisen Leadership-taitojen ja tiimidynamiikan kehittämiseen.

Jyrki Mannelin

Jyrki on kokenut juridiikan asiantuntija ja hänen erityinen osaamisalueensa on työoikeudessa. Jyrki on koulutukseltaan sekä oikeustieteen maisteri että konetekniikan diplomi-insinööri. Tämä yhdistelmä tekee hänestä alansa monipuolisen osaajan, joka pystyy yhdistämään lakiosaamisensa aiempaan työkokemukseen yritysmaailmassa. Jyrki on toiminut Educon kouluttajana useita vuosina ja saanut kiitettävää palautetta asiantuntevasta otteestaan.

Sirke Lohtaja-Ahonen

Sirke on lukijalähtöisten tekstien mestari ja ihmisten innostaja, viestintävalmentaja ja tietokirjailija, jonka intohimo on kielen voima. Sirke on työskennellyt viestintäalalla yli 30 vuoden ajan. Hän on pitänyt satoja valmennuksia ja auttanut tuhansia johtajia ja asiantuntijoita kehittämään viestintäänsä. Sirke tekee tylsistä asioista kiinnostavia, vaikeista helppoja ja saa ihmiset näkemään vahvuutensa viestijöinä. Valmennettaviltaan hän on saanut erityiskiitosta avoimuudesta, kannustamisesta ja innostamisesta.