Johtamisen ja yritysjohtamisen erikois-
ammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto JYEAT antaa sinulle työkaluja johtamiseen sekä kehittää omaa johtamisosaamistasi. Osoitat erikoisammattitutkinnolla hallitsevasi alan vaativimmat työtehtävät sekä vahvistat osaamistasi johtajana ja esihenkilönä. Koulutus soveltuu eri alojen esihenkilöille, asiantuntijoille ja yrittäjille, jotka vastaavat yrityksensä tai vastuualueensa toiminnan johtamisesta.

Koulutus alkaa oppisopimuskoulutuksena verkossa 28.9.2023.
Lataa ohjelma

28.9.2023

Alkaa

12

Koulutuspäivää

0

Hinta

Verkko

Sijainti

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto antaa sinulle konkreettisia työkaluja arjen johtamiseen sekä kehität ja parannat johtamistyöskentelyäsi. Koulutuksessa opit tunnistamaan vahvuutesi ja kehittämiskohteesi johtajana. Koulutuksessa voit vaihtaa ajatuksia, saat vertaistukea ja verkostoidut muiden esihenkilöiden kanssa. Koulutuksen aikana suoritat johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon, joka on työelämässä arvostettu ammatillinen erikoisammattitutkinto.

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena yhteistyössä Koulutuskeskus Salpauksen kanssa, joka vastaa tutkinnon vastaanottamisesta. Oppisopimuksena suoritettava tutkinto on opiskelijalle maksuton. Oppisopimuksen opiskelija tekee Salpauksen kanssa ennen koulutuksen alkua.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto laajuudeltaan 180 osaamispistetta ja muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.

Tutkinnon pakollinen osa
Johtajana toimiminen

Tutkinnon valinnaiset osat
Työyhteisön kehittämisen johtaminen
Henkilöstön ja osaamisen johtaminen
Asiakkuuksien johtaminen
Projektin johtaminen
Talouden johtaminen
Tuotanto- ja palveluprosessien johtaminen
Strateginen johtaminen
Tutkinnon osa tai osia toisesta erikoisammattitutkinnosta

Tutustu tästä tarkemmin tutkinnon perusteisiin.

Koulutukseen voi osallistua myös ilman tutkinnon suorittamista. Koulutuksen hinta silloin 1890 €. Ilmoittaudu tästä.

Kenelle koulutus sopii?

1

Olet johtaja, päällikkö, yrittäjä, tiiminvetäjä, asiantuntijajohtaja

2

Sinulla on työpaikka, ja vastaat jostakin selkeästä vastuualueesta

Ilmoittaudu koulutukseen

Oppisopimus-
koulutus

 • Oppisopimuskoulutuksessa hankit ammatillisen pätevyyden työtä tekemällä ja opiskellen. Koulutuksen aloittaminen edellyttää, että sinulla on työpaikka tai toimit päätoimisena yrittäjänä.

Oppisopimus solmitaan työntekijän, työnantajan ja Koulutuskeskus Salpauksen kesken.

Ennen koulutuksen alkua tehdään henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) Salpauksen vastuuhenkilön kanssa, joka ohjaa tutkinnon suorittamista.

Tarvitset työpaikaltasi työpaikkaohjaajan, joka voi olla esim. esihenkilösi.

Työnantaja sitoutuu yleisiin työnantajien oikeuksiin ja velvollisuuksiin.

Koulutuksen ohjelma

Ohjelma pitää sisällään 12 koulutuspäivää verkossa. Päivien tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.
 • Koulutuksen startti: Itsetuntemus ja kommunikaatio

  28.9.2023 klo 9-14

   

  • Koulutusohjelman sisältö ja tavoitteet
  • Tutkinnon suorittaminen
  • Oman ja muiden käyttäytymistyylin tunnistaminen
  • Kouluttajana: Janne Annunen

Lisätietoja koulutuksesta

Johanna Böckerman
johanna.bockerman@educo.fi
p. 044 733 4904

Koulutuspaikka: Zoom

 

Lataa ohjelma

Tutkinnon perusteet

Sopimusehdot

Ilmoittaudu ilman tutkintoa

Koulutukseen voi osallistua myös ilman tutkinnon suorittamista, hinta on 1890 € + alv. Saat koulutuksen päätteeksi todistuksen osallistumisestasi johtamiskoulutukseen.

Ilmoittaudu pelkkään koulutukseen

Kouluttajat

Janne Annunen

Janne on Educo Valmennustalon toimitusjohtaja ja yrittäjä sekä The Ken Blanchard Companiesin® Global Partner. Janne on johtamisen ja organisaatioiden toiminnan syväasiantuntija ja auttaa organisaatiota tekemään hyvästä ihmisten johtamisesta kilpailuedun. Janne on toiminut pitkään johtamisvalmentajana ja johtamiskonsulttina ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus johtamisesta. Janne toimii myös Suomen suosituimman johtamisen podcastin Hyvä Paha johtaminen isäntänä.

Pasi Lehtiniemi

Pasi on kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä esimiestyöstä. Pasi on vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Pasi valmentaa laajalla skaalalla projektijohtamista ja esimiestyötä. Erityinen asiantuntemus kohdistuu tietojohtamiseen sekä ihmisten johtamisen Leadership-taitojen ja tiimidynamiikan kehittämiseen.

Jyrki Mannelin

Jyrki on kokenut juridiikan asiantuntija ja hänen erityinen osaamisalueensa on työoikeudessa. Jyrki on koulutukseltaan sekä oikeustieteen maisteri että konetekniikan diplomi-insinööri. Tämä yhdistelmä tekee hänestä alansa monipuolisen osaajan, joka pystyy yhdistämään lakiosaamisensa aiempaan työkokemukseen yritysmaailmassa. Jyrki on toiminut Educon kouluttajana useita vuosina ja saanut kiitettävää palautetta asiantuntevasta otteestaan.