Analyysi- ja tutkimuspalvelut

Educon analyysi- ja tutkimuspalvelut on kehitetty tukemaan muutosta. Niiden avulla saat monipuolisen kuvan organisaatio- ja henkilökohtaisista kehittämistarpeista sekä mittaat kehittymistä. Osa käytössämme olevista työkaluista, kuten DiSC -profiilit ovat jo itsessään tehokkaita kehittymisen työkaluja. Suurin osa käytössämme olevista analyysi- ja tutkimustyökaluista on kehittämiemme ja sellaisenaan tarjolla vain Educon asiakkaille.
Tästä hyvänä esimerkkinä on henkilöstökokemuksen ja talousanalyysin yhdistävä Kassavirtapohjainen vaikuttavuusanalyysi™, jonka konsepti on ainutlaatuinen jopa koko maailmassa. Teemme myös paljon organisaatiokohtaisesti räätälöitäviä tutkimuksia. Tyypillisesti nämä liittyvät asiakas- tai henkilöstökokemuksen mittaamiseen.

Kaikki Educon tarjoamat mielenkiintoiset analyysi- ja tutkimuspalvelut löydät alta. Asiantuntijamme neuvovat sinua tavoitteisiisi ja tarpeisiisi parhaiten soveltuvan työkalun valinnassa.

Educo ANALYTICA Johtoryhmäanalyysi™

Jos haluat tehostaa johtoryhmäsi työskentelyä ja saada johtoryhmäsi tuottamaan todellista lisäarvoa organisaatiollesi, sinun kannattaa selvittää johtoryhmätyöskentelyn nykytilanne.

Educo ANALYTICA Työyhteisön tilannekartoitus™

Hyvän johtamisen ja tuottavuuden välillä on todistettu yhteys. Organisaation tavoitteiden toteutumiseen tarvittava organisaatiokulttuuri ja toimiva työyhteisö voidaan rakentaa systemaattisella kehittämisellä.

Educo ANALYTICA 180/270º työyhteisötaitoarvio™

Educo ANALYTICA 180/270º työyhteisötaitoarvio on toimiva ja vaikuttava työkalu organisaation jäsenten henkilökohtaisten työyhteisötaitojen arviointiin ja kehittämiseen.

Educo ANALYTICA 360º esimiesarvio™

Educo ANALYTICA 360º esimiesarvio™ on toimiva ja vaikuttava työkalu esimiesten ja johtajien osaamisen kehittämiseen sekä esimiestyössä onnistumisen arviointiin ja mittaamiseen.

FinxS® Myyntikompetenssi

FinxS Myyntikompetenssien arviointi on suunniteltu auttamaan myyjiä menestymään paremmin myyntityössä. Sen avulla kartoitetaan arvioitavan henkilön nykyiset vahvuudet ja kehittämisalueet myyntitilanteissa.

Kassavirtapohjainen vaikuttavuusanalyysi™

Kassavirtapohjainen vaikuttavuusanalyysi™ on johtamiseen ja työyhteisön kehittämiseen erikoistuneen Educo Valmennustalo Oy:n ja kassavirta-analyysiin erikoistuneen liikkeenjohdon konsulttiyritys Strategic Accounting Oy:n kehittämä ainutlaatuinen konsepti.

Henkilöstökokemuksen mittaaminen

Tiedätkö miten organisaatiosi tärkein resurssi eli ihmiset ajattelevat työyhteisöstään? Mikä on heidän kokemus työpaikastaan? Voisivatko he suositella sitä? Tätä voidaan tutkia ja selvittää.

Asiakaskokemuksen mittaaminen

Asiakastyytyväisyyskysely, asiakastutkimus, asiakaskysely tai asiakaskokemuksen mittaaminen. Asialla on monta nimeä ja monta tapaa toteuttaa. Tarjoamme sinulle asiakaskokemuksen mittaamiseen erilaisia näkökulmia ja ratkaisuja.

DiSC profiilit

DiSC -profiilit havainnollistavat erilaisia käyttäytymistyylejä ja toimivat konkreettisina työkaluina ihmisten välisiä vuorovaikutussuhteita käsiteltäessä. Ne vahvistavat valmennuksen henkilökohtaisuutta ja luovat edellytykset todelliselle muutokselle.

Olemme tehneet vuosien kuluessa tuhansia DiSC -profiileita ja soveltaneet niitä hyvin erilaisiin tilanteisiin. Käytössämme on poikkeuksellisen laaja DiSC -profiilien valikoima, koska hyödynnämme sekä Extended DISC® -järjestelmään perustuvaa Educo ANALYTICA DiSC analyysiä™, että Everything DiSC® ja The Five Behaviors -profiileja.

Työyhteisöprofiili (Everything DiSC® Workplace)

Everything DiSC® on alkuperäinen ja kehittynein DISC-profiili maailmassa. Profiilin alkuperä juontaa psykologi William Marstonin teoriaan ihmisten erilaisuudesta.

Rakentavan konfliktin profiili (Everything DiSC® Productive Conflict)

Jokaisessa työyhteisössä on konflikteja. Jokaisen työyhteisön jäsenen henkilökohtainen käyttäytyminen ristiriitatilanteissa joko tuhoaa työilmapiiriä tai auttaa kääntämään konfliktit tuottavaksi energiaksi.

Johtajuusprofiilit (Everything DiSC® Work of Leaders)

Everything DiSC® -johtajuusprofiili määrittelee henkilökohtaisen johtamistyylisi. Profiili mahdollistaa oman johtamistavan vertaamisen maailman parhaiisiin johtamiskäytäntöihin.

Tiimiprofiili (The Five Behaviors)

Menestyvän tiimin jäsenet luottavat toisiinsa, ratkovat konflikteja rakentavasti, sitoutuvat päätöksiin, vaativat toisiltaan vastuullisuutta ja keskittyvät yhteisten tulosten saavuttamiseen.

Educo ANALYTICA DiSC analyysi™

Educo ANALYTICA DiSC analyysi™ perustuu vuonna 1994 kehitettyyn Extended DISC järjestelmään.