Educo ANALYTICA DiSC analyysi™

MIKSI?

Disc analyysin avulla on mahdollista saada tietoa itsestäsi, todellisesta tavastasi toimia erilaisissa tilanteissa. Tunnistamalla oman persoonasi vahvuudet ja heikkoudet sekä oppimalla tunnistamaan toisen persoonan, onnistut paremmin monissa eri vuorovaikutustilanteissa.

Educo ANALYTICA DiSC analyysi™ perustuu vuonna 1994 kehitettyyn Extended DISC järjestelmään.
Sen taustalla on puolestaan sveitsiläisen psykiatrin ja analyyttisen psykologian perustajan Carl Jungin sekä amerikkalaisen psykologin William Marstonin tutkimuksiin pohjautuva vuonna 1951 kehitetty DISC järjestelmä.

Educo ANALYTICA DiSC analyysi™ eroaa muista vastaavista siten, että sen raportit voidaan tarvittaessa räätälöidä analysoitavan henkilön organisaation tarpeiden perusteella. Tyypillisesti käyttämämme DISC profiilit ovat Minä esimiehenä, Minä johtajana, Minä asiantuntijana, Minä yrittäjänä, Minä myyjänä ja Minä asiakaspalvelijana.

SISÄLTÖ

Extended DISC -menetelmän avulla havainnoidaan ja analysoidaan ihmisen luontaista käyttäytymistä – ei ihmisen persoonallisuutta. Menetelmä ei luokittele, hyviin tai huonoihin, älykkäisiin tai vähemmän älykkäisiin, ei mittaa tietoja eikä taitoja. Menetelmä käsittää 160 erilaista käyttäytymistyyliä ja osoittaa niiden suhteellisen etäisyyden toisiinsa.

ENTÄ SITTEN?

Jokainen analyysin tehnyt henkilö saa henkilökohtaisen kirjallisen raportin ja asiantuntijamme henkilökohtaisen tai ryhmäpalautteen tuloksista. Organisaation johto/HR saa lisäksi  organisaatiokohtaisen yhteenvedon. Tulosten perusteella sovitaan henkilökohtaisista muutoslupauksista ja tehdään kehittämissuunnitelma.

POIMINTOJA ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSISTA

”DiSC -analyysi oli osuva ja helpottaa varmasti monessa asiassa”
– Asema Apteekki

” To get new view on the personalities and behaviors. New understanding of peoples reactions.”
– If

” Mielenkiintoinen, hyvä ja havainnollistava, tosi hyvä kouluttaja”
-Pori Energia

” Tämä yllätti positiivisesti ja pääsi miettimään asioita uudesta näkökulmasta”
– Protopaja

”Sisältö kerrottu hyvin ja tulosten avaaminen auttoi ymmärtämään paremmin tarkoitusta ”
– Tamrex

Tutustu myös muihin DiSC-profiileihin

Käytössämme on poikkeuksellisen laaja DiSC -profiilien valikoima, koska hyödynnämme sekä Extended DISC® -järjestelmään perustuvaa Educo ANALYTICA DiSC analyysiä™, että Everything DiSC® ja The Five Behaviors -profiileja.