Johtajuusprofiili – Everything DiSC® Work of Leaders

Everything DiSC® -johtajuusprofiili määrittelee henkilökohtaisen johtamistyylisi. Profiili mahdollistaa oman johtamistavan vertaamisen maailman parhaiisiin johtamiskäytäntöihin. Everything DiSC® -johtajuusprofiili on Wileyn kuuden vuoden kehitystyön tulos, joka jakaa johtamisen kolmeen pääalueeseen: Vision luominen, sitoutumisen saaminen ja toimeenpanon varmistaminen.

Profiili koostuu vuorovaikutustyyliä kuvaavasta DiSC-tyylistä ja prioriteeteista. DiSC-tyyli kuvaa prioriteetteja laajemmin toimintatapaamme, kun taas prioriteetit kuvaavat tarkemmin toimintaamme juuri tiiminvetäjinä, esimiehinä tai johtajina. DiSC -profiilin toimintatyylin ja prioriteettien lisäksi profiili kuvaa 18 johtamisen keskeistä käyttäytymismallia ja osoittaa niiden kehityssuunnat.

Henkilökohtainen johtajuusprofiili

Henkilökohtainen johtajuusprofiili koostuu vuorovaikutustyyliä kuvaavasta DiSC-tyylistä ja prioriteeteista. DiSC-tyyli kuvaa prioriteetteja laajemmin toimintatapaamme, kun taas prioriteetit kuvaavat tarkemmin toimintaamme juuri tiiminvetäjinä, esimiehinä tai johtajina. DiSC -profiilin toimintatyylin ja prioriteettien lisäksi profiili kuvaa 18 johtamisen keskeistä käyttäytymismallia ja osoittaa niiden kehityssuunnat.

Everything DiSC® -johtajuusprofiili auttaa sinua tiedostamaan oma tapasi johtaa. Se haastaa sinut pohtimaan:

  • millainen vaikutus toimintatavoillani on johdettaviisi ja koko työyhteisöön?
  • onko tapasi johtaa paras mahdollinen vai voinko vielä kehittyä johtajana?
  • johdanko kaikkia ihmisiä samalla tavalla vai mukautanko johtamistapaani tilanteen mukaan?

Profiili sopii kaikille esimiehille tehtävästä ja organisaation tasosta riippumatta. Se perustuu adaptiiviseen mittausmenetelmään, kuten Everything DiSC® -konfliktiprofiili ja Everything DiSC® Workplace -työyhteisöprofiili. Adaptiivinen mittausmenetelmä seuraa henkilön vastaustyyliä ja tarvittaessa varmistaa lisäkysymyksillä mahdollisimman luotettavan tuloksen.

Everything DISC