Tee tuloksellisempaa liiketoimintaa

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä. Palveluja hyödyntämällä yrityksesi saa hyvät eväät menestykseen muuttuvassa maailmassa.

Yritysten kehittämispalvelut koostuvat kartoituksesta, nykytila-analyysista, konsultointi- ja koulutuspalveluista, sekä muista yrityspalveluista, joihin kuuluu mm. rahoitus ja TE-palvelut.

Tavoitteellinen ja tehokas yrityksen kehittäminen tarvitsee lähtökohdakseen vahvan näkemyksen yrityksen nykytilasta ja suunnasta, joiden pohjalta luodaan konkreettinen, räätälöity kehittämissuunnitelma. Educo Valmennustalo Oy on kilpailutuksen perusteella hyväksytty Yritysten kehittämispalvelun puitetoimittaja jo vuodesta 2014 saakka.

Katso tarkemmin, mitä voimme sinulle tämän puitteissa tarjota.

Kassavirtapohjainen vaikuttavuusanalyysi™

Kassavirtapohjainen vaikuttavuusanalyysi™ on johtamiseen ja työyhteisön kehittämiseen erikoistuneen Educo Valmennustalo Oy:n ja kassavirta-analyysiin erikoistuneen liikkeenjohdon konsulttiyritys Strategic Accounting Oy:n kehittämä ainutlaatuinen konsepti. Se yhdistää täysin uudella tavalla työyhteisön nykytilanteen kartoituksen ja talousanalyysin. Kassavirtapohjainen vaikuttavuusanalyysi™ antaa sinulle merkittävää tietoa yrityksesi toiminnan kehittämisen tueksi. Tietoa siitä, mikä on organisaatiosi työyhteisön nykytila ja mitä kehittämistoimia sinun kannattaa ensisijaisesti tehdä toiminnan kehittämiseksi. Se kartoittaa myös kehittämiseen liittyvät muutosesteet sekä ennustaa kehittämisen tuloksista syntyvät tulevat tilinpäätöstiedot ja kassavirrat.

Lue lisää Kassavirtapohjaisesta vaikuttavuusanalyysistä™ ja tilaa se organisaatiollesi.

Lue lisää