Liiketoiminta-analyysi

Analyysi-palvelu on ELY-keskuksen palvelu, jossa Educo Valmennustalo on valittuna puitetoimittajana. Analyysi-palvelun avulla yritys saa kokonaiskuvan liiketoiminnan nykytilasta sekä selkeän kehittämissuunnitelman. Palvelu on tarkoitettu suomalaisille pk-yrityksille, jotka haluavat suunnitelmallisesti kehittää toimintaansa. Analyysistä saatavan kehittämissuunnitelman toteuttamiseksi yritys saa ohjauksen tarvittaviin kehittämistoimenpiteisiin – Konsultointi-palveluihin, avainhenkilöiden koulutuksiin tai muihin palveluihin.

Avoimet koulutukset

Analyysi-palvelun sisältö

Analyysi tehdään asiakkaan ja vastuuasiantuntijan yhteistyönä. Yritykselle syntyy kokonaiskäsitys liiketoiminnan nykytilasta, tulevaisuuden suunnasta, mahdollisista strategiavaihtoehdoista ja kehittämismahdollisuuksista. Lopputuloksena on konkreettinen kehittämissuunnitelma, jota yritys voi lähteä toteuttamaan.

Analyysi-palvelua haettaessa yritys antaa samalla konsultin tarkastelua varten toimintaansa koskevat taustatiedot ja täyttää ns. IP-pikatestin.

Hakemusta laadittaessa tehtävä IP-pikatesti on aineettoman omaisuuden (Intellectual Property, IP) ja aineettomien oikeuksien (Intellectual Property Rights, IPR) tarkistuslista. Sen avulla varmistetaan, että yrittäjä huomioi itselleen tärkeät immateriaalioikeudet omassa liiketoiminnassaan. Testin tekeminen kestää muutaman minuutin ja sen tuloksena syntyy lista IP-asioiden kehittämiskohteista.

Palvelun kesto ja hinta

Analyysin kesto on 1 – 2 päivää ja hinta asiakkaalle 220 € + alv/pvä.

Analyysi tehdään asiakkaan ja konsultin yhteistyönä.  Koronavirustilanteen vuoksi palvelut voidaan toteuttaa etäyhteyksien välityksellä. Lue lisää!

Lisätietoja ja palveluun hakeutuminen Yritysten Kehittämispalveluiden sivuilta.