Tervehdytä tiimin ja työyhteisön toimintaa

Tutustu tiimin ja työyhteisön toiminnan terveyttämisen palveluihimme

Itsensä johtaminen

Ketkä pitävät sinun työpaikkasi pyörät pyörimässä ja kohtaavat asiakkaat? Etulinjan työntekijät, ovat he sitten tehtaan lattialla tai myymässä, asentamassa ja auttamassa asiakasta hänen luonaan tai yrityksesi tiloissa.

Lue lisää

Palautepyörä™

Entä jos henkilöstösi saavuttaisivat tavoitteensa aiempaa nopeammin? Innostuisivat työstään ja sitoutuisivat siihen? Johtaisivat itseään ja toisiaan?

Lue lisää

Tiimin viisi toimintatasoa

The Five Behaviors – Tiimin viisi toimintatasoa -valmennus perustuu Patrick Lencionin luomaan tiimimalliin, jossa tiimi saavuttaa luottamuksen avulla avoimen ja tuloksellisen toimintatavan. Valmennuksen tavoitteena on tunnistaa ja rakentaa voittava tiimikulttuuri.

Lue lisää

Optimaalinen motivaatio

Jos työntekijäsi eivät innostu työstään eivätkä sitoudu siihen, organisaatiollesi aiheutuu valtavia kustannuksia joka hetki. Silti sitoutumisen kehittämisestä ja mittaamisesta vastaavat tietävät vain harvoin, miksi työntekijät eivät sitoudu.

Lue lisää

Työyhteisöviestintä

Kun teet työyhteisöviestinnästä innostavaa, saat aikaan tuloksia. Työntekijät innostuvat työstään ja saavuttavat tavoitteensa. He tuottavat tietoa, jakavat ja jalostavat sitä.

Lue lisää