Optimaalinen motivaatio (Optimal Motivation®)

HYVÄLAATUINEN MOTIVAATIO ON INNOSTUKSEN EHTO

Jos työntekijäsi eivät innostu työstään eivätkä sitoudu siihen, organisaatiollesi aiheutuu valtavia kustannuksia joka hetki. Silti sitoutumisen kehittämisestä ja mittaamisesta vastaavat tietävät vain harvoin, miksi työntekijät eivät sitoudu. Tai mitä tehdä asialle. Kyse on motivaation laadusta, ei sen puutteesta. Optimaalinen motivaatio (Optimal Motivation®) valmennus opastaa johtajat ja organisaation jäsenet tekemään eron hyvä- ja huonolaatuisen motivaation välillä.

Optimaalisesti eli hyvälaatuisesti motivoituneet työntekijät ovat 3 KERTAA TYYTYVÄISEMPIÄ työssään, 3 KERTAA LUOVEMPIA ja 10 KERTAA SITOUTUNEEMPIA*

*The Economics of Wellbeing by Tom Rath and Jim Harter, 2010 Positive Intelligence, Harvard Business Review, 2013

MOTIVAATIO ON TAITO, EI LAHJA

Ihmisellä on luontainen halu kasvaa, kehittyä ja tehdä merkityksellistä työtä. Kun hän saa töissä täytettyä psykologiset tarpeensa ILOon eli itsenäisyyteen, liittyneisyyteen ja osaamiseen, hänen motivaationsa laatu paranee ja innostuksensa kasvaa. Silloin hän sitoutuu ja saavuttaa tuloksia.

EDISTÄ TYÖN IMUA JA INTOHIMOA

Hyvälaatuinen motivaatio on puhdasta energiaa, joka ravitsee työntekijöittesi sitoutumista ja intohimoa tehdä parhaansa.

EDISTÄ HYVINVOINTIA

Kun johtajat oppivat käymään keskusteluja motivaation laadusta, he auttavat tiimiensä jäseniä onnistumaan ja voimaan hyvin.

RAKASTA JA RIKASTA KULTTUURIASI

Hyvälaatuisesti motivoituneet johtajat ja työntekijät ovat yrityksesi arvon ja maineen perusta. He saavuttavat huipputuloksia, he ovat parhaita roolimalleja, ja he ovat valmiita pysymään työpaikassaan ja kertomaan siitä muillekin.

NÄIN TEET TYÖPAIKAN, JOSSA KAIKKI KUKOISTAVAT

Optimaalinen motivaatio muuttaa käsityksesi motivaatiosta.

Optimaalinen motivaatio on taito. Siksi sitä voi opettaa ja oppia, kehittää ja käyttää. Siksi sinä voit oppia valitsemaan hyvälaatuisen motivaation milloin tahansa ja mihin tahansa tehtävään. Ja siksi johtajat voivat oppia auttamaan työntekijöitään vaihtamaan motivaationsa hyvälaatuiseksi. Valinta on sinun. Auta organisaatiosi johtajia ja työntekijöitä tekemään työpaikastanne sellaisen, jossa ihmiset kukoistavat hyvälaatuisen motivaation ansiosta.

Itseohjautuvuusteoriaan ja uusimpaan motivaatiotutkimukseen perustuva Optimaalisen motivaation (Optimal Motivation®) valmennus opastaa johtajille ja jokaiselle organisaation jäsenelle kolme taitoa, joiden avulla he voivat hankkia itselleen hyvälaatuisen, optimaalisen motivaation. Joka päivä.

OPTIMAALINEN MOTIVAATION AKTIVOINTI KOLMEN TAIDON AVULLA

  1. TUNNISTA – Opi tunnistamaan nykyinen motivaatiotilasi
  2. VAIHDA – Opi vaihtamaan tai säilyttämään haluttu, hyvälaatuinen motivaatiotila
  3. REFLEKTOI – Opi reflektoimaan tunteita