Huippuluokan verkkokoulutukset yrityksellesi

VAIKUTTAVAA OPPIMISTA SIJAINNISTA RIIPPUMATTA

Matkustusrajoitukset, koulutusbudjetit ja opiskeluun kuluva aika pakottavat yritykset miettimään vaihtoehtoja perinteiselle henkilöstökoulutukselle. Digitaaliset oppimisratkaisut ja verkkokoulutukset kehittävät taitoja ja osaamista, ja ottavat kaiken irti käytettävissä olevasta työajasta ja koulutuspanoksesta. Ne tekevät sen jopa paremmin, kuin perinteiset luokkahuoneratkaisut. Verkossa kouluttautuminen on erinomainen ratkaisu yrityksille, jotka haluavat kouluttaa hajallaan sijaitsevia työntekijöitään aikana, jolloin luokkahuoneopetuksen järjestäminen on mahdotonta.

 

TEHOKKAAT OPPIMISTULOKSET SYNTYVÄT
VIRTUAALISESSA LUOKKAHUONEESSA

Verkkokoulutuksella on merkittäviä etuja lähikoulutukseen verrattuna. Ne ovat tuottavia, kun työntekijän ei tarvitse matkustaa koulutukseen. Ne ovat henkilökohtaisia, sillä kouluttaja voi sopeuttaa opetuksen ja räätälöidä sisällön opetettavan ryhmän tarpeiden mukaan. Oppiminen on sitä mielekkäämpää, mitä enemmän koulutettavat kokevat saavansa irti opetettavasta aiheesta.

Verkkokoulutus

  VENYTÄ BUDJETTIA PIDEMMÄLLE

  Kouluta enemmän kerralla. Siirrä matkakuluihin varatut summat suoraan koulutukseen.

  SÄÄSTÄ MATKUSTUSAIKA OPPIMISEEN

  Kartuta tietoja ja taitoja nopeasti. Verkkokoulutuksissa käytät ajan tehokkaasti.

  PARANNA OPPIMIS­TULOKSIA

  Ota opittu käyttöön. Verkossa opitut asiat jäävät mieleen 15–50 % paremmin kuin perinteisessä opetuksessa.

  LISÄÄ SITOUTUMISTA

  Valitse verkko. Verkkokoulutus sisältää enemmän vuorovaikutteisia työkaluja kuin perinteinen opetus, sitouttaen oppijan entistä paremmin koulutuksen sisältöön.

  VERKKOKOULUTUKSEN HYÖDYT

  • Maksat yleensä vähemmän kuin perinteisestä luokkahuoneopetuksesta
  • Otat huomioon yksilölliset oppimistarpeet
  • Varmistat yhdenmukaiset oppimistulokset
  • Lyhennät oppimiseen tarvittavaa aikaa jopa 60 %
  • Tehostat opetetun sisällön mieleen painumista 15–50 %
  • Saat kaikki luokkahuonekoulutuksen edut ilman matkustusta

   

  MIKSI KANNATTAA INVESTOIDA EDUCON VERKKOKOULUTUKSIIN

  Haluat varmasti tuloksia koulutuksista. Nopeaa omaksumista ja opitun välitöntä soveltamista käytännön työhön. Yhteistyökumppanimme Ken Blanchard on tuottanut maailman johtavia koulutusmateriaaleja yli 20 vuotta toteutettavaksi lähi- ja verkkokoulutuksina. Kaikki tämä laaja osaaminen on Educon asiakkaiden käytettävissä.
  Uskallamme väittää, että käytössäsi asiakkaanamme on maailman parhaimmat verkkokoulutukset, kun haet ratkaisua esimiesten ja henkilöstön toimintatapojen sekä totuttujen käytösmallien muuttamiseen.

  ERINOMAISIA TULOKSIA

  ”Verkkokoulutus oli juuri mitä tarvitsimme – laadukkaasti suunniteltua, painavaa asiaa vuorovaikutteisessa muodossa. Kurssilla otettiin kaikki hyöty irti virtuaalisen luokkahuoneen mahdollisuuksista pienryhmätöiden, videoiden ja keskustelujen muodossa. Verkkokoulutus osoittautui yhtä tehokkaaksi kuin perinteinen koulutus, ja tarjoamme kaikille työntekijöillemme mahdollisuuden osallistua näihin koulutuksiin.”

  — Catherine Stewart, tehokkuusjohtaja, H&R Block

  Blanchard Verkkokoulutukset

  Blanchard Verkkokoulutusratkaisut