SLII®-valmennus

SLII®-valmennus verkossa 26.-28.10.2021 alkaen

By elokuu 19th, 2021 No Comments
SLII-johtamiskoulutus

SLII® on maailman käytetyin ja tutkituin johtamisen malli

SLII®-valmennus perustuu vuosikymmenten aikana tehtyyn tutkimukseen, ja sen tulokset puhuvat puolestaan. Blanchardin SLII®-valmennuksen myötä opit mukautuvaisemmiksi ja näinä epävarmuuden aikoina kyky tulee tarpeeseen. SLII®-valmennus opettaa sinulle tilanteen mukaista johtamista, jonka avulla osaat tarjota työntekijöillesi heidän tarvitsemaansa tukea tai ohjausta oikeaan aikaan.

Tervetuloa oppimaan maailman parasta johtamista!

Työelämän muutosten järisyttävä vauhti aiheuttaa johtajille ja esihenkilöille ennennäkemättömiä paineita johtaa ihmisiä ja tiimejä tehokkaasti. Heillä ei kuitenkaan aina ole taitoja, joita ketteriltä ja joustavilta lähijohtajilta vaaditaan. Siksi heillä on vaikeuksia luoda merkityksellisiä yhteyksiä työntekijöihinsä. Jos yhteydet puuttuvat, hyvien tulosten saavuttaminen on lähes mahdotonta.

Kyse ei ole siitä, etteivätkö johtajat yrittäisi tai haluaisi olla hyviä työssään. Tutkimukset ovat osoittaneet, että useimmat johtajat käyttävät vain yhtä johtamistyyliä eivätkä siksi saa käyttöön työntekijöidensä kaikkia kykyjä. SLII®-valmennus on luotu ratkaisemaan tätä ongelmaa.

Perustana tutkimus ja kokemus
SLII®
perustuu yli 30 vuoden tutkimukseen, miljoonien tuntien kokemukseen arjen työpaikoilla ja luokkahuoneissa sekä siihen osaamiseen, jonka johtamisen kehittämisen parhaat asiantuntijat ovat antaneet. Blanchard on valittu yhdeksi maailman parhaimmista johtamisvalmennusalan yrityksistä vuosi toisensa jälkeen.
Todistetut tulokset
Yli 10 000 yritystä on käyttänyt SLII®-johtamista parantamaan tuottavuuttaan, vähentämään henkilöstönsä vaihtuvuutta sekä lisäämään myyntiä ja voittoja. SLII® mahdollistaa poikkeuksellisen hyvän sijoitetun pääoman tuottoprosentin (ROI).
Toimii kaikissa ympäristöissä
SLII®
toimii johtajille maailmanlaajuisesti riippumatta toimialasta, kielestä tai työtehtävistä. SLII® johtamiskoulutukseen on osallistunut yli 5 miljoonaa johtajaa. Vuosittain koulutukseen osallistuu 150.000 uutta johtajaa ympäri maailmaa.
Aivotutkimuksen tukema
SLII®
tarjoaa terveellistä ravintoa aivoillemme. Se ravitsee ILOa eli psykologisia perustarpeitamme itsenäisyyteen, liittyneisyyteen ja osaamiseen. SLII® auttaa meitä vaalimaan johtamisen kulttuuria,
joka edistää yhteistyötä, innovatiivisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä.

SLII®-valmennus – hyödyt ja tulokset

Valitse Blanchardin SLII®-valmennus ja voit olla varma, että saat johtamiskoulutuksesta parhaan mahdollisen hyödyn. Kumppaninasi opetamme sinulle todistetusti tehokkaita parhaita käytäntöjä, jotka antavat parhaan tuoton investoinnillesi.

Nopeutat työntekijöittesi kehitystä
Anna ihmisille juuri oikea määrä ohjausta ja tukea. Silloin he kehittyvät nopeimmin, pyrkivät parhaimpaansa ja saavuttavat tavoitteensa

Luot yhteisen johtamisen kielen
Kun luot yhteisen johtamisen kielen, viestintä sujuu ratkaisevasti paremmin. Yhteisellä kielellä tuot vuoropuheluun selkeyttä, vähennät väärinymmärryksiä ja vaalit johtamiskulttuuria, jossa arvostetaan
hyviä suorituksia.

Kasvatat työntekijöittesi sitoutumista ja lisäät pysyvyyttä
Hyvänä johtajana johdat tiedon ja sopimusten, et omien oletustesi mukaan. Silloin osaat sovittaa johtamistyylisi työntekijöittesi todellisten tarpeitten mukaan. Siksi he arvostavat sinua ja samalla koko työyhteisöä. Tämä lisää sitoutumista ja pitää osaajat talossa.

Tuet työntekijöittesi kasvua itsensä johtajiksi
Auta työntekijöitäsi kasvamaan itsensä johtajiksi. Kun he kokevat, että olet kiinnostunut heistä, he toimivat aiempaa paremmin, ovat luovempia ja etsivät optimaalisia ratkaisuja ongelmiin. Todellisuudessa vain itsensä johtajia voi johtaa.

Kenelle SLII®-valmennus on tarkoitettu?

Kaiken tason johtajille, jotka haluavat lisätä johtamisen tehokkuuttaan
Yritysjohdolle ja kokeneille lähijohtajille
Uusille lähijohtajille
Tiiminvetäjille ja projektipäälliköille

SLII®-valmennus on huippuunsa hiottu oppimiskokemus 

SLII®-valmennus on Blanchardin parhaiden johtamisen ja oppimismuotoilun asiantuntijoiden rakentaman kokonaisuus, jossa hyödynnetään neliosaista opintopolkua, jolla varmistetaan oppimisen vaikuttavuus.

 • ALOITA – Kiinnostavat tehtävät tutustuttavat keskeisiin käsitteisiin
 • OPI – Tehtävät ja vuorovaikutteiset harjoitukset opettavat esimiehille SLII-taidot ja johtamisen yhteisen kielen
 • HARJOITTELE – Henkilökohtaisiin työhaasteisiin perustuvat tehtävien avulla harjoitellaan uusia taitoja
 • SOVELLA – Oppimista vahvistavat monipuoliset menetelmät ja työkalut varmistavat, että SLII-taidot – SMART-tavoitteiden asettaminen, kehitysvaiheen diagnosointi ja kehitysvaiheeseen sopivan johtamistyylin mätsäys – tulevat esimiehille ja myös työntekijöille arjen käyttöön

Uskomme, että tulet yllättymään erittäin positiivisesti tästä verkkovalmennuksesta, sen sisällöstä, toteutustavasta ja materiaaleista. Blanchard on toteuttanut ja kehittänyt jo yli 20 vuotta verkkokoulutuksia.

SLII®-valmennuksen sisältö 

SLII®-verkkovalmennus koostuu Blanchard Exchange -oppimisalustalla tehtävistä orientoivista ennakkotehtävistä, neljästä kahden ja yhdestä kolmen tunnin mittaisesta valmentajan vetämästä verkkovalmennuksesta ja Blanchard Exchange -oppimisalustan työkaluista.

ALOITA


1 tunti

ITSEOPISKELU

Blanchard Exchange -opppimisalusta

 • LBAII
 • SLII-kuntotesti
 • SMART-tavoitteet-video
 • SMART-tavoitteet-lomake

OPI

26.10.2021
klo 9-11

2 tuntia

1. TAPAAMINEN

virtuaaliluokka (painettu tai sähköinen aineisto)

 • Paras/huonoin johtaja
 • SLX-tarina, osat 1 ja 2
 • SLII®-johtajan kolme taitoa
 • Kuusi SLII-keskustelua
 • Ensimmäinen taito: tavoitteen asettaminen

OPI

26.10.2021
klo 12-14

2 tuntia

2. TAPAAMINEN

virtuaaliluokka (painettu tai sähköinen aineisto)

 • Toinen taito: diagnosointi
 • Tarpeet eri kehitysvaiheissa
 • SLII-peli:diagnosointi
 • SLX-tarina, osa 3
 • Kolmas taito: mätsäys

HARJOITTELE

27.10.2021
klo 9-11

2 tuntia

1. TAPAAMINEN

virtuaaliluokka (painettu tai sähköinen aineisto)

 • Mätsi vai ei?
 • Ylijohtaminen
 • Alijohtaminen
 • SLX-tarina, osa 4

HARJOITTELE

27.10.2021
klo 12-14

2 tuntia

2. TAPAAMINEN

virtuaaliluokka (painettu tai sähköinen aineisto

 • SLX-tarina, osat 5 ja 6
 • Sopimis-keskustelut
 • SLI-peli: mätsäys
 • LBAII-itsearviointi ja tulokset

HARJOITTELE

28.10.2021
klo 9-12

3 tuntia

3. TAPAAMINEN

virtuaaliluokka (painettu tai sähköinen aineisto

 • Johtamistyylien harjoittelu
 • 1+1-keskustelut
 • Jatkotehtävät: SLII-johtajaksi kehittyminen

ITSEOPISKELU

Jatkuva

ITSEOPISKELU

Blanchard Exchange
-oppimisalusta

 • SLII-mobiilisovellus
 • SLII-mallin ja taitojen opiskelu verkossa
 • SLII-haaste ja työntekijöitten aineistot
 • Työkalut, tehtävälomakkeet ja videot

Valmentajana

Risto AhonenRisto Ahonen
VTM, johtamisvalmentaja

Risto on saanut oppinsa maailman parhailta johtamisen asiantuntijoilta. Risto on energinen ja haastava valmentaja, joka on auttanut tuhansia esimiehiä ja heidän alaisiaan onnistumaan suomalaisissa ja kansainvälisissä huippuyrityksissä. Risto on kirjoittanut työparinsa ja vaimonsa Sirke Lohtaja-Ahosen kanssa kirjan Palaute kuuluu kaikille.

Koulutuspaikka
Blanchard Exchange ja Zoom-verkkokoulutus

Investointi
1 490 € / hlö (+alv)

Koulutuksen hintaan sisältyy maailman huippua oleva SLII®-valmennus, erittäin laadukas materiaali,  SLII® App ja käyttöoikeus Blanchard Exchange -oppimisalustalle.

The Ken Blanchard Companies® on tuottanut yksilöille, tiimeille ja organisaatioille suunnattuja johtamisen kehittämisen ratkaisuja 40 vuoden ajan. Niiden tehoa ovat todistaneet yli 5 miljoonaa innostavaksi johtajaksi kehittynyttä esimiestä, tuhannet suorituskykyiset tiimit ja yli 10 000 kilpailuedun saavuttanutta organisaatiota.

Jos haluat lisätietoja SLII®-valmennuksesta tai olet kiinnostunut organisaatiokohtaisista valmennuksista, jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.

A Licensee of The Ken Blanchard Companies®

Lataa E-kirja

Johtamiskoulutuksen ROIn ja vaikuttavuuden mittaaminen

Johtamiskoulutuksen ROIn ja vaikuttavuuden mittaaminen

  Tilannelähtöisen johtamisen tärkeys

  E-kirja: Tilannelähtöisen johtamisen tärkeys

   Miksi tilannelähtöinen johtaminen kannattaa

   Miksi tilannelähtöinen johtaminen kannattaa