SLII®-valmennus

SLII®-valmennus verkossa 8.-10.3.2022

By joulukuu 1st, 2021 No Comments

Johda ihmisiä tilanteen mukaan!

Oletko johtaja tai tiiminvetäjä?
Haluatko uusia ja tehokkaita keinoja tavoitteittesi saavuttamiseen?

Ei ole yhtä oikeata tapaa johtaa. Ihmisten osaaminen, kokemus ja itseluottamus vaihtelevat. Vaikka rakenteet olisivat kunnossa, tilanteet ovat erilaisia. Jokainen tarvitsee juuri hänelle sopivan määrän ohjausta ja tukea tavoitteissaan ja tehtävissään.

Silti suurin osa meistä käyttää vain yhtä, itselleen helppoa tai luontaista johtamistyyliä lähes kaikissa tilanteissa. Se on ymmärrettävää: teemme sitä, minkä osaamme.

Mitä se tarkoittaa?

 • Tuloksia ei synny, tavoitteita ei saavuteta.
 • Into katoaa.
 • Ihmiset turhautuvat.
 • Osaamista ja motivaatiota valuu hukkaan.

Ratkaisu: opettele soveltamaan johtamistyyliäsi tilanteen mukaan!

Blanchardin SLII®-mallin avulla osaat tarkastella eri johtamistyylejä ja kehitysvaiheita sekä soveltaa omaa käytöstäsi tilanteen ja johdettavan todellisen tarpeen mukaisesti. Onko työntekijäsi innokas aloittelija vai epäileväinen konkari? Vai jotain siltä väliltä? Miten toimit oikein ja millä perusteella teet valintasi?

Maailman johtava johtamisen asiantuntija Ken Blanchard Companiesin kehittämä SLII®-malli on kenen tahansa opittavissa – ja se toimii.

”SLII-malli on otettu kiinteäksi osaksi yrityksen päivittäistä toimintaa sovittamalla malli yrityksen prosesseihin. Malli antaa tavan arvioida osaamista sekä oppimisen vastuuta, selkeyttäen odotuksia ja vähentäen erimielisyyksiä. Kun mallin avulla oppimisen vastuu on tunnistettu, tiedämme myös tarvitseeko oppija opettajaa vai valmentajaa, ja mitä eroa näillä on. Esimiesten ja työntekijöiden välisissä keskusteluissa mallia hyödynnetään osaamisen kehittämisen lisäksi esimerkiksi silloin, kun pohditaan työtehtävistä suoriutumista” –  toimitusjohtaja Joe Carroll / mcare pro, Suomen johtava Apple ICT-palveluyritys
”SLII-koulutuksen ansiosta johtaminen on ymmärretty meillä tavallaan tutulla, mutta silti uudella tavalla. Olemme vieneet SLII-mallin kaksi kertaa vuodessa tapahtuviin kehityskeskusteluihin. Aina kun työntekijä saa uuden työtehtävän, keskustelemme yhdessä mikä hänen osaamisensa tähän työtehtävään on. Samalla selviää johtamisen tarve. Tämä on muuten johtanut siihen, että työntekijät ovat oppineet itse pyytämään sellaista johtamista, jota tarvitsevat. Tämä on parantanut avoimuutta ja tekemisen meininkiä meidän firmassa!” – asiakkuusjohtaja Juhani Päivärinta, Prime Sales Oy

Kenelle SLII®-valmennusmennus on tarkoitettu?

 • Johtaja, lähijohtaja, tiiminvetäjä, projektipäällikkö
 • Sinulle, joka haluaa kehittyä ihmisten johtajana

Mikä SLII®?

SLII® on Blanchardin johtamisfilosofian peruskivi: maailman käytetyin ja tutkituin johtamisen malli. SLII®-malli tarjoaa selkeän ja helposti käyttöön otettavan tavan johtaa itseä ja muita. Mallin vahvuus on juuri selkeydessä: se on yksinkertainen ja se todistetusti toimii.

SLII®-malli ja valmennus perustuvat yli 30 vuoden tutkimukseen. Valmennuksen on käynyt yli 5 miljoonaa johtajaa ympäri maailman. Suomessakin jo sadat johtajat ja esihenkilöt tuntevat SLII®-valmennuksen tehokkuuden.

Mitä hyötyä mallista ja valmennuksesta on?

SLII®-mallin avulla
vähennät väärinymmärryksiä
lisäät hyviä suorituksia
kasvatat sitoutumista ja pysyvyyttä
tuet työntekijöittesi kasvua itsensä johtajiksi.

Valmennuksen käytyäsi osaat johtaa tiedon ja sopimusten etkä omien oletustesi mukaan. Et yli- tai alijohda, ja osaat sovittaa omaa käytöstäsi vaihtelevissa tilanteissa erilaisten tarpeiden mukaan.

Valmennuksen sisältö

SLII®-verkkovalmennus koostuu

 • ennakkotehtävistä
 • valmentajan vetämistä verkkotapaamisista
 • Itseopiskelussa tukenasi on helppokäyttöinen ja innostava sähköinen oppimisympäristö Blanchard Exchange, jota voit käyttää sekä tietokoneella että mobiilisovelluksella.

Valmennusmateriaali koostuu

 • napakoista videoista
 • havainnollisista ja käytännönläheisistä tehtävistä
 • vuorovaikutteista harjoituksista
 • selkeistä työskentelypohjista, joita pääset heti soveltamaan omassa työssäsi.

Valmennuksen aikana

 • opit ja oivallat uutta
 • harjoittelet oppimaasi ja
 • viet taitosi arkeen – myös työntekijöillesi!

Valmennukseen kuuluu mallin opettaminen omalle tiimille. Näin opitte kaikki puhumaan asioista yhteisellä kielellä ja autat työntekijöitäsi kasvamaan itsensä johtajiksi.

Valmennuksen aikataulu

Ennakkotehtävät 1 t

 1. tapaaminen 8.3.2022 klo 9-11 (2 tuntia)
 2. tapaaminen 8.3.2022 klo 12-14 (2 tuntia)
 3. tapaaminen 9.3.2022 klo 9-11 (2 tuntia)
 4. tapaaminen 9.3.2022 klo 12-14 (2 tuntia)
 5. tapaaminen 10.3.2022 klo 9-12 (3 tuntia)

Itseopiskelu Blanchard Exchange -oppimisalustalla omaan tahtiin.

Valmentajana

Risto AhonenRisto Ahonen
VTM, johtamisvalmentaja

Risto on saanut oppinsa maailman parhailta johtamisen asiantuntijoilta. Risto on energinen ja haastava valmentaja, joka on auttanut tuhansia esimiehiä ja heidän alaisiaan onnistumaan suomalaisissa ja kansainvälisissä huippuyrityksissä. Risto on kirjoittanut työparinsa ja vaimonsa Sirke Lohtaja-Ahosen kanssa kirjan Palaute kuuluu kaikille.

Koulutuspaikka
Blanchard Exchange ja Zoom-verkkokoulutus

Investointi
1 490 € / hlö (+alv)

Koulutuksen hintaan sisältyy maailman huippua oleva SLII®-valmennus, erittäin laadukas materiaali,  SLII® App ja käyttöoikeus Blanchard Exchange -oppimisalustalle.

The Ken Blanchard Companies® on tuottanut yksilöille, tiimeille ja organisaatioille suunnattuja johtamisen kehittämisen ratkaisuja 40 vuoden ajan. Niiden tehoa ovat todistaneet yli 5 miljoonaa innostavaksi johtajaksi kehittynyttä esimiestä, tuhannet suorituskykyiset tiimit ja yli 10 000 kilpailuedun saavuttanutta organisaatiota.

Jos haluat lisätietoja SLII®-valmennuksesta tai olet kiinnostunut organisaatiokohtaisista valmennuksista, jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.

A Licensee of The Ken Blanchard Companies®

Lataa E-kirja

Johtamiskoulutuksen ROIn ja vaikuttavuuden mittaaminen

Johtamiskoulutuksen ROIn ja vaikuttavuuden mittaaminen

  Tilannelähtöisen johtamisen tärkeys

  E-kirja: Tilannelähtöisen johtamisen tärkeys

   Miksi tilannelähtöinen johtaminen kannattaa

   Miksi tilannelähtöinen johtaminen kannattaa