Itsensä johtaminen

Itsensä johtaminen, Self Leadership® –Valmennus, jolla organisaatiosi tärkein voimavara eli ihmiset voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa.

Ilman henkilöstön motivaatiota ja sitoutumista organisaation toiminnan kehittäminen epäonnistuu, innovatiivisuus ja luovuus vähenee
ja kasvutavoitteet eivät toteudu. Vain itsensä johtajia voi johtaa. Organisaation menestymisen kannalta on tärkeää, että jokainen organisaation jäsen on valtuutettu ja sitoutettu tavoitteiden saavuttamiseen. Valmennuksen antamilla taidoilla jokainen voi lisätä omaa
ja organisaation sitoutumista ja tuloksellista työntekoa, sekä lisätä omaa markkina-arvoaan työnantajansa näkökulmasta.

Valmennuksen teemat:

1. Tilannejohtaminen – Situational LeadershipII® Opi maailman suosituin johtajuusmalli työntekijän näkökulmasta.
2. Mielen esteet. Opi tunnistamaan ja haastamaan esteet, jotka rajoittavat uuden kokemista.
3. Valtasi viisi lähdettä. Opi viisi valtasi lähdettä ja miten kukin voidaan aktivoida tavoitteiden sekä suuremman itsenäisyyden ja osaamisen saavuttamiseksi.
4. Proaktiiviset keskustelut. Opi ohjaamaan keskusteluita.

Mihin valmennuksen sisältö perustuu?

Valmennus perustuu motivaatioteoriaan ja sen tuoreimpiin tutkimuksiin. Valmennus on yksi Ken Blanchard -yhtiöiden tuotteista, joita meillä on ilo edustaa Suomessa strategisen kumppanimme Sovelton kautta. Blanchard-yhtiöt on listattu vuosikausia USAn parhaiden johtamisen valmennusyritysten joukkoon. Blanchardin tunnetuin valmennuskonsepti Tilannejohtaminen II, SLII® on maailman tutkituin, tunnetuin ja käytetyin johtamisen malli.

Kysy lisää työyhteisön kehittämisen ratkaisuista