Webinaari

Webinaari: Itsensä johtaja saa parasta johtamista – etenkin näinä aikoina! 4.6.2020 klo 10-11

By tammikuu 22nd, 2021 No Comments

Ajatteletko että valtaa on vain niillä, joiden titteli on päällikkö tai johtaja? Jos esimiehesi johtaa sinua huonosti, tyydytkö tilanteeseen vai pyydätkö häneltä parempaa johtamista? Muovaudutko muiden ihmisten ajatusten mukaiseksi vai ohjaatko itse itseäsi?

Itsensä johtaminen on sitä, että otat vastuun tarpeistasi ja käyttäytymisestäsi – ja ihan aluksi ajatuksistasi. Koska se, miten suhtaudut itseesi ja mahdollisuuksiisi, vaikuttaa ratkaisevasti siihen, miten käyttäydyt.

Hyödyt
Webinaarissa opit, miksi itsensä johtaminen alkaa omien ajatusten johtamisesta. Opit itsensä johtajan kolme ajattelutapaa ja sen, miten saat tarvitsemaasi johtamista, olit etätöissä tai työpaikalla. Webinaarin sisältö perustuu Blanchardin maailmanluokan itsensä johtamisen valmennukseen.

Sisältö
1. Miksi itsensä johtajan ajattelutapa on taitoja tärkeämpää
2. Haasta mielesi esteet
3. Aktivoi valtasi lähteet
4. Ole proaktiivinen
5. Hae tarvitsemaasi johtamista

Kenelle
Jokaiselle, joka haluaa oppia johtamaan itseään tittelistä riippumatta

Ajankohta: torstaina 4.6.2020 klo 10.00–11.00

Hinta: Maksuton

Kouluttaja
VTM Risto Ahonen on saanut oppinsa maailman parhailta johtamisen asiantuntijoilta. Risto on energinen ja haastava valmentaja, joka on auttanut tuhansia esimiehiä ja heidän alaisiaan onnistumaan suomalaisissa ja kansainvälisissä huippuyrityksissä. Risto on huippusuositun Palaute kuuluu kaikille -kirjan tekijä.

The Ken Blanchard Companies on maailman johtava esimies- ja johtamiskoulutuksen osaaja. Blanchard® on kouluttanut maailman parhaita johtajia jo yli 40 vuotta – yli 150 000 ihmistä vuodessa. Palkittu First-time Manager -koulutusohjelma perustuu liike-elämän tarpeisiin kirjoitettuun bestseller- kirjaan The New One Minute Manager®, ja SLII® on maailmassa laajimmin käytetty johtamismalli. Blanchard on johtamiskoulutuksen asiantuntija kaikilla organisaation tasoilla ja selvästi suosituin Fortune 500 -yritysten koulutuskumppani. Yhtiön opeilla valmennetaan myös keskisuurten yritysten, julkishallinnon, koulutusinstituutioiden ja kansalaisjärjestöjen henkilöstöä.