Autamme sinua onnistumaan

Educo Valmennustalo Oy on koko Suomen alueella toimiva tuloshakuinen ja innovatiivinen koulutus-, valmennus- ja asiantuntijatalo. Tarjoamme kattavan palvelukonseptin organisaatioiden toiminnan ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Olemme ennen kaikkea erikoistuneet johtamisen, tiimien ja työyhteisöjen tuloksellisen toiminnan kehittämiseen – kulttuurin muuttamiseen. Palveluksessasi on n. 20 valikoitua asiantuntijaa.

Käytössäsi on maailman parhaat työkalut

Educon asiakkaana käytössäsi on maailman parhaimmat työkalut johtamisen, tiimien ja työyhteisöjen tuloksellisen toiminnan kehittämiseen. Asiakkaanamme käytössäsi on maailman johtavan esimies- ja johtamiskoulutuksen osaajan The Ken Blanchard Companiesin kaikki valmennusohjelmat. Blanchard® on kouluttanut maailman parhaita johtajia jo yli 40 vuotta – yli 150 000 ihmistä vuodessa. Palkittu First-time Manager -koulutusohjelma perustuu liike-elämän tarpeisiin kirjoitettuun bestseller- kirjaan The New One Minute Manager®, ja SLII® on maailmassa laajimmin käytetty johtamismalli. Blanchard on johtamiskoulutuksen asiantuntija kaikilla organisaation tasoilla ja selvästi suosituin Fortune 500 -yritysten koulutuskumppani. Yhtiön opeilla valmennetaan myös keskisuurten yritysten, julkishallinnon, koulutusinstituutioiden ja kansalaisjärjestöjen henkilöstöä. Käytössäsi on lisäksi markkinoiden tutkituimman ja kehittyneimmän DiSC vuorovaikutusprofiilin Everything DiSCin® kaikki profiilit sekä ainutlaatuinen Wileyn ja Patric Lencionin The Five Behaviors® -tuoteperheen tiimityökalut, joita käyttävät niin tavalliset tiimit kuin maailman suurimpien yritysten johtoryhmät – ja kaikki siitä väliltä.

Educo Valmennustalo

Laadukkaat verkkokoulutukset

Educon asiakkaana voit olla varma, että käytössäsi on parhaat mahdolliset verkkokoulutusratkaisut organisaatiosi esimiesten kouluttamiseen ja organisaation kulttuurin muuttamiseen. Tämän varmistaa yhteistyökumppanimme Ken Blanchardin yli 20 vuoden kokemus verkkokoulutusohjelmista. Kaikki tarjonnassamme olevat Blanchardin koulutusohjelmat ovat saatavissa erittäin laadukkaina ja paljon testattuina verkkokoulutuksina tai tarpeesi mukaan monimuotoisena lähi- ja verkkokoulutuksen yhdistelmänä.

Lataa E-kirja Verkkokoulutusten merkitys nykytilanteessa

Saat parhaan tuoton kehittämisinvestoinnillesi

Meille on tärkeää, että sinä saat yhteistyöltämme mitattavia tuloksia. Olemme tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti kehittäneet koulutusten, valmennusten ja kehittämishankkeiden vaikuttavuutta ja sen mittaamista – ja tämä työ jatkuu. Laskemme esimiesten ja henkilöstön valmentamiseen sijoittamallesi investoinnille tuoton (ROI). Laajemmissa kehittämishankkeissa pystymme ennakoimaan ja toteamaan hankkeen kassavirtavaikutukset tulosyksikkö ja/tai organisaatiotasolla. Tämä on ainutlaatuista Suomessa.

Lataa E-kirja Johtamiskoulutuksen ROIn ja vaikuttavuuden mittaaminen

Monipuoliset ja tulokselliset ratkaisut

Haluamme olla sinulle pitkäaikainen ja tuloksellinen muutoskumppani. Tämän mahdollistaa keskittyminen organisaatiossa toimintoihin, joilla on eniten vaikutusta tuloksiin – ihmisten tekemiseen ja sitä kautta organisaation kulttuuriin.

Kanssamme sinä voit:

  • parantaa johtamista ja esimiestyöskentelyä
  • tehostaa johtoryhmätyöskentelyä
  • lisätä myyntiä
  • kehittää asiakaspalvelua
  • tervehdyttää tiimin ja työyhteisön toimintaa
  • tukea coachingin avulla henkilöstön oikeaa ajattelua ja tekemistä
  • kartoittaa, analysoida ja mitata organisaatiosi toimintaa