Educo

Educo Valmennustalo Oy on koko Suomen alueella toimiva tuloshakuinen ja innovatiivinen koulutus-, valmennus- ja asiantuntijatalo. Tarjoamme kattavan palvelukonseptin organisaatioiden toiminnan ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Olemme ennen kaikkea erikoistuneet johtamisen, tiimien ja työyhteisöjen tuloksellisen toiminnan kehittämiseen – kulttuurin muuttamiseen. Palveluksessasi on n. 20 valikoitua asiantuntijaa.

Maailman parhaat työkalut

Olemme Suomessa Ken Blanchardin kumppani yhdessä Sovelton kanssa. Ken Blanchardia pidetään yhtenä merkittävimmistä ihmisten johtamisen kehittämiseen vaikuttaneista asiantuntijoista. Hän on tuottanut yli 40 bestseller-kirjaa, joita on myyty yli 13 miljoonaa kappaletta. Blanchard -yhtiöt on valittu vuosikausia parhaiden johtamisen valmennusalan yritysten joukkoon. Sen pitkälle kehitetyt ja maailman laajuisesti testatut valmennusohjelmat ovat saaneet useita palkintoja. Educon asiakkaana voit olla varma, että saat käyttöösi alan parhaat ja uusimmat työkalut.

Paras tuotto kehittämisinvestoinnillesi

Meille on tärkeää, että sinä saat yhteistyöltämme mitattavia tuloksia. Olemme tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti kehittäneet koulutusten, valmennusten ja kehittämishankkeiden vaikuttavuutta ja sen mittaamista – ja tämä työ jatkuu. Laskemme esimiesten ja henkilöstön valmentamiseen sijoittamallesi investoinnille tuoton (ROI). Laajemmissa kehittämishankkeissa pystymme ennakoimaan ja toteamaan hankkeen kassavirtavaikutukset tulosyksikkö ja/tai organisaatiotasolla. Tämä on ainutlaatuista Suomessa.

Monipuoliset ja tulokselliset ratkaisut

Haluamme olla sinulle pitkäaikainen ja tuloksellinen muutoskumppani. Tämän mahdollistaa keskittyminen organisaatiossa toimintoihin, joilla on eniten vaikutusta tuloksiin – ihmisten tekemiseen ja sitä kautta organisaation kulttuuriin.

Kanssamme sinä voit:

  • parantaa johtamista ja esimiestyöskentelyä
  • tehostaa johtoryhmätyöskentelyä
  • lisätä myyntiä
  • kehittää asiakaspalvelua
  • tervehdyttää tiimin ja työyhteisön toimintaa
  • tukea coachingin avulla henkilöstön oikeaa ajattelua ja tekemistä
  • kartoittaa, analysoida ja mitata organisaatiosi toimintaa