Itsensä johtaminen

Auta ihmisiä tulemaan itsensä johtajiksi, koska silloin he oppivat tuntemaan kykynsä ja valtansa. Heistä tulee ongelmien ratkaisijoita, ei vain ongelmien osoittajia.
Vain itsensä johtajia voi johtaa.

Nainen istuu tietokoneen ääressä ja hymyilee leveästi katsoen kameraan
Tee jokaisesta oman työnsä johtaja

Itsensä johtaminen -valmennus

Mitkä tahansa yrityksesi strategiset tavoitteet ja toimintatavat ovatkin, jokainen yksittäinen työntekijä vastaa osaltaan tehtävien toteuttamisesta ja töiden valmistumisesta. Kun varustat työntekijäsi itsensä johtajan ajattelutavalla ja taidoilla, saat aikaan uutta luovan ja tehokkaan työvoiman.

Blanchardin Itsensä johtaminen -valmennus perustuu maailman eniten käytettyyn johtamisen malliin. SLII®-malli tarjoaa selkeän ja helposti käyttöön otettavan tavan johtaa itseä ja muita. Siksi itsensä johtamisen valmennuksen huikeana bonuksena autat työntekijöitä oppimaan perusasiat myös muitten johtamisesta.

Johtaminen perustuu luottamukselle

Luottamuksen rakentaminen

Kun rakennat luottamusta, rakennat perustan ihmisten innostumiselle ja onnistumisille. Saat heidät tekemään yhteistyötä ja keksimään uusia ratkaisuja. Välttämään keskinkertaisuutta ja ottamaan riskejä. Näet tärkeiden tavoitteiden tehokasta toimeenpanoa. Sitoutumista, joka johtaa yhteisvastuuseen ja parhaisiin tuloksiin.

Blanchardin Luottamuksen rakentaminen -valmennus opastaa johtajille, esimiehille ja tiiminvetäjille, kuinka he voivat rakentaa luottamuksen työntekijöittensä kanssa.

Kuka olet ja miten käyttäydyt?

Everything DiSC Workplace® -työyhteisöprofiili

Työyhteisöprofiili on tehokas työkalu kuvaamaan ihmisten erilaisuutta ja näkyvää käyttäytymistä. Everything DiSC® on alkuperäinen ja kehittynein DISC-profiili maailmassa. Everything DiSC® Workplace -työyhteisöprofiili määrittelee henkilökohtaisen DiSC-tyylin ja -prioriteetit.

Haluatko kuulla lisää?

Lähetä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Untitled
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
- Puhelin
02 2828 511
- Email
info@educo.fi
- Sijainti
Juhana Herttuan puistokatu 21, 20100 Turku