Digitaaliset oppimisratkaisut

Nykypäivän oppijat odottavat saavansa tarvitsemansa tiedon välittömästi ja voivansa oppia uutta juuri silloin, kun se on heille tarpeen. Tähän tarpeeseen tarjoamme sinulle pitkälle kehitettyjä verkkokursseja, verkkokatsauksia, digitaalisia oppimispolkuja ja työkaluja, joiden avulla voit tarjota työntekijöillesi laadukasta johtamisvalmennusta joustavasti, skaalautuvasti ja oppijoiden omaan tahtiin.

Henkilön edessä kannettava tietokone ja kädessä puhelin.

Miten sitoutamme oppijan

+

Modulaarista oppimista

Mikro-oppimista ja käytännön työkaluja välittömään tarpeeseen

+

Itseohjautuvaa joustavuutta

Uuden oppimisen voi suunnitella oman aikataulun mukaan

+

Sisäänrakennettu itsearviointi

Itsearvioinnin avulla oppijat pohtivat oppimaansa ja syventävät ymmärrystään

+

Opi ja sovella

Uudet opit voi viedä heti käytäntöön

+

Yhdessä oppimista

Kaikki oppivat jotain toisiltaan viikoittaisissa oppimiskeskusteluissa

+

Valikoitua sisältöä

Keskeistä ja laadukasta sisältöjä välittömään tarpeeseen

Oppimisratkaisut

Verkkokurssit ja mikro-oppiminen

Laadukkaat johtamisvalmennuksemme voidaan toteuttaa joustavasti ja oppijan omaan tahtiin. Näin oppijat voivat oppia uutta ja harjoitella uusia taitojaan silloin kun heille parhaiten sopii. Hyödynnämme Blanchardin palkittua teknologiaa, joka mahdollistaa toimivan ja innostavan oppimiskokemuksen suurillekin osallistujajoukoille. Voit valita omiin oppimistavoitteisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.

 

  • Verkkokurssit (1-3 tuntia)
  • Verkkokatsaukset (35 minuuttia)
  • Pikatehtävät (1-5 minuuttia)
SLII verkkokatsaus nayttokuva

Digitaaliset oppimispolut

Digitaaliset oppimispolkumme ovat kuuden viikon pituisia oppimiskokemuksia, jotka opettavat johtajille itsensä ja muiden johtamisen perusperiaatteet. Ne sisältävät valmentajamme vetämiä verkkotapaamisia, verkostoitumista ja vertaisoppimista. Voit valita jonkun valmiista digitaalisista oppimispoluista tai suunnitella omasi yhdessä digitaaliseen oppimiseen erikoistuneen tiimimme kanssa.

 

 

Verkko-oppimista yhdessä

Viiden tai kuuden viikon mittainen mukaansatempaava ja interaktiivinen oppimiskokemus itsensä ja muiden johtamiseen. Oppimispolku on sekoitus ajasta ja paikasta riippumatonta itseopiskelua, johtamisen asiantuntijoiden vetämiä verkkotapahtumia, vertaisoppimista kollegoilta ja uusien taitojen harjoittelua turvallisessa ympäristössä. Huippumoderni verkko-oppimisalusta mahdollistaa vuorovaikutteisen oppimisen.

Kouluttaja kertomassa oppimiskokemuksesta.

Digitaalinen oppimisen vahvistaminen ja ylläpito

Oppiminen ei lopu valmennuksen tai kurssin päätyttyä. Digitaaliset oppimisratkaisumme on suunniteltu tätä ajatellen. Olemme kehittäneet erilaisia digitaalisia työkaluja valmennuksen jälkeisen oppimisen vahvistamiseen ja ylläpitoon. Tällaisia ovat esimerkiksi SLII® -mobiilisovellus, Tiimin johtaminen -mobiilisovellus, SLII® Kenbot™, VR-simulaatio. Lisäksi meillä on tarjota tuhansia videoita, artikkeleita, blogeja, podcasteja.

SLII-johtamisvalmennus mobiilisovellus

Sovi demo

Hanki täysi pääsy digitaalisen kirjastomme kokoelmiin vuosilisenssillä. Näin voit sisällyttää palkittua digitaalista sisältöämme omiin johtamisen kehittämishankkeisiisi ja tarjota henkilöstöllesi laadukkaita digitaalisia oppimisratkaisuja tarpeen mukaan. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

"*" indicates required fields

Untitled
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
- Puhelin
02 2828 511
- Email
info@educo.fi
- Sijainti
Juhana Herttuan puistokatu 21, Turku