Tuloksellinen

muutoskumppani
Educo Valmennustalo on johtamisen ja henkilöstön osaamisen tuloksellinen muutoskumppani. Olemme erikoistuneet johtamiseen sekä tiimien ja työyhteisöjen tuloksellisen toiminnan kehittämiseen – kulttuurin muuttamiseen. Autamme sinua tekemään hyvästä johtamisesta kilpailuedun.
Tietoa ja tutkimusta

Maailman parhaat työkalut käytössäsi

Asiakkaanamme käytössäsi ovat maailman parhaat työkalut johtamisen, tiimien ja työyhteisöjen tuloksellisen toiminnan kehittämiseen: johtamiskoulutuksen kärkiosaajan The Ken Blanchard Companiesin kaikki valmennusohjelmat.

Käytössäsi ovat lisäksi markkinoiden kehittyneimmän DiSC-vuorovaikutusprofiilin Everything DiSCin® kaikki profiilit sekä ainutlaatuisen Wileyn ja Patric Lencionin The Five Behaviors® -tuoteperheen tiimityökalut. Niitä käyttävät niin tavalliset tiimit kuin maailman suurimpien yritysten johtoryhmät.

Parhaat johtajat parhailla valmennuksilla

Ken Blanchard Companies

Maailman johtamiskoulutuksen terävin kärki Blanchard® on kouluttanut maailman parhaita johtajia yli 40 vuotta – yli 150 000 ihmistä vuodessa. Palkittu First-time Manager -koulutusohjelma perustuu liike-elämän tarpeisiin kirjoitettuun bestseller-kirjaan The New One Minute Manager®, ja SLII® on maailmassa laajimmin käytetty johtamismalli. Blanchard on johtamiskoulutuksen asiantuntija kaikilla organisaation tasoilla ja suosituin Fortune 500 -yritysten koulutuskumppani. Yhtiön opeilla valmennetaan myös keskisuurten yritysten, julkishallinnon, koulutusinstituutioiden ja kansalaisjärjestöjen henkilöstöä.

Olemme Suomessa yksinoikeudella The Ken Blanchard Companiesin edustaja ja vastaamme Blanchard Finlandin toiminnoista.

Blanchard on maailmassa oppimisstrategioita, oppimiskokemusta ja teknologiaa yhdistelevän kehityksen aallonharjalla.

Asiakkaidemme tukena on Blanchardin osaamiskeskuksen suorituskykyyn, oppimismuotoiluun, oppimiskokemuksen kehittämiseen, vaikuttavuuden mittaamiseen ja arviointiin sekä oppimisteknologioihin erikoistuneet asiantuntijat.

Kaikki tarjonnassamme olevat Blanchardin koulutusohjelmat ovat saatavissa laadukkaina, testattuina verkkokoulutuksina tai tarpeesi mukaan monimuotoisena lähi- ja verkkokoulutuksen yhdistelmänä.

Mitattavia tuloksia

Paras tuotto kehittämis-investoinnillesi

Meille on tärkeää, että sinä saat yhteistyöltämme mitattavia tuloksia. Olemme tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti kehittäneet koulutusten, valmennusten ja kehittämishankkeiden vaikuttavuutta ja sen mittaamista – ja tämä työ jatkuu. Laskemme johtajien ja henkilöstön valmentamiseen sijoittamallesi investoinnille tuoton (ROI). Laajemmissa kehittämishankkeissa pystymme ennakoimaan ja toteamaan hankkeen kassavirtavaikutukset tulosyksikkö- ja/tai organisaatiotasolla. Tämä on Suomessa ainutlaatuista.