Organisaation johtaminen

Yksilöiden päivittäistä toimintaa, ajattelua ja valintoja ohjaavat arvot, uskomukset ja opitut tavat ovat tekijöitä organisaatiokulttuurin taustalla. Vaikka johdolla ja esihenkilöillä on keskeinen rooli organisaatiokulttuurin muodostumisessa ja sen rakenteiden varmistamisessa, emme voi oikeasti muuttaa kulttuuria, jos tähän muutosprosessiin ei valjasteta jokaista organisaation jäsentä. Aito muutos lähtee yksilöistä, koska vallitseva organisaatiokulttuuri on syvällä ihmisten ajattelussa ja sitä kautta päivittäisessä toiminnassa.

Joukko ihmisiä keskustelee neuvotteluhuoneessa ison pöydän ääressä

Projektijohtaminen

Muuta hyvällä projektijohtamisella strategiapuheet strategiateoiksi. Toimintaympäristön muuttuessa yrityksen tulee kyetä mukautumaan uutta tilannetta vastaavaksi nopeasti ja tehokkaasti. Tämä vaatii joustavuutta, tehokkuutta ja määrätietoista etenemistä koko organisaatiolta. Projekti on työkalu muutostarpeen määrittelyyn, toteuttamiseen ja valmiiksi saamiseen. Projekti on siis tehokas väline strategian ja muutosten toteuttamiseen.

Muutos on mahdollista - ja jatkuvaa

Ihmisten johtaminen muutoksessa

Ihmisten johtaminen muutoksessa -valmennus auttaa jokaista johtajaasi johtamaan muutoksia, jotka onnistuvat. He oppivat kuuntelemaan ja kertomaan, sitoutumaan ensin itse ja tekemään sen jälkeen yhteistyötä ylimmän johdon ja omien johdettaviensa kanssa.

Kulkeeko tieto?

Tehosta viestintää!

Kulkeeko tieto, kiinnostuiko joku? Toimiva viestintä on yrityksen ja yhteisön elinehto. Sisäisen ja ulkoisen viestinnän tulee kantaa samaa sanomaa ja johtaa samaan suuntaan – huolimatta moniäänisyydestä, monipaikkaisuudesta ja kanavien kirjosta. Educon koulutukset, työpajat, valmennukset ja luennot takaavat yrityksesi menestyksen, torjuvat mainekriisit ja nostavat yrityksesi viestinnän pysyvästi tasolle, joka näkyy myös viivan alla.

Haluatko kuulla lisää?

Lähetä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.

"*" indicates required fields

Untitled
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
- Puhelin
02 2828 511
- Email
info@educo.fi
- Sijainti
Juhana Herttuan puistokatu, 20100 Turku