Oppimismuotoilu

Oppijoiden tarpeet ja odotukset ovat muuttuneet merkittävästi viime vuosina, samoin oppijoiden saavutettavuus. Nykypäivän oppijat odottavat saavansa tarvitsemansa tiedon välittömästi ja voivansa oppia uutta juuri silloin, kun se on heille tarpeen.

Ihmisiä toimistossa
oppimispolut joustava arkkitehtuuri

Uudistuvan johtamisen ratkaisuja

Tarjoamme sinulle johtamisen kehittämiseen joustavan arkkitehtuurin, joka tukee parhaalla mahdollisella tavalla oppimista ja suorituskyvyn parantamista. Oppiminen tapahtuu yhteistyössä: se on jatkuvaa, verkottunutta ja yhteisöllistä. Pitkälle kehitetyt digitaaliset oppimisratkaisut ja tukityökalut mahdollistavat laadukkaan johtamiskoulutuksen toteuttamisen joustavasti, skaalautuvasti ja oppijoiden omaan tahtiin, mutta kuitenkin yhteisöllisesti ja vuorovaikutteisesti.

Johtamisen kehittämismenetelmämme eivät enää perustu yksittäisiin koulutustapahtumiin, vaan ajan myötä avautuvaan oppimiskokemukseen. Näin voimme paitsi opettaa taitoja mutta myös kehittää ajattelutapoja ja tunteita, vahvistaa niitä sekä tarjota tukea ja soveltamismahdollisuuksia, jotka tekevät muutoksesta pysyvän. Tämä ominaisuus usein puuttuu markkinoiden muista johtamisen kehittämisen ratkaisuista.

Oppimispolkujen, valmennusten, verkkokurssien, coachingin ja muiden palvelujen pohjalla on joustava arkkitehtuuri. Tarjoamme myös jatkuvaa tukea hyödyntäen uusinta teknologiaa. Näin voit varmistaa, että johtajasi ylläpitävät oppimiaan taitoja.

Joustava arkkitehtuuri

Relevanssi

Keskeisimmät ohjelmamme ovat laajasti testattuja ja tuottavat tuloksia – todistetusti.

Mukautuvuus

Digitaaliset oppimisratkaisumme, ohjatut verkkokoulutukset ja verkkokurssit yhdessä oppien tarjoavat osallistujille mahdollisuuden oppia ajasta ja paikasta riippumatta.

Vahvistus

Coaching-tarjontamme takaa, että opittua sovelletaan ja että opit jäävät käyttöön.

Ylläpito

Oppimispolkuajatteluun perustuva lähestymistapamme ja innovatiiviset, sekä entuudestaan hyväksi havaittuja että uusia menetelmiä yhdistelevät ylläpitostrategiamme tukevat oppimista.

Mittaus

Luomme tavoitteisiin perustuvia oppimiskokemuksia, joiden tuloksia mitataan alusta alkaen.

Tarpeisiisi räätälöityjä huippuinnovatiivisia oppimispolkuja

Kumppanimme The Ken Blanchard Companies on maailmassa oppimisstrategioita, oppimiskokemusta ja teknologiaa yhdistelevän kehityksen aallonharjalla. Oma tiimimme Blanchardin suorituskykyyn, oppimismuotoiluun, oppimiskokemuksen kehittämiseen, mittaukseen ja arviointiin sekä oppimisteknologioihin erikoistuneiden asiantuntijoiden tukemana suunnittelee tarpeitasi vastaavan johtajuuden kehittämisen ratkaisun. Tarjoamme johtajillesi parhaan mahdollisen oppimiskokemuksen hyödyntämällä niin Blanchardin ja Educon valmiita sisältöjä, oman organisaatiosi olemassa olevia sisältöjä, uusia räätälöityjä sisältöjä sekä muiden palveluntarjoajien valmistelemia sisältöjä.

Blanchardin osaamiskeskuksen ratkaisuarkkitehtitiimi on tehnyt yhteistyötä yli 10 000 organisaation kanssa ympäri maailmaa ja toteuttanut menestyksekkäästi projekteja hajautetuissa organisaatioissa, joiden työntekijät puhuvat eri kieliä ja tulevat eri kulttuureista.

Suunnittelemme sinulle jatkuvan johtamisen kehittämisen ohjelman hyödyntäen viisivaiheista prosessia. Tämä yhteistyöhön ja osallistujien tarpeisiin perustuva lähestymistapa antaa sinulle tarvittavan ajan suunnittelun arvioimiseen, pilotin suorittamiseen, tarjonnan tarkentamiseen ja sen skaalaamiseen koko organisaatiossasi.

Haluatko kuulla lisää oppimismuotoilusta?

Lähetä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.

"*" indicates required fields

Untitled
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
- Puhelin
02 282 8511
- Email
info@educo.fi
- Sijainti
Juhana Herttuan puistokatu 21, 20100 Turku