Yksilön johtaminen

Ei ole yhtä oikeata tapaa johtaa. Ihmisten osaaminen, kokemus ja itseluottamus vaihtelevat. Vaikka rakenteet olisivat kunnossa, tilanteet ovat erilaisia. Jokainen tarvitsee juuri hänelle sopivan määrän ohjausta ja tukea tavoitteissaan ja tehtävissään.

Kouluttaja kirjoittaa fläppitaululle koulutustilaisuudessa.
Maailman eniten käytetty johtamisen malli

SLII® - johda tilanteen mukaan!

Johtaminen on yhteistyötä. SLII®-malli tarjoaa selkeän ja helposti käyttöön otettavan tavan johtaa itseä ja muita. Mallin vahvuus on juuri selkeydessä: se on yksinkertainen ja se toimii. Kun tarjoat ihmisille oikean määrän ohjausta ja tukea oikeaan aikaan, he kehittyvät nopeammin ja saavat aikaan parhaat tulokset.

Taito, jonka voit oppia

Etäjohtaminen™

Etätyöstä on nykyisin tullut yhä useammalla arkipäivää. Tiimit ovat hajaantuneet fyysisesti eri paikkoihin ja jopa eri aikavyöhykkeille. Tähän työskentelytapaan liittyy niin hyötyjä kuin haittoja. Johtaminen etänä on haasteellista. Kommunikointi muuttuu haastavammaksi, kun sanattoman viestinnän ja kehonkielen rooli vähenee. Voi olla vaikea ymmärtää tilanteita oikein,
ja vielä vaikeampaa on rakentaa suhdetta ja luottamusta.

Kuka olet ja miten käyttäydyt?

Everything DiSC Workplace® -työyhteisöprofiili

Työyhteisöprofiili on tehokas työkalu kuvaamaan ihmisten erilaisuutta ja näkyvää käyttäytymistä. Everything DiSC® on alkuperäinen ja kehittynein DISC-profiili maailmassa. Everything DiSC® Workplace -työyhteisöprofiili määrittelee henkilökohtaisen DiSC-tyylin ja -prioriteetit.

Mitä hyvää olet muilta saanut?

Käytännön coaching

Käytännön coaching™(Coaching Essentials®) on valmentavan johtamisen ohjelma, joka opastaa nimensä mukaisesti esimiehille ja tiiminvetäjillesi, kuinka coachata eli valmentaa käytännössä – eikä vain manageerata eli johtaa asioita. Valmentava johtaja saa ihmiset onnistumaan ja voimaan hyvin.

Haluatko kuulla lisää?

Lähetä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Untitled
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
- Puhelin
02 2828 511
- Email
info@educo.fi
- Sijainti
Juhana Herttuan puistokatu 21, 20100 Turku