Konsultointi ja coaching

Autamme sinua ja organisaatiotasi monella tapaa vastaamaan tämän päivän johtamisen haasteisiin ja valmistautumaan tulevaisuuteen. Rakennamme kanssasi huippuluokan oppimiskokemuksia kaikkien tasojen johtamisen kehittämiseen ja varmistamme johtamisen kehittämishankkeiden onnistuneen toteutuksen sekä tulosten mittaamisen.

Johtamisen konsultointia
Kartoita ja suunnittele

Johtamisen konsultointi

Tarpeisiisi räätälöity korkealuokkainen asiantuntijapalvelu. Autamme organisaation johtoa ja HR-tiimejä toteuttamaan muutoshankkeita, viemään strategiaa käytäntöön, kehittämään osaamisen johtamista sekä uudistamaan johtamis- tai organisaatiokulttuuria.

Pohjana joustava arkkitehtuuri

Oppimismuotoilu

Tarjoamme sinulle johtamisen kehittämiseen joustavan arkkitehtuurin, joka tukee parhaalla mahdollisella tavalla oppimista ja suorituskyvyn parantamista. Oppiminen tapahtuu yhteistyössä: se on jatkuvaa, verkottunutta ja yhteisöllistä. Johtamisen kehittämismenetelmämme eivät perustu yksittäisiin koulutustapahtumiin, vaan ajan myötä avautuvaan oppimiskokemukseen.

Digitaaliset oppimisratkaisut

Tarjoamme sinulle markkinoiden nykyaikaisinta oppimisteknologiaa ja verkkosisältöö. Kaikissa digitaalisissa oppimisratkaisuissamme on erittäin pitkälle viety oppimismuotoilu, jolla varmistetaan oppijoiden sitouttaminen. Ne sisältävät erilaisia interaktiivisia tehtäviä, videoista, pelejä, tarinoita, itsearvioita, esimerkkitapauksia ja ladattavia työkaluja.

Johda oppimista tiedolla

Vaikuttavuuden mittaaminen

Johtamisen kehittämiseen ja koulutushankkeisiin investoivat organisaatiot haluavat usein arvioida, kuinka hyödyt suhteutetaan käytettyyn aikaan ja rahaan.

Tarjoamme sinulle viisi vakiomittausvaihtoehtoa. Voimme myös luoda mukautetun menetelmän, joka sopii yksilöllisiin tarpeisiisi.

Coaching

Coaching-palvelumme auttavat saamaan aikaan todellisia muutoksia ihmisen ajattelutavoissa ja sitä kautta myös toiminnassa. Jokaisessa työyhteisön jäsenessä on paljon potentiaalia, joka ei ole täydessä käytössä. Sopiva coaching ja tuki saavat aikaan kehittymistä.

Haluatko kuulla lisää?

Lähetä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Untitled
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
- Puhelin
02 2828 511
- Email
info@educo.fi
- Sijainti
Juhana Herttuan puistokatu 21, 20100 Turku