Corexin henkilöstöä.
— Johtaminen

Corex Finland ja Educo yhteistyöhön

Corex Finland ja Educo ovat sopineet yhteistyöstä Corexin esihenkilöiden päivittäisen johtamistyön kehittämiseen.

’’Keväällä 2023 alkavassa ensimmäisessä vaiheessa valmennamme Porin kartonkitehtaan esihenkilöitä. Tavoitteena on nostaa kokonaisvaltaisesti tehtaamme lähijohtamisen tasoa ja sitä kautta tarjota työntekijöillemme sitä tukea ja ohjausta mitä kukin tarvitsee’’, kertoo Corex Finlandin toimitusjohtaja Juha Halminen.

Corex Finland teetti vuoden 2022 lopulla henkilöstötutkimuksen, jonka perusteella johtamisen kehittämiselle nähtiin selkeä tarve. Erityisesti työntekijöiden huomioon ottaminen ja palautteen antaminen nousivat tutkimuksen perusteella tärkeiksi kehittämiskohdiksi.

”Ohjelmalla pyritään kehittämään esihenkilöiden ja työntekijöiden päivittäistä yhteistyötä organisaation strategisten tavoitteiden eteen. Harjoittelemme mm. tavoitteiden asettamista ja eri johtamistyylien käyttöä eri johtamistilanteissa. Meillä oli Educosta entuudestaan hyvät kokemukset ja se helpotti sopivan kumppanin valintaa”, Halminen toteaa.

Corex on yksi maailman johtavista kartonkihylsyn valmistajista ja sekä osa kansainvälistä VPK-konsernia. Corex valmistaa kartonkihylsyjä paperi-, kartonki- ja muoviteollisuuden tarpeisiin.

Suomessa  on Porin kartonkitehtaan lisäksi kolme hylsytehdasta Loviisassa, Liljendalissa ja Imatralla joissa työskentelee noin 150 alan ammattilaista. Kaiken kaikkiaan Corexilla työskentelee noin 1300 työtekijää viidessätoista eri maassa.