— Johtaminen

Tervetuloa uusi Blanchard!  

The Ken Blanchard Companies® on ollut maailmanlaajuinen edelläkävijä johtamisen kehittämisessä jo yli 40 vuoden ajan. Toukokuussa 2023 Blanchard julkaisi merkittävän uudistuksen, jossa yritys sai uuden virtaviivaistetut nimen, logon, mission, vision, tunnuslauseen ja verkkosivut. The Ken Blanchard Companies® on jatkossa Blanchard®.

Uusi visuaalinen ja emotionaalinen identiteetti kuvastaa entistä paremmin Blanchardin toimintaa johtajuuden asiantuntijana, joka tarjoaa toimivaksi todistettua sisältöä ja dynaamisia oppimiskokemuksia, jotka on suunniteltu maksimoimaan yksilölliset saavutuksen ja edistämään organisaation suorituskykyä.

Uudistetun brändin lisäksi Blanchard lanseeraa uudistuneita ja uusia johtamisen kehittämisen ratkaisuja, jotka on suunniteltu vastaamaan nykypäivän johtajien tarpeita sekä palvelemaan entistä monipuolisempaa johtajien ja organisaatioiden joukkoa.

  • Uusia valmennusohjelmia, kuten Essential Motivators™ ja Courageous Inclusion™, jotka on suunniteltu tulevaisuutta varten ja vastaamaan nykypäivän johtajien tarpeisiin.
  • Uusi dynaaminen verkkoalusta, Propel by Blanchard™, joka on suunnattu henkilökohtaisesta johtamisen kehittämisestä kiinnostuneiden yksilöiden sekä pienten ja keskisuurten yritysten kasvaviin tarpeisiin.
  • Uusi Blanchard Community on maailmanlaajuinen johtajien verkosto, joka tarjoaa uusia mahdollisuuksia verkostoitumiseen, oppimiseen ja kasvamiseen johtajana.
  • Uudistettu Blanchard Design Studio, joka tarjoaa johtamisen kehittämisen konsultointia, oppimiskokemuksen ja oppimispolkujen suunnittelua, kehittämisen tulosten mittaamista ja kehittämisohjelmien toteuttamista.
  • Nuorten johtajuuden sytyttämiseen keskittyvän voittoa tavoittelemattoman The Blanchard Instituten rooli on jatkossa merkittävämpi.

Blanchardin uusi tunnuslause ”The Heart of Human Achievement®” laajentaa jo aikaisemmin käytössä ollutta lähestymistapaa, joka yhdistää tulokset ja tunteet. Tämä ns. pään ja sydämen yhdistelmä maksimoi saavutukset ja antaa voimaa tulevaisuuden inspiroituneille johtajille. Ja vain inspiroituneet johtajat – ne, jotka ovat empaattisia, rohkeita ja ketteriä voivat vapauttaa ihmisten täyden voiman ja potentiaalin.

 

Tietoa Blanchardista®

Blanchard on maailman johtava johtamisen kehittämisen, konsultoinnin ja valmennusalan yritys. Yli 40 vuoden ajan Blanchard on tehnyt yhteistyötä organisaatioiden kanssa maksimoidakseen yksilölliset saavutukset ja organisaation suorituskyvyn, tuoden mitattavaa edistystä ja todellista muutosta. Blanchardin SLII® on maailmanlaajuisesti käytetty johtamismalli, joka inspiroi johtajia yli 10 000 organisaatiossa ympäri maailmaa. Blanchard tarjoaa myös joukon muita palkittuja valmennuksia joustavilla toteutustavoilla perustuen organisaatioiden ja valmennettavien erityistarpeeseen.

Educo Valmennustalo toimii Suomessa Blanchardin maapartnerina ja käyttää brändiä Blanchard Finland.

Lisätietoja Blanchardista on osoitteessa www.blanchard.com