Elematic henkilöstöä ryhmäkuvassa.
— Referenssi

Elematic ja Educo aloittavat strategisen yhteistyön johtamisen kehittämisessä

Elematic Oyj ja Educo Valmennustalo Oy aloittavat strategisen yhteistyön johtamisen kehittämisessä. Elematic on globaali teknologia- ja markkinajohtaja asuin- ja muiden rakennusten betonielementtien valmistusteknologiassa. Elematicin uudistettu strategia keskittyy kasvun mahdollistamiseen strategisilla painopistealueilla, minkä mahdollistaa koko ketjun liiketoiminnan kunkin toiminnon skaalautuva tuki. Tämän seurauksena Elematic on päättänyt hyödyntää Educon asiantuntemusta ja osaamista esihenkilöiden johtamistaitojen kehittämisessä. Tavoitteena on vahvistaa Elematicin johtamisosaamista ja kehittää edelleen johtamiskäytäntöjä organisaatiossa.

”Strategiamme mukaisesti jatkamme kestävän kasvun tiellä. Henkilöstömme on avainasemassa strategian toteuttamisessa ja asiakkaiden ilahduttamisessa. Haluamme kehittää esihenkilöidemme johtamistaitoja ja siten vahvistaa kulttuuriamme. Yksi yrityksemme arvoista on ”Uskalla uudistua” – panostamalla johtajuuden kehittämiseen teemme tästä arvosta totta päivittäisessä työssämme. Olemme valinneet Educon kumppaniksemme tälle oppimismatkalle”, kertoo Elematicin toimitusjohtaja Teppo Voutilainen.

”Keskeisinä tavoitteina Educon kanssa käynnistetylle kumppanuudelle ovat esihenkilöiden johtamisosaamisen kasvattaminen, johtamiskulttuurimme vahvistaminen, laadukkaan viestinnän luominen ja ihmisten innostaminen poikkeuksellisiin tuloksiin. Lopputuloksena tavoitellaan parempia liiketoiminnan tuloksia sekä tiimien ja tiimin vetäjien lisääntynyttä työtyytyväisyyttä. Educon johtamisen valmennusprosessi ja ennen kaikkea filosofiat sopivat tarpeisiimme erinomaisesti”, Voutilainen toteaa.

”Uskomme saavuttavamme Elematicin kanssa huimia tuloksia ihmisten johtamista kehittämällä. Vaikutukset tulevat olemaan laajat. Elematic hakee Educolta pitkäaikaista johtamisen kehittämisen kumppanuutta ja nykyaikaisia tapoja johtamisen kehittämiseen ja sitä kautta henkilöstön suorituskyvyn nostamiseen. Olemme rakentaneet asiakkaan kanssa monipuolisen oppimiskokemuksen johtamisosaamisen kehittämiseen, jossa on huomioitu kaikki oleellinen muutoksen varmistamiseksi. Olemme kiitollisia saamastamme luottamuksesta ja tavoitteemme on nostaa johtaminen Elematicin kilpailueduksi”, toteaa Elematicin asiakasvastaavana toimiva Educon myynti- ja markkinointijohtaja Samuli Rönkkönen.

 

Elematic on maailman johtava betonielementtitehtaiden ja –tuotantolinjojen toimittaja. Yrityksen pääkonttori ja yksi tuotantolaitoksista sijaitsee Akaan Toijalassa. Tämän lisäksi tuotantolaitoksia on Riihimäellä, Intian Alwarissa, Kiinan Changzhoussa sekä muita toimipisteitä USA:ssa, Saksassa, ja Arabiemiirikunnissa. Liikevaihto on 60 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on yli 95 %. Yritys on perustettu vuonna 1959 ja työllistää 350 henkilöä.

Educo Valmennustalo auttaa asiakkaitaan kehittymään ja kasvamaan ihmisinä ja organisaatioina saavuttamaan tavoitteensa paremman johtamisen avulla. Educo toimii Suomessa globaalin johtamisen kehittäjän Blanchardin maapartnerina.