Tiimiläisiä projektin parissa.

Educo projektijohtamisen tutkinto™

Educo projektijohtamisen tutkinto™ on kattava ratkaisu kyvykkyyden kehittämisen haasteeseen. Sen aikana rakennetaan yhteinen käsitys hyvästä projektijohtamisesta, projektinhallinnasta ja projektityöstä.

Yrityksen toimintaympäristön muutoksessa tulee kyetä mukauttamaan toiminta uusia vaatimuksia vastaavaksi nopeasti ja tehokkaasti. Tämä vaatii nopeutta, joustavuutta ja määrätietoista etenemistä koko organisaatiolta. Projektiosaaminen on jokaisen työntekijän perusvaatimus, joka vaatii osoitettua osaamista. Educon projektijohtamisen valmennus on ratkaisu tähän.
Lataa ohjelma

26.10.2023

Alkaa

4

Koulutuspäivää

1490

Hinta

Verkko

Sijainti

Miksi Educo projektijohtamisen tutkinto™?

 • Educo projektijohtamisen tutkinto™ rakentaa punaisen langan yrityksen strategian toteuttamisesta projektin kautta onnistuneeseen lopputulokseen. Tutkinnon suorittamisen jälkeen osallistujalla on hyvä käsitys projektin elinkaaren kaikista vaiheista ja niihin liittyvistä johtamiskäytännöistä.
 • Projektijohtamisen valmennusohjelmassa rakennetaan hyvä peruskäsitys projektin käynnistyksestä, suunnittelusta, toteutuksesta ja päättämisestä.
 • Pätevä projektipäällikkö on projektin tukijalka ja pätevä projektityön ammattilainen on arvostettu projektitiimin jäsen.
 • Projektijohtamisen valmennusohjelmaan osallistuminen ei edellytä projektityöhön liittyviä esitietoja.

Kenelle projektijohtamisen valmennus on tarkoitettu?

Aloitteleville tai uransa alussa oleville projektipäälliköille,

jotka tarvitsevat hyvän kokonaiskuvan projektin toteuttamisesta ja konkreettisia työkaluja projektin johtamiseen niin tehtävien, kuin ihmisten näkökulmasta.

Projektitiimin jäsenille ja asiantuntijoille,

jotka osallistuvat projektien toteuttamiseen ja tarvitsevat paremman kokonaiskuvan projektin toteuttamisesta ja työkaluja oman työnsä hyvään suorittamiseen.

Projektiosaamisen kehittäminen

Projektiosaamista voidaan kehittää kaikilla organisaation johtamisen tasoilla: omistajat, johto, keskijohto, työntekijät.

Osaamisen kehittäminen tulee edetä tasapainossa toimintaprosessien, työkalujen ja ihmisten osaamisen kanssa. Näin saavutetaan yhdenmukainen toimintakulttuuri läpi organisaation.

Tyypillisesti prosessi lähtee liikkeelle ruohonjuuritasolta, eli projektipäälliköiden ja projektitiimien jäsenten osaamisen kehittämisestä.

Ilmoittaudu koulutukseen

Asiakaskokemuksia

Kurssi soveltuu hyvin niin projektipäällikköuraa aloitteleville kuin jo tehtävää hoitaneille, jotka haluavat palauttaa mieliin projektityöskentelyn peruslainalaisuudet ja osakokonaisuudet.

Kurssi käsittelee aihetta selkein askelin erittäin asiantuntevan kouluttajan johdolla. Kurssissa on hyvää myös aihepiirin liittyvät harjoitukset, jotka auttavat konkretisoimaan kurssilla läpikäytyjä aihepiirejä.

Myös muiden osallistujien jakamat kokemukset erilaisista projekteista ja niiden käytännöistä lisäsi omaa perspektiiviä projektinhallinnan työkalupakkiin.
Jussi Kuisma, Senior Test Manager, Instra Group

Sisältö ja aikataulu

Ohjelma koostuu 4 moduulista ja kestää yhteensä 10 viikkoa. Ohjelma alkaa tunnin mittaisella kickoffilla, jossa käydään läpi ohjelman tavoitteet. Projektijohtamisen valmennus jatkuu neljänä 3 tunnin moduulina, joka ovat noin kahden viikon välein. Ohjelman aikana osallistuja saa itseopiskeluaineistoa oman osaamisensa syventämiseksi. Lisäksi valmennusmoduulien välissä reflektoidaan opittua. Varsinaisten valmennussessioiden aikana keskitytään soveltaviin harjoituksiin ja työtapojen opetteluun.
 • Kickoff

  26.10.2023 klo 9-10

   

  • Ohjelman tavoite
  • Ohjelman rakenne
  • Ohjelman osallistujat
  • Aikataulu
  • Ohjelman vaatima panostus

Lisätietoja koulutuksesta

Koulutuspaikka: Zoom

Hinta: 1490 € +alv

Valmennuksen hintaan sisältyy opetus ja opiskelumateriaalit. Saat valmennuksen päätteeksi todistuksen tutkinnon suorittamisesta.

Sopimusehdot

Johanna Böckerman
johanna.bockerman@educo.fi
p. 044 733 4904

Ilmoittaudu koulutukseen

Ota yhteyttä

Eikö ajankohta sovi tai haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä

Kouluttajana

Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

johtamisvalmentaja
Pasi on kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä esimiestyöstä. Pasi on vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Pasi valmentaa laajalla skaalalla projektijohtamista ja esimiestyötä. Erityinen asiantuntemus kohdistuu tietojohtamiseen sekä ihmisten johtamisen Leadership-taitojen ja tiimidynamiikan kehittämiseen.