Palvelut ja

konsultointi
Muuttavatko koulutukset toimintatapoja ja parantavat suorituskykyä? Autamme sinua onnistumaan pysyvän muutoksen läpiviennissä.
Kartoita ja suunnittele

Osaamisen johtamisen konsultointi

Organisaation tehtävänä on antaa osaamisen kehittymiselle suunta, luoda mahdollisuudet ja tukea motivaatiota, jotta kunkin yksilön vahvuudet ja tiedot saatetaan käyttöön. Osaamisen johtaminen ei ole menetelmä eikä projekti, vaan jatkuva prosessi. Kartoita avullamme henkilöstösi osaaminen ja suunnittele oppimisprosessi.

Pohjana joustava arkkitehtuuri

Oppimispolkujen suunnittelu ja toteuttaminen

Tarjoamme sinulle johtamisen kehittämiseen joustavan arkkitehtuurin, joka tukee parhaalla mahdollisella tavalla oppimista ja suorituskyvyn parantamista. Oppiminen tapahtuu yhteistyössä: se on jatkuvaa, verkottunutta ja yhteisöllistä. Johtamisen kehittämismenetelmämme eivät perustu yksittäisiin koulutustapahtumiin, vaan ajan myötä avautuvaan oppimiskokemukseen.

Johda oppimista tiedolla

Vaikuttavuuden mittaaminen

Johtamisen kehittämiseen ja koulutushankkeisiin investoivat organisaatiot haluavat usein arvioida, kuinka hyödyt suhteutetaan käytettyyn aikaan ja rahaan.

Tarjoamme sinulle viisi vakiomittausvaihtoehtoa. Voimme myös luoda mukautetun menetelmän, joka sopii yksilöllisiin tarpeisiisi.

Coaching

Coaching-palvelumme auttavat saamaan aikaan todellisia muutoksia ihmisen ajattelutavoissa ja sitä kautta myös toiminnassa. Jokaisessa työyhteisön jäsenessä on paljon potentiaalia, joka ei ole täydessä käytössä. Sopiva coaching ja tuki saavat aikaan kehittymistä.

Haluatko kuulla lisää?

Lähetä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.
Untitled
- Puhelin
02 2828 511
- Email
info@educo.fi
- Sijainti
Juhana Herttuan puistokatu 21, 20100 Turku