Johtajuuden kehittäminen Educo Valmennustalon johtamiskoulutuksen avulla

Heikot johtamistaidot aiheuttavat organisaatioille miljoonien kustannukset joka vuosi, koska ne heikentävät mm. työntekijöiden sitoutumista, asiakastyytyväisyyttä ja työntekijöiden tuottavuutta. Johtamisen kehittämiseen ja koulutukseen erikoistuneen yhteistyökumppanimme Ken Blanchard -yhtiöt on analysoinut yli 200 organisaatiota johtamiskoulutuksen ROI -laskentamallin avulla (johtamisen kehittämiseen sijoitetun pääoman tuotto). Analyysissa havaittiin, että huonot johtamiskäytänteet maksoivat organisaatioille vuosittain 7 % niiden liikevaihdosta. Tämä johtui huonojen johtamiskäytänteiden negatiivisesta vaikutuksesta työntekijöiden sitoutumiseen, asiakastyytyväisyyteen ja työntekijöiden tuottavuuteen*. Johdon ja esimiesten kouluttaminen todella kannattaa. Laskelmiemme mukaan organisaatiokohtaiset johtamiskoulutukset tuottavat tavallisesti vähintään kahdeksankertaisesti niihin sijoitetun pääoman verran. Kun johdat osaavasti, johdonmukaisesti ja innostavasti, varmistat että henkilöstösi tekee parhaansa. Johtamistaitojen ja uusien johtamiskäytänteiden kehittäminen ja arviointi poistaa onnistumisen esteitä. Hyvä johtaminen luo kasvun ja menestyksen kulttuurin.

Menestymisen kulttuurin rakentamisessa voimme auttaa sinua maailman parhailla ja laajasti testatuilla työkaluilla, kuten Ken Blanchardin SLII® -mallilla. Se perustuu yli 30 vuoden tutkimukseen, miljoonien tuntien kokemukseen arjen työpaikoilla ja luokkahuoneissa sekä johtamisen kehittämisen parhaiden asiantuntijoiden osaamiseen. SLII® -malliin on nyt valmennettu yli viisi miljoonaa johtajaa ja tiimin vetäjää kaikkialta maailmasta. Tutustu tarkemmin johtamisen ja esimiestyöskentelyn ratkaisuihimme.

*The Ken Blanchard Companies, Making the Business Case for Leadership Development: The 7% Differential. Escondido, CA, USA: The Ken Blanchard Companies, 2011.

Tutustu johtamisen ja esimiestyöskentelyn palveluihimme.

SLII®

Etsitkö johtamisvalmennusta, joka tuottaa tehoa ja tuloksia organisaatiollesi?

Käytännön johtaminen

Johtaja on kuka tahansa meistä, jolla on tilaisuus auttaa toista ihmistä onnistumaan. Siksi jokainen meistä voi osoittaa johtajuutta.

Käytännön coaching™

Muistatko, mitä kaikkea olet saanut muilta ihmisiltä? Usein hyvää, et aina. Mutta se, mitä olet muilta saanut ja oppinut, on muokannut sinua.

Luottamuksen rakentaminen

Luottamus on osa jokaista ihmissuhdetta. Myös työpaikalla. Itse asiassa johtajien ja työntekijöiden välinen luottamus on suurin yksittäinen syy henkilöstön vaihtuvuuteen.

Ihmisten johtaminen muutoksessa™

Organisaatiot muuttuvat ja muokkaavat alati itseänsä. Ne laajentavat tai supistavat tai käynnistävät uutta.