Johda ihmisiä tilanteen mukaan

Muutosvauhti on nykyään niin häiritsevää, että se edellyttää visionääristä johtajuutta. Johtajan täytyy olla ketterä, osata johtaa tilanteen mukaan ja voimaannuttaa ihmisiä menestymään.

SLII® on maailman käytetyin johtamisvalmennus, joka opettaa sinulle antamaan ihmisillesi oikean määrän ohjausta ja tukea oikeaan aikaan. Kun näin tapahtuu, et yli- tai alijohda, mikä tekee yksilöistä ja joko työyhteisöstäsi tuottavamman.

Kouluttaja kertoo SLII-mallista.

Valitse SLII® johtamisen malliksesi

SLII®-malli tarjoaa selkeän ja helposti käyttöön otettavan tavan johtaa itseäsi ja muita. Mallin vahvuus on juuri selkeydessä: se on yksinkertainen ja se toimii. Johtaminen tilanteen mukaan poikkeaa täysin menneisyyden johtamistyyleistä. Se on lähestymistapa, joka tuottaa dramaattisesti paremmat tulokset kuin muut johtamistyylit. Kun tarjoat ihmisille oikean määrän ohjausta ja tukea oikeaan aikaan, he kehittyvät nopeammin ja saavat aikaan parhaat tulokset.

Avoimet SLII®-valmennukset

Miksi SLII®?

Nopeuta kehitystä

Sopivan suunnan ja tuen avulla ihmiset etenevät kehitystasoilla nopeammin, mikä nopeuttaa kasvuaan, jotta he voivat tarjota enemmän arvoa yrityksellesi.

Lisää tuottavuutta ja suorituskykyä

Kun johtajat ja heidän tiiminsä puhuvat yhteistä kieltä, se lisää kehitystä koskevien keskustelujen laatua ja määrää ja luo korkeaan suorituskykyyn keskittyvän kulttuurin.

Lisää sitoutumista ja pysyvyyttä

Johtajat, jotka vastaavat ihmistensä tarpeisiin, kohottavat moraalia, saavat muut tuntemaan olonsa arvostetuiksi ja viime kädessä lisäävät sitoutumista, pysyvyyttä ja säilyttämistä.

Luo itsensä johtajia

Kun työntekijät kokevat, että heidän johtajansa haluavat aidosti auttaa, he suoriutuvat paremmin, ovat luovempia ja etsivät itsenäisesti optimaalisia ratkaisuja ongelmiinsa.

Asiakaskokemuksia

Opin uusia asioita johtamisesta. Ne ovat käytännöllisiä ja niitä kohtaan herää luottamus, että ne myös toimivat. Uskon, että tämä hyödyttää paitsi itseäni myös koko yritystä pitkällä aikavälillä.
Koulutuksessa sai uusia työkaluja ihmisten johtamiseen ja se herätti miettimään omaa toimintaansa sekä miten sitä tulisi kehittää.
Koulutus oikeasti avasi oman johtamisen heikkouksia ja myös antoi niihin työkaluja.
Valmennuksessa oli parasta eri johtamistyylien läpikäynti ja kehitysvaiheet.
Tuli selväksi kommunikaation ja aidon keskustelun tärkeys.
Avasi uusia näkökantoja ihmisjohtamisen ymmärrykseen. Ja tarvetta tehdä muutoksia omassa toiminnassa myös itseohjaamisen kannalta.
Sai miettimään omaa johtamista eri tilanteissa ja eri ihmisten kanssa
Paljon keskustelua, vuorovaikutusta, esimerkkitapauksia, videot hyviä ja jäävät mieleen.
Oppii erilaisia johtamismalleja, tunnistaa eriliaisia työntekijäprofiileja. Oppii tunnistamaan oman toimintamallin ja voi kehittää sitä.
Todella selkeä ja johdonmukainen malli. Helposti omaksuttavat toimintatavat. Kokonaisuutena selkeästi pitkälle hiottu.
Erittäin hyvä aihe ja selkeitä malleja mitä voi suoraan käyttää omassa työssään. Videotarina tuki koulutusta hyvin.
Antoi paljon ajatuksia. Tunnistin paljon tilanteita joissa voin toimia erilailla.
Valmennuksessa oli parasta vuorovaikutus ja ryhmätehtävät sekä videot ja niiden perusteellinen purku.
Ehkä vaikuttavin koulutus

54 % johtajista käyttää vain yhtä johtamistyyliä

Tutkimukset osoittavat, että työntekijät tarvitsevat eri määrän ohjausta ja tukea osaamisen ja sitoutumisen tasonsa mukaan. Mutta useimmat johtajat käyttävät vain yhtä johtamistyyliä lähes kaikissa tilanteissa. Vain yhden johtamistyylin käytön seuraukset ovat kalliita: liikevaihdon lasku, henkilöstön huono sitoutuminen, vaihtuvuus, tuottavuuden heikkeneminen, menetetyt mahdollisuudet ja paljon muuta.

Taustalla vuosikymmenten tutkimus ja todistetut tulokset

● Perustana tutkimus ja kokemus – SLII® perustuu yli 30 vuoden vankkaan johtamista ja työn imua koskevaan tutkimukseen. Se sisältää viimeisimmät neurotieteen tutkimukset, ja sitä on kehitetty muuttuvan työn mukana.

● Todistetut tulokset – Yli 10 000 organisaatiota on käyttänyt SLII:ta parantaakseen tuottavuutta, vähentääkseen henkilöstön vaihtuvuutta sekä lisätäkseen myyntiä.

● Toimii kaikissa ympäristöissä – SLII® toimii kaikkien tasojen johtajille toimialasta, työtehtävistä, kulttuurista ja kielestä riippumatta.
Sovi demo

Joustava toteutus tarpeittesi mukaan

Lähi- ja verkkovalmennus

SLII® on saatavilla täydellisimmän oppimiskokemuksen ja harjoitteluajan sisältävänä kahden päivän lähivalmennuksena. Se voidaan toteuttaa myös monipuolista sisältöä ja mukaansatempaavia aktiviteetteja sisältävästä viidestä kahden tunnin mittaisesta verkkotapaamisesta koostuvasta verkkovalmennuksesta.

Katso tulevat koulutukset.

SLII®-verkkokurssi

Erittäin pitkälle kehitetty, skaalautuva ja modulaarinen oppimisratkaisu, jossa oppiminen tapahtuu pienissä osissa. SLII®-verkkokurssi sisältää mielenkiintoisia videoita, pelejä, tarinoita, esimerkkejä ja valinnaisia ulkoisen tai sisäisen valmentajan tai lähijohtajan vetämiä oppimiskeskusteluja, joilla vahvistetaan oppimista ja tuetaan SLII®-mallin käyttöönottoa.

 

 

SLII verkkokatsaus nayttokuva

SLII®-pikatehtävät

1-5 minuutin mittaisia mikro-oppimiseen perustuvia tehtäviä, jotka auttavat sinua valmennuksen jälkeen kehittymään SLII-johtajana ja tarjoavat sinulle nopeasti apua arjen johtamishaasteisiin, juuri silloin kuin sitä tarvitset. Pikatehtävät sisältävät videoita, vuorovaikutteisia harjoituksia, artikkeleita ja työkaluja.

SLII valmennus Blanchard Exchange ruudulla.

SLII® Mobiilisovellus

Auttaa sinua soveltamaan SLII®-mallia arjen johtamistilanteissa. Sen avulla voit nopeasti selvittää työntekijäsi tai itsesi johtamistarpeet tilannekohtaisesti. Se sisältää työkalun yksilön kehitysvaiheen diagnosoimiseen tavoite- tai tehtäväkohtaisesti ja interaktiivisen SLII®-mallin, joka näyttää kunkin kehitysvaiheen keskeiset ominaisuudet ja sitä vastaavan johtamistyylin.

SLII-johtamisvalmennus mobiilisovellus

Kysyy lisää ja sovi demo

SLII® on oppimiskokemus, joka voidaan toteuttaa joustavasti tarpeittesi mukaan. Voit valita monipuolisista vaihtoehdoista minkä tahansa tai yhdistellä niitä sinun ja oppijoittesi tarpeiden mukaan. Me autamme sinua rakentamaan oppijoille innostavan ja mielekkään oppimispolun.

Ota yhteyttä ja sovi demo

Haluatko kuulla lisää SLII®-mallista tai sopia demon?

Lähetä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.

"*" indicates required fields

Untitled
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

 

 

 

- Puhelin
02 282 8511
- Email
info@educo.fi
- Sijainti
Juhana Herttuan puistokatu 21, Turku