Asiakaspalvelija ottaa vastaan hotellivieraan vastaanottotiskillä.
— Referenssi

Solaris kylpylät kehitti asiakaskokemustaan Educon avulla

Monipuolisia ja elämyksellisiä loma- ja kylpyläpalveluita tarjoava Solaris kylpylät lähti kehittämään toimintaansa uudella asiakaskokemusta korostavalla strategialla. Kylpylöiden Lohja Spa & Resort Karjalohja sekä Kuopion kylpylähotelli Rauhalahden jo aiemminkin hyvällä tasolla ollut asiakaspalvelu haluttiin nostaa aivan terävimmälle huipputasolle.

Educolta oikeat ratkaisut asiakaspalvelun kehittämiseen

Solaris kylpylöiden mittava strategian uudistyö aloitettiin vuonna 2017 uuden toimitusjohtajan Tero Eskolan luotsaamana. Uuden strategian nimeksi tuli ”Suomen parasta asiakaselämystä, koska juuri elämysten tuottaminen on se meidän juttu ja kilpailuetu”, kertoo Eskola.

Solaris kylpylät lähti etsimään oikeaa kumppania, kenen kanssa viedä tätä strategiaa eteenpäin ja kumppaniksi valittiin Educo. ”Koimme, että Educolla ymmärrettiin, mitä halusimme ja heillä oli tarjota meille juuri sopivat ratkaisut asiakaspalvelun kehittämiseen.”

Educon ratkaisuna oli Legendaarinen palvelu™ -valmennus, joka antaa käytännölliset työkalut ja taidot loistavan asiakaspalvelun antamiseen. Asiakaspalvelua kehittämällä saadaan ”Suomen parasta asiakaselämystä”.

Legendaarinen palvelu™ -valmennus on selkeä ja toimiva

Legendaarinen palvelu -valmennus ei ole vain yksi valmennus vaan jatkuva prosessi. Legendaarinen palvelu -valmennuksessa hyvää on sen jatkuvuus. Projektia pystyy viemään koko ajan eteenpäin monien eri vaiheiden kautta. Olemme olleet tyytyväisiä valmennukseen, siinä on ihmisläheinen lähestymistapa ja asiat ovat selkeitä. Janne Annunen on ollut valmentajamme yhteistyömme kaikissa vaiheissa ”, Eskola toteaa.

”Lähdimme liikkeelle päällikkö ja esihenkilötasolta, mutta koko henkilökunta on sitoutettu projektiin. Valmennuksessa saatuja oppeja on viety tarkasti käytäntöön. Olemme asettaneet yhteisiä ja osastokohtaisia tavoitteita. Jokaisella työntekijällä on myös yksilötason tavoitteet. Olemme esihenkilötyössä aikaisempaa aktiivisempia, jotta voimme olla jokaisen työntekijän tukena. Keskustelemme säännöllisesti työntekijöiden kanssa henkilökohtaisista tavoitteista ja olemme aikaisempaa paremmin kiinni juuri siinä hetkessä.”

 

Kolme henkilöä nuotion ääressä laavulla.

Asiakaskokemuksen kehittäminen on tuottanut tulosta

Säännöllinen työtyytyväisyyden ja asiakaspalautteen mittaaminen kertoo, että tuloksia on tullut. ”NPS on ollut molemmilla mittareilla jo aikaisemminkin hyvällä tasolla ja nyt siitä on noustu entistä paremmalle tasolle. Tavoitteenamme on kuitenkin erinomainen palvelutaso ja sen takia kehitystyö jatkuu.”

”Legendaarinen palvelu -valmennus sopii mielestäni kaikille aloille. Meillä se toimii niin kylpylä, hotelli, ravintola kuin kerroshuollon puolella. Muutosprosessin onnistumisen kannalta kaiken a ja o on kuitenkin sitoutuminen. Jokaisen sitoutuminen on tärkeää, mutta erityisesti tarvitaan johdon ja keskijohdon vahvaa sitoutumista muutoksen saavuttamiseksi.”

Toimitusjohtaja Tero Eskola suosittelee Educoa asiakaspalvelun kehittämisen kumppaniksi. ”Olemme tyytyväisiä valmennukseen ja kaikkeen mitä sen puitteissa on tehty. Yhteistyö on ollut kaikin puolin miellyttävää. Ennen kaikkea tuloksia on tullut ja se on tärkeää. Jokaisen koulutuksia miettivät yrityksen tulisi löytää kumppani, jonka kanssa tavoitteiden saavuttaminen on mahdollista. Educo on kumppani, jonka kanssa tavoitteet saavutetaan. Yhteistyömme asiakaspalvelun kehittämiseksi jatkuu.”

 

Tutustu Legendaarinen palvelu -valmennukseen

 

Haluatko kuulla lisää asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen kehittämisestä?

Lähetä meille viestiä ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.

"*" indicates required fields

Untitled
This field is for validation purposes and should be left unchanged.