— Blogi

Uusi mahdollisuus valmentaa henkilöstö skaalautuvasti ja kustannustehokkaasti

Miltä kuulostaisi oppia nopeasti ja tehokkaasti tärkeimmät asiat ihmisten johtamisesta?
Tai haluatko kustannustehokkaasti perehdyttää myös työntekijät SLII-malliin?

Tähän tarpeeseen tarjoamme sinulle pitkälle kehitettyjä verkkokatsauksia, verkkokursseja, digitaalisia oppimispolkuja ja työkaluja, joiden avulla voit tarjota laadukasta johtamisvalmennusta joustavasti, skaalautuvasti, paikasta ja ajasta riippumatta –  myös eri kielillä.

Digitaalisten oppimisratkaisujemme sisältö perustuu tieteelliseen tutkimukseen. Ne ovat laajasti käytännössä testattuja ja suunniteltu kaikkien tasojen sekä itsensä ja muiden johtajien käytännön tarpeeseen. Niiden toimivuutta ja vaikuttavuutta lisää se, että monimuotoinen digitaalinen itseopiskelu voidaan halutessa helposti yhdistää valmentajan vetämiin vuorovaikutteisiin oppimiskeskusteluihin.

Tehokkaat verkkokatsaukset

Verkkokatsaus on tapa oppia nopeasti ja tehokkaasti tärkeimmät asiat haluamastasi johtamisteemasta. Ne koostuvat helposti suoritettavista moduuleista, jotka sisältävät mukaansatempaavia videoita, interaktiivisista harjoituksia, esimerkkitilanteita ja itsearviointeja.

Verkkokatsauksen voit suorittaa omaan tahtiisi aikatauluista ja paikasta riippumatta tietokoneella, tabletilla tai mobiilissa. 35–45 minuutin verkkokatsaus koostuu helposti omaksuttavista 1–5 minuutin mikrotehtävistä. Lisäksi se sisältää erillisiä pikatehtäviä, ladattavia työkaluja ja oppaita, jotka auttavat sinua asioiden käytäntöön soveltamisessa.

Verkkokatsaus voi olla vaihtoehto valmentajan fasilitoimalle valmennukselle silloin kun perustiedot aiheesta riittävät tai aikaa ja budjettia on vähän käytettävissä. Helpon skaalautuvuuden ja kustannustehokkuuden vuoksi sen avulla voidaan valmentaa suuria henkilöstömääriä lyhyessä ajassa.

Esimerkiksi Courageous Inclusion™ -verkkokurssin avulla voit opettaa tehokkaasti koko henkilöstölle ajattelutavan ja prosessin, joka auttaa lisäämään työyhteisön monimuotoisuutta, tasavertaisuutta ja inkluusiota (DEI). Team Leadership -verkkokatsaus voi puolestaan toimia tehokkaana jatkokurssina SLII-valmennuksen käyneille siihen, miten SLII-mallia voi laajentaa yksilöiden johtamisesta tiimin johtamiseen.

Voit tilata haluamasi verkkokatsauksen yhdelle tai useammalle ihmiselle suoraan verkkosivuiltamme. Suuremmissa määrissä sinun kannattaa olla yhteydessä asiantuntijaamme ja hyödyntää volyymihinnoitteluamme.

Vuorovaikutteiset verkkokurssit

Vai haluaisitko oppia tietystä aiheesta vielä syvällisemmin ja saada käyttöösi enemmän työkaluja? Silloin verkkokatsausta laajempi verkkokurssi on oikea ratkaisu. Verkkokurssimme ovat noin 2,5–3 tunnin mittaisia itsenäisesti opiskeltavia laadukkaita ja innovatiivisia oppimisratkaisuja, joihin voidaan yhdistää valmentajan fasilitoimia vuorovaikutteisia oppimiskeskusteluja. Ne sisältävät lisäksi ladattavia työkaluja ja oppaita, jotka auttavat sinua asioiden käytäntöön soveltamisessa.

Vuorovaikutteisesta verkkokurssista hyvänä esimerkkinä on suosittu Itsensä johtamisen verkkokurssi. Sitä hyödynnetään paljon työntekijöiden perehdyttämiseen SLII-malliin silloin kun esihenkilöt ovat käyneet SLII-valmennuksen. Henkilöstön valmentaminen SLII-malliin heidän näkökulmastaan tuo merkittävää hyötyä ja helpottaa yhteisen johtamisen kielen syntymistä.

Itsensä johtamisen verkkokurssi koostuu seitsemästä moduulista, jotka sisältävät videoita, monipuolisia interaktiivisista harjoituksia, esimerkkitilanteita ja itsearviointeja sekä vuorovaikutteisia oppimiskeskusteluja, jotka mahdollistavat tehokkaan yhdessä oppimisen.

Itsensä johtamisen verkkokurssi toteutetaan yhdessä ryhmän kanssa 4–8 viikon aikana. Tällöin yksi tai kaksi moduulia suoritetaan viikossa itsenäisesti omaan tahtiin ja sen jälkeen osallistutaan koko ryhmän yhteiseen valmentajan vetämään oppimiskeskusteluun verkossa.
Itsensä johtamisen verkkokurssi on mahdollista suorittaa myös täysin itsenäisesti ilman oppimiskeskusteluja – sellaisen voit tilata sivuiltamme.

Laajemmat digitaaliset oppimispolut

Digitaaliset oppimispolkumme ovat kuuden viikon mittaisia mukaansatempaavia ja interaktiivisia oppimiskokemuksia, joihin olemme valmiiksi koonneet keskeisen sisällön itsensä ja muiden johtamista. Esimerkiksi uusille esihenkilöille tarkoitettu ”Leader Essentials” oppimispolku yhdistää Blanchardin Building Trust ja Management Essentials®-valmennusten keskeisimmät asiat ja työkalut.

Digitaaliset oppimispolkumme ovat sekoitus ajasta ja paikasta riippumatonta itseopiskelua, johtamisen asiantuntijoidemme vetämiä verkkotapaamisia, vertaisoppimista kollegoilta ja uusien taitojen harjoittelua turvallisessa ympäristössä. Moderni verkko-oppimisalustamme mahdollistaa vuorovaikutteisen oppimisen.

Voit valita jonkun valmiista digitaalisista oppimispoluista tai voimme suunnitella sinulle oman yhdistelemällä verkkokatsauksia ja muuta digitaalista sisältöä. Voit myös hyödyntää Blanchardin digitaaliseen oppimiseen erikoistuneita ammattilaisia.

Digitaaliset työkalut oppimisen vahvistamiseen ja ylläpitoon

Oppiminen ei lopu valmennuksen tai kurssin päätyttyä. Olemme kehittäneet vuosien aikana erilaisia digitaalisia työkaluja valmennuksen jälkeisen oppimisen vahvistamiseen ja ylläpitoon. Tällaisia ovat esimerkiksi SLII® -mobiilisovellus, Tiimin johtaminen -mobiilisovellus, SLII® Kenbot™ ja VR-simulaatio. Lisäksi meillä on tarjota tuhansia videoita, artikkeleita, blogeja, podcasteja, jotka voidaan luontevasti kytkeä osaksi oppimispolkua.

Valitse sopiva verkkokatsaus tai verkkokurssi ja tilaa se itsellesi, tiimillesi tai koko organisaatiollesi.

Tutustu ja tilaa

 

Valmiina muutokseen?

Ota yhteyttä asiantuntijaamme. Suunnittelemme organisaatiollesi tarpeitasi vastaavan johtamisen kehittämisen ratkaisun, joka vastaa nykypäivän ja tulevaisuuden johtamishaasteisiin.

"*" indicates required fields

Untitled
This field is for validation purposes and should be left unchanged.