Käytännön coaching verkkokatsaus

Käytännön coaching™ verkkokatsaus

Opi nopeasti ja tehokkaasta tärkeimmät asiat coachingista – paikasta ja ajasta riippumatta

Coaching-taidot ovat tutkimusten mukaan tärkeimpiä yksittäisiä johtamistaitoja, jotka erottavat parhaat johtajat muista. Kun osaat coachata, parannat tuottavuutta, luot luottavaisen ja itsenäisyyttä tukevan ilmapiirin ja saat aiempaa parempia tuloksia.
Tilaa verkkokatsaus
Käytännön coaching™

Miksi tilata verkkokatsaus?

Käytännön coaching™ verkkokatsaus perustuu ICF:n (International Coaching Federationin) hyviksi havaitsemiin coaching-taitoihin. Sen on suunnitellut business coachingin pioneerin Blanchardin Master Certified Coachien tiimi, jolla on yli 20 vuoden kokemus coaching-menetelmien hyödyntämisestä ja parhaista käytännöistä.

Käytännön coaching™ verkkokatsaus opettaa sinulle keskeisiä tietoja ja taitoja, joiden avulla voit tehdä coachingista osan johtamistyyliäsi ja kehittää työntekijöittesi osaamista siten, että he voivat onnistua itsenäisesti. Opit coaching-prosessin ja keskeiset coaching-taidot.

Käytännön coaching™ verkkokatsaus sisältää viisi moduulia, jotka koostuvat mukaansatempaavista videoista, interaktiivisista harjoituksista, esimerkkitilanteista ja itsearvioista. Verkkokatsauksen voit suorittaa omaan tahtiisi aikatauluista ja paikasta riippumatta tietokoneella, tabletilla tai vaikka mobiilissa. Verkkokatsauksen kokonaiskesto on noin 35–45 minuuttia.

Verkkokatsaukseen sisältyy lisäksi Käytännön coaching™ pikatehtäviä, ladattavia työkaluja ja oppaita, jotka auttavat sinua asioiden käytännön soveltamisessa. Verkkokatsaus ja pikatehtävät ovat käytössäsi 12 kuukautta Blanchard Exchange oppimisalustalla.

Kenelle?

1

Kaikkien tasojen johtajat

2

L&D- ja HR-ammattilaiset

Lisätietoja

Kesto: Noin 30-45 minuuttia. Sisältää viisi itsenäisesti ja omaan tahtiin suoritettavaa moduulia.

Paikka: Blanchard Exchange oppimisalusta. Tarvitset tietokoneen, tabletin tai puhelimen nettiyhteydellä.

Kieli: suomi tai englanti

Hinta: 149 € + alv 24%.

Saat tilaamisen jälkeen tarkemmat ohjeet sähköpostiisi. Verkkokatsaus aktivoidaan noin 1-2 arkipäivän kuluessa.

Kysy lisää:
Johanna Böckerman
johanna.bockerman@educo.fi
044 733 4904

Tilaa verkkokatsaus