Luottamuksen rakentaminen verkkokatsaus

Luottamuksen rakentaminen verkkokatsaus

Opi nopeasti ja tehokkaasta tärkeimmät asiat luottamuksesta – paikasta ja ajasta riippumatta.

Luottamus työyhteisössä on menestymisen edellytys, ja kun se puuttuu, yhteistyötä on vähän ja epäilyksiä paljon. Luottamus on myös hyvän johtamisen perusta.
Tilaa verkkokatsaus
Luottamuksen rakentaminen

Miksi tilata verkkokatsaus?

Luottamuksen rakentamisen verkkokatsaus opettaa sinut ymmärtämään käyttäytymisesi vaikutuksen luottamuksen rakentamiseen tai heikentämiseen ja tunnistamaan ne tekijät, jotka vaativat huomiota luottamuksellisten suhteiden rakentamiseksi ja ylläpitämiseksi.

Tutustut luottamuksen rakentamisen malliin ja -elementteihin, jotka perustuvat Blanchardin yli 30 vuoden tutkimukseen ja kokemukseen luottamuksen rakentamisesta organisaatioissa ympäri maailmaa.

Luottamuksen rakentamisen verkkokatsaus sisältää kolme moduulia, jotka koostuvat mukaansa tempaavista videoista, interaktiivisista harjoituksista, esimerkkitilanteista ja itsearvioista. Verkkokatsauksen voit suorittaa omaan tahtiisi aikatauluista ja paikasta riippumatta tietokoneella, tabletilla tai vaikka mobiilissa. Verkkokatsauksen kokonaiskesto on noin 35–45 minuuttia.

Verkkokatsaukseen sisältyy lisäksi Luottamuksen rakentamisen pikatehtäviä, ladattavia työkaluja ja oppaita, jotka auttavat sinua asioiden käytännön soveltamisessa. Verkkokatsaus ja pikatehtävät ovat käytössäsi 12 kuukautta Blanchard Exchange oppimisalustalla.

Kenelle?

1

Kaikkien tasojen johtajat

2

L&D- ja HR-ammattilaiset

3

Työntekijät

Lisätietoja

Kesto: Noin 30-45 minuuttia. Sisältää kolme itsenäisesti ja omaan tahtiin suoritettavaa moduulia.

Paikka: Blanchard Exchange oppimisalusta. Tarvitset tietokoneen, tabletin tai puhelimen nettiyhteydellä.

Kieli: suomi tai englanti

Hinta: 149 € + alv 24%.

Saat tilaamisen jälkeen tarkemmat ohjeet sähköpostiisi. Verkkokatsaus aktivoidaan noin 1-2 arkipäivän kuluessa.

 

Kysy lisää:
Johanna Böckerman
johanna.bockerman@educo.fi
044 733 4904

Tilaa verkkokatsaus