Etäjohtaminen

Etätyöstä on nykyisin tullut yhä useammalla arkipäivää. Tiimit ovat hajaantuneet fyysisesti eri paikkoihin ja jopa eri aikavyöhykkeille. Tähän työskentelytapaan liittyy niin hyötyjä kuin haittoja. Johtaminen etänä on haasteellista. Kommunikointi muuttuu haastavammaksi, kun sanattoman viestinnän ja kehonkielen rooli vähenee. Voi olla vaikea ymmärtää tilanteita oikein, ja vielä vaikeampaa on rakentaa suhdetta ja luottamusta.

Ihmisiä toimistolla, osa tekemässä etätöitä.

Etäjohtaminen on taito

Etäjohtaminen on taito, jonka voit oppia – ja parhaat johtajat osaavat rakentaa vahvaa yhteyttä myös etänä. Johtajat, jotka harjoittelevat olemaan tarkkaavaisia ja tietoisesti läsnä, vaalimaan yhteisöä sekä vauhdittamaan suorituksia ja kehittymistä, pystyvät lisäämään etätyötä tekevien työtyytyväisyyttä, sitoutumista ja tuottavuutta.

Miksi?

1

Parannat yhteyttä

Tarkoituksenmukaisemman ja jäsennellymmän viestinnän avulla vahvistat yhteyttä etätyötä tekeviin. Luot parempia suhteita.

2

Tuet itsenäisyyttä ja voimaantumista

Lisäät ihmisten autonomian tunnetta ja tuet voimaantumista. Ihmiset saavuttavat johdonmukaisesti tavoitteensa ja onnistuvat paremmin työssään.

3

Parannat sitoutumista

Aktiivisella yhteistyön ohjaamisella yhdistät ihmiset organisaatioon, luot tiimikulttuuria ja rakennat yhteisöä.
Etäjohtamisen malli

Testattu malli etäjohtamiseen

Etäjohtaminen™ - valmennus tarjoaa sinulle erittäin mukaansatempaavan oppimiskokemuksen, johon kuuluu opastusta, vinkkejä, oman toiminnan reflektointia, ryhmäaktiviteetteja ja mahdollisuuden oppia uusia taitoja turvallisessa ympäristössä.

Etäjohtamisen valmennuksemme perustuu The Ken Blanchard Companiesin lähes 20 vuoden kokemukseen etäjohtamisen kehittämisestä. Se keskittyy kolmeen keskeiseen käytäntöön etätiimien johtamisessa, joiden on todettu parantavan johtamistuloksia johdettaessa etänä.

Etäjohtajat oppivat ensin kommunikoimaan etätyötä tekevien ihmisten kanssa, käymään vaikuttavia keskusteluja ja kunnioittamaan toisten erilaisia työtapoja. Etäjohtajat oppivat sen jälkeen edistämään yhteisöllisyyttä rakentamalla luottamusta ja tukemalla yhteydenpitoa sekä hyödyntämällä etäviestintävälineitä. Lopuksi etäjohtajille opetetaan, kuinka he voivat vauhdittaa ihmisten suorituskykyä ja kehittymistä.
Lataa esite

Etäjohtamisen valmennus organisaatiollesi?

Lähetä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.

"*" indicates required fields

Untitled
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
- Puhelin
02 282 8511
- Email
info@educo.fi
- Sijainti
Juhana Herttuan puistokatu 21, 20100 Turku