Käytännön coaching™

Muistatko, mitä kaikkea olet saanut muilta ihmisiltä? Usein hyvää, et aina. Mutta se, mitä olet muilta saanut ja oppinut, on muokannut sinua. Valmentava johtaja saa ihmiset onnistumaan ja voimaan hyvin. Hän luo luottamusta, nostaa tuottavuutta ja synnyttää hyviä tunteita ja tuloksia.

Jokaisen onnistujan taustalla on hyvä valmentaja

Organisaatio, jonka lähijohtajat on valmennettu valmentajiksi saavuttaa 130 % suuremmalla todennäköisyydellä tavoitteensa ja siellä nähdään 39 % paremmat tulokset työntekijöiden sitoutuneisuudessa, tuottavuudessa ja asiakaspalvelussa*. Kuitenkin vain 5% organisaatioista on valmentanut esimiehiä ja tiiminvetäjiä valmentamaan tiimiläisiään.

* High-Impact Performance Management: Maximizing Performance Coaching, 2011, Bersin & Associates

Käytännön coaching™ -valmennus koostuu valmentavan johtamisen ajattelutavasta ja valmennustaidoista. Valmennus noudattaa coachingin ydinkompetensseja, jotka on määritellyt ICF (International Coaching Federation). Ohjelman kehittämisestä ovat vastanneet Blanchardin sertifioidut coachit (lue lisää coaching.kenblanchard.com) yli 20 vuoden coaching-kokemuksellaan.

TUE OPPIMISTA JA KEHITYSTÄ

Lähijohtaja ja tiiminvetäjä, joka hallitsee valmentamisen, tarjoaa juuri oikean määrän opastusta ja tukea. Juuri sopivasti, jolloin tiimin jäsen oppii ja kasvaa tehtävissään nopeimmin.

LUO ITSENÄISIÄ ONGELMANRATKAISIJOITA

Valmentaminen vahvistaa tiimin jäsenten itseluottamusta, jonka tuloksena he ratkaisevat ongelmat itsenäisesti ja luovasti. Valmentaminen tekee organisaatiostasi ketterän, nopean, tehokkaan ja iskunkestävän.

VAALI OSAAJIASI

Ihmiset, joita valmennetaan, ovat innostuneempia, osaavampia ja valmiimpia pysymään työpaikassaan ja parantamaan yrityksesi mainetta somessa ja elämässä.

RAKENNA TYÖYHTEISÖSI JOHTAMISOSAAMISTA

Lähijohtaja ja tiiminvetäjä, joka oppii hyväksi valmentajaksi, on tulevaisuuden johtoryhmäsi jäsen.
Käytännän coaching prosessi.

Coaching-prosessi

Neliportainen coaching-prosessi, joka auttaa käymään kohdennettuja keskusteluita, joiden tuloksena syntyy selkeitä sopimuksia ja tekoja.

LUO YHTEYS – Rakenna luottamusta ja myönteisiä suhteita

TARKENNA – Määritä aiheet ja tavoitteet

AKTIVOI – Laatikaa yhdessä toimintasuunnitelma

KERTAA– Selvennä sopimaanne ja keskustele vastuunotosta

Haluatko kuulla lisää käytännön coaching-valmennuksesta?

Lähetä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.

"*" indicates required fields

Untitled
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
- Puhelin
02 2828 511
- Email
info@educo.fi
- Sijainti
Juhana Herttuan puistokatu 21, 20100 Turku