Etäjohtaja katsoo ulos ikkunasta tiedokone edessään.

Etäjohtaminen™ -verkkovalmennus

Onnistunut johtaminen etänä on haastavaa. Kommunikointi muuttuu vaikeammaksi, kun sanattoman viestinnän ja kehonkielen osuus vähenee. Voi olla vaikea ymmärtää tilanteita oikein, ja vielä vaikeampaa on rakentaa suhdetta ja luottamusta, johon kuitenkin kaikki toimiva yhteistyö perustuu. Parhaat johtajat osaavat kuitenkin rakentaa vahvaa yhteyttä työntekijöihinsä myös etänä.
Kysy lisätietoja

Miksi etäjohtamisen valmennus?

Etäjohtaminen on taito, joka sinun on välttämätöntä oppia menestyäksesi fyysisesti eri paikoissa työskentelevien johtamisessa. Johtajat, jotka harjoittelevat olemaan tarkkaavaisia ja tietoisesti läsnä, vaalimaan yhteisöä sekä vauhdittamaan suorituksia ja kehittymistä, pystyvät lisäämään etätyötä tekevien työtyytyväisyyttä, sitoutumista ja tuottavuutta.

Etäjohtamisen valmennuksessa opit

  • käyttämään toimivaksi todettua etäjohtamisen mallia
  • tärkeimmät tavat ja taidot, joita tarvitset onnistuaksesi etäjohtajana
  • käymään vaikuttavia virtuaalisia valmennuskeskusteluja
  • konkreettisesti kehittämään omia etäjohtamisen taitojasi

Etäjohtamisen valmennuksen avulla voit

1

Parantaa yhteyttä

Tarkoituksenmukaisemman ja jäsennellymmän viestinnän avulla vahvistat yhteyttä etätyötä tekeviin. Luot parempia suhteita.

2

Tukea itsenäisyyttä ja voimaantumista

Lisäät ihmisten autonomian tunnetta ja tuet voimaantumista. Ihmiset saavuttavat johdonmukaisesti tavoitteensa ja onnistuvat paremmin työssään.

3

Parantaa sitoutumista

Aktiivisella yhteistyön ohjaamisella yhdistät ihmiset organisaatioon, luot tiimikulttuuria ja rakennat yhteisöä. Innostaa itseäsi johtamaan etätyöntekijöitä tavalla, joka motivoi heitä, auttaa onnistumaan sekä luomaan yhteistä ymmärrystä.

Kenelle?

1

tiiminvetäjät, lähijohtajat, projektipäälliköt ja ylin johto

2

kaikki, jotka johtavat eri paikoissa työskenteleviä ihmisiä

Kysy lisätietoja

Etäjohtamisen malli

Testattu malli etätyöntekijöiden tehokkuuden ja sitoutumisen parantamiseen

Etäjohtamisen valmennuksemme perustuu The Ken Blanchard Companiesin lähes 20 vuoden kokemukseen etäjohtamisen kehittämisestä. Se keskittyy kolmeen keskeiseen käytäntöön etätiimien johtamisessa, joiden on todettu parantavan johtamistuloksia johdettaessa etänä.

Opit ensin kommunikoimaan oikealla tavalla etätyötä tekevien ihmisten kanssa, käymään vaikuttavia valmennuskeskusteluja ja kunnioittamaan toisten erilaisia työtapoja. Sen jälkeen opit edistämään yhteisöllisyyttä rakentamalla luottamusta ja tukemalla yhteydenpitoa sekä hyödyntämällä etäviestintävälineitä. Lopuksi opit, kuinka voit vauhdittaa etätyöntekijöiden suorituskykyä ja kehittymistä.

Etäjohtamisen valmennuksen sisältö ja aikataulu

Etäjohtamisen -valmennus koostuu kolmesta vuorovaikutteisesta kahden tunnin moduulista. Se tarjoaa sinulle erittäin mukaansatempaavan oppimiskokemuksen, joka sisältää opastusta, parhaita vinkkejä, oman toiminnan reflektointia, ryhmäaktiviteetteja ja mahdollisuuden oppia uusia taitoja turvallisessa ympäristössä.
  • Aloita: Ennakkotehtävät (15 minuuttia)

    • Etäjohtamisen tarkastuslista

Lisätietoja valmennuksesta

Koulutuspaikka: Zoom ja Blanchard Exchange oppimisalusta

Lataa ohjelma

Sopimusehdot

Valmennuksen hintaan 690 € +alv sisältyy vuorovaikutteinen ja käytännönläheinen Etäjohtaminen™-verkkovalmennus, laadukas 50-sivuinen työkirja ja 12 kuukauden käyttöoikeus innovatiiviselle Blanchard Exchange -oppimisalustalle.

Kysy lisätietoja:

Johanna Böckerman
johanna.bockerman@educo.fi
p. 044 733 4904

Valmentajana

Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

johtamisvalmentaja
Pasi on kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä esimiestyöstä. Pasi on vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Pasi valmentaa laajalla skaalalla projektijohtamista ja ja esimiestyötä. Erityinen asiantuntemus kohdistuu tietojohtamiseen sekä ihmisten johtamisen Leadership-taitojen ja tiimidynamiikan kehittämiseen.