Johtamisen koulutus: oppilaita käytävällä odottamassa johtamiskoulutuksen alkamista.
Tampere

Johtamisen koulutusohjelma

Hyvä johtaminen on tekijä, jolla kilpaillaan parhaista osaajista, pidetään heidät talossa sekä luodaan työntekijäkokemusta, joka sitouttaa ihmiset onnistumaan entistä paremmin. Hyvällä ihmisten johtamisella luot kasvun ja menestyksen kulttuurin, jota ei voi kopioida.

Educon johtamisen koulutusohjelma on noin vuoden mittainen oppimispolku, joka antaa sinulle konkreettisia työkaluja arjen johtamiseen sekä kehittää osaamistasi johtajana. Koulutusohjelma soveltuu sinulle, joka työskentelet yksityisellä tai julkisella sektorilla esihenkilötehtävissä ja vastaat organisaatiosi tai vastuualueesi toiminnan johtamisesta. Koulutuksen yhteydessä sinulla voi olla mahdollisuus suorittaa tutkinto.

Educon johtamisen koulutusohjelman on vuodesta 2019 alkaen käynyt jo yli 800 johtajaa ja heidän palautteidensa keskiarvo on 4,4 / 5,0. Osallistumalla Educon johtamiskoulutukseen saat käyttöösi parasta osaamista ja maailman parhaita johtamisen työkaluja. Educo toimii Suomessa yksinoikeudella yhden maailman tunnetuimman ja arvostetuimman johtamisen kehittäjän Blanchardin partnerina.

Ilmoittaudu koulutukseen
Lataa ohjelma

13.11.2024

Alkaa

10

Koulutuspäivää

2490

Hinta

Tampere

Sijainti

Hyödyt sinulle

 • Kehityt ihmisenä ja johtajana
 • Saat käyttöösi maailman parhaan ihmisten johtamisen SLII®-mallin
 • Saat ainutlaatuisen arvion johtamiskäyttäytymisestäsi johtamistaitojen arviointi II, LAPII (Leader Action Profile II) avulla
 • Verkostoidut muiden johtajien kanssa
 • Saat parhaan tuoton koulutusinvestoinnille
 • Mahdollisuus suorittaa tutkinto koulutusohjelman yhteydessä.

Kenelle koulutus sopii?

1

Olet johtaja, päällikkö, yrittäjä

2

Olet tulosvastuullinen oman alueesi toiminnasta

3

Sinulla on johdettavana tiimi

Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittautuminen päättyy 23.10.2024.

Johtamisen koulutusohjelma Tampereella

Koulutusohjelma pitää sisällään 10 mielenkiintoista lähikoulutuspäivää, ennakko- ja jälkitehtäviä, ohjatun sovella-polun lähijohtamisen oppien ja työkalujen käytäntöön vientiin, itsenäisesti opiskeltavaa lisäaineistoa ja SLII mobiilisovelluksen oikean johtamistyylin valintaan. Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin.
 • Koulutuksen startti – Itsetuntemus ja kommunikaatio

  13.11.2024 klo 9-14

  • Ennakkotehtävä: Everything DiSC® Työyhteisöprofiili
  • Tutustuminen, koulutuksen sisältö ja tavoitteet
  • DiSC-malli auttaa sinua ymmärtämään itseäsi ja muita
  • Käyttäytymistyylisi ja sen vahvuudet ja heikkoudet
  • Kotitehtävä ja valmistautuminen seuraavaan lähipäivään
  • Kouluttajana: Janne Annunen

Lisätietoja koulutuksesta

Johanna Böckerman
johanna.bockerman@educo.fi
p. 044 733 4904

Koulutuspaikka:
Technopolis Yliopistonrinne, Kalevantie 2, Tampere

Koulutuksen hinta on 2490 € + alv, joka sisältää koulutuspäivät, oppimateriaalit sekä lisenssit.

Peruutusehdot
Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua.
Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta. Keskeytetyn koulutuksen osalta maksua ei palauteta.

Ilmoittaudu koulutukseen

Kouluttajat

Janne Annunen

Janne on Educo Valmennustalon toimitusjohtaja ja yrittäjä sekä Blanchard® Global Partner. Janne on johtamisen ja organisaatioiden toiminnan syväasiantuntija ja auttaa organisaatiota tekemään hyvästä ihmisten johtamisesta kilpailuedun. Janne on toiminut pitkään johtamisvalmentajana ja johtamiskonsulttina ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus johtamisesta. Janne toimii myös Suomen suosituimman johtamisen podcastin Hyvä Paha johtaminen isäntänä.

Risto Ahonen

Risto on saanut oppinsa maailman parhailta johtamisen asiantuntijoilta. Risto on energinen ja haastava valmentaja, joka on auttanut tuhansia esihenkilöitä ja heidän työntekijöitään onnistumaan suomalaisissa ja kansainvälisissä huippuyrityksissä. Risto on kirjoittanut työparinsa ja vaimonsa Sirke Lohtaja-Ahosen kanssa kirjan Palaute kuuluu kaikille.

Jyrki Mannelin

Jyrki on kokenut juridiikan asiantuntija ja hänen erityinen osaamisalueensa on työoikeudessa. Jyrki on koulutukseltaan sekä oikeustieteen maisteri että konetekniikan diplomi-insinööri. Tämä yhdistelmä tekee hänestä alansa monipuolisen osaajan, joka pystyy yhdistämään lakiosaamisensa aiempaan työkokemukseen yritysmaailmassa. Jyrki on toiminut Educon kouluttajana useita vuosina ja saanut kiitettävää palautetta asiantuntevasta otteestaan.

Pasi Lehtiniemi

Pasi on kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä esimiestyöstä. Pasi on vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Pasi valmentaa laajalla skaalalla projektijohtamista ja esimiestyötä. Erityinen asiantuntemus kohdistuu tietojohtamiseen sekä ihmisten johtamisen Leadership-taitojen ja tiimidynamiikan kehittämiseen.

Sirke Lohtaja-Ahonen

Sirke on lukijalähtöisten tekstien mestari ja ihmisten innostaja, viestintävalmentaja ja tietokirjailija, jonka intohimo on kielen voima. Sirke on työskennellyt viestintäalalla yli 30 vuoden ajan. Hän on pitänyt satoja valmennuksia ja auttanut tuhansia johtajia ja asiantuntijoita kehittämään viestintäänsä. Sirke tekee tylsistä asioista kiinnostavia, vaikeista helppoja ja saa ihmiset näkemään vahvuutensa viestijöinä. Valmennettaviltaan hän on saanut erityiskiitosta avoimuudesta, kannustamisesta ja innostamisesta.