SLII®-valmennus verkossa 3.-5.10.2022

Johda ihmisiä tilanteen mukaan! Oletko johtaja tai tiiminvetäjä? Haluatko uusia ja tehokkaita keinoja tavoitteittesi saavuttamiseen? Ei ole yhtä oikeata tapaa johtaa. Ihmisten osaaminen, kokemus ja itseluottamus vaihtelevat. Vaikka rakenteet olisivat kunnossa, tilanteet ovat erilaisia. Jokainen tarvitsee juuri hänelle sopivan määrän ohjausta ja tukea tavoitteissaan ja tehtävissään. Silti suurin osa meistä käyttää vain yhtä, itselleen helppoa tai luontaista johtamistyyliä lähes kaikissa tilanteissa. Se on ymmärrettävää: teemme sitä, minkä osaamme.
Ilmoittaudu mukaan

3.10.2022

Alkaa

2,5

Koulutuspäivää

1490

Hinta

Verkko

Sijainti

Mitä se tarkoittaa?

● Tuloksia ei synny, tavoitteita ei saavuteta.
● Into katoaa.
● Ihmiset turhautuvat.
● Osaamista ja motivaatiota valuu hukkaan.

Ratkaisu

Opettele soveltamaan johtamistyyliäsi tilanteen mukaan!

Blanchardin SLII®-mallin avulla osaat tarkastella eri johtamistyylejä ja kehitysvaiheita sekä soveltaa omaa käytöstäsi tilanteen ja johdettavan todellisen tarpeen mukaisesti. Onko työntekijäsi innokas aloittelija vai epäileväinen konkari? Vai jotain siltä väliltä? Miten toimit oikein ja millä perusteella teet valintasi?

Maailman johtava johtamisen asiantuntija Ken Blanchard Companiesin kehittämä SLII®-malli on kenen tahansa opittavissa – ja se toimii.

Mitä muut sanovat?

SLII-koulutuksen ansiosta johtaminen on ymmärretty meillä tavallaan tutulla, mutta silti uudella tavalla. Olemme vieneet SLII-mallin kaksi kertaa vuodessa tapahtuviin kehityskeskusteluihin. Aina kun työntekijä saa uuden työtehtävän, keskustelemme yhdessä mikä hänen osaamisensa tähän työtehtävään on. Samalla selviää johtamisen tarve. Tämä on muuten johtanut siihen, että työntekijät ovat oppineet itse pyytämään sellaista johtamista, jota tarvitsevat. Tämä on parantanut avoimuutta ja tekemisen meininkiä meidän firmassa!
asiakkuusjohtaja Juhani Päivärinta, Prime Sales Oy
SLII-malli on otettu kiinteäksi osaksi yrityksen päivittäistä toimintaa sovittamalla malli yrityksen prosesseihin. Malli antaa tavan arvioida osaamista sekä oppimisen vastuuta, selkeyttäen odotuksia ja vähentäen erimielisyyksiä. Kun mallin avulla oppimisen vastuu on tunnistettu, tiedämme myös tarvitseeko oppija opettajaa vai valmentajaa, ja mitä eroa näillä on. Esimiesten ja työntekijöiden välisissä keskusteluissa mallia hyödynnetään osaamisen kehittämisen lisäksi esimerkiksi silloin, kun pohditaan työtehtävistä suoriutumista.
Toimitusjohtaja Joe Carroll / mcare pro, Suomen johtava Apple ICT-palveluyritys

Kenelle SLII®-valmennus on tarkoitettu?

01

Johtaja, lähijohtaja, tiiminvetäjä, projektipäällikkö

02

Sinulle, joka haluaa kehittyä ihmisten johtajana

Ilmoittaudu mukaan

SLII®-valmennuksen sisältö

 • Valmennuksen aikataulu ja lisätiedot

  Ennakkotehtävät 1 tunti
  1. tapaaminen 3.10.2022 klo 9-11
  2. tapaaminen 3.10.2022 klo 12-14
  3. tapaaminen 4.10.2022 klo 9-11
  4. tapaaminen 4.10.2022 klo 12-14
  5. tapaaminen 5.10.2022 klo 9-12

  Koulutuspaikka: Blanchard Exchange ja Zoom-verkkokoulutus

   

  Investointi: 1 490 € / hlö (+alv)

  Valmennuksen hintaan sisältyy maailman huippu oleva SLII®-valmennus, erittäin laadukas materiaali, SLII® App ja käyttöoikeus Blanchard Exchange -oppimisalustalle.

  Valmennuksen sopimusehdot.

Mitä hyötyä mallista ja valmennuksesta on?

SLII®-mallin avulla

 • vähennät väärinymmärryksiä
 • lisäät hyviä suorituksia
 • kasvatat sitoutumista ja pysyvyyttä
 • tuet työntekijöittesi kasvua itsensä johtajiksi.

Valmennuksen käytyäsi osaat johtaa tiedon ja sopimusten etkä omien oletustesi mukaan. Et yli- tai alijohda, ja osaat sovittaa omaa käytöstäsi vaihtelevissa tilanteissa erilaisten tarpeiden mukaan.

SLII®-verkkovalmennus koostuu

 • ennakkotehtävistä
 • valmentajan vetämistä verkkotapaamisista
 • Itseopiskelussa tukenasi on helppokäyttöinen ja innostava sähköinen oppimisympäristö Blanchard Exchange, jota voit käyttää sekä tietokoneella että mobiilisovelluksella.

 

Valmennusmateriaali koostuu

 • napakoista videoista
 • havainnollisista ja käytännönläheisistä tehtävistä
 • vuorovaikutteista harjoituksista
 • selkeistä työskentelypohjista, joita pääset heti soveltamaan omassa työssäsi.

Valmennuksen aikana

 • opit ja oivallat uutta
 • harjoittelet oppimaasi ja
 • viet taitosi arkeen – myös työntekijöillesi!

 

Valmennukseen kuuluu mallin opettaminen omalle tiimille. Näin opitte kaikki puhumaan asioista yhteisellä kielellä ja autat työntekijöitäsi kasvamaan itsensä johtajiksi.

Valmentajana

Risto Ahonen

Risto Ahonen

VTM, johtamisvalmentaja
Risto on saanut oppinsa maailman parhailta johtamisen asiantuntijoilta. Risto on energinen ja haastava valmentaja, joka on auttanut tuhansia esimiehiä ja heidän alaisiaan onnistumaan suomalaisissa ja kansainvälisissä huippuyrityksissä. Risto on kirjoittanut työparinsa ja vaimonsa Sirke Lohtaja-Ahosen kanssa kirjan Palaute kuuluu kaikille.