Educo lähijohtamisen tutkinto.
— Referenssi

Aforen Kuukkala: Educo lähijohtamisen tutkinnon avulla näkyviä tuloksia

Educon lähijohtamisen tutkinto™ on koulutus, joka keskittyy vain kaikkein tärkeimpään eli ihmisten johtamiseen. Olemme halunneet rakentaa koulutuksen, joka vastaa nykypäivän ja tulevaisuuden johtamisen tarpeisiin ja on erittäin käytännönläheinen. Educo lähijohtamisen tutkinto™ pitää sisällään seitsemän huolella valittua johtamisteemaa, mm. vuorovaikutustaitojen kehittämistä, oman johtajuuden kehittämistä ja lähijohtamista käytännössä. Koulutus kestää kokonaisuudessaan noin seitsemän kuukautta ja pitää sisällään mielenkiintoisia lähikoulutuspäiviä, vuorovaikutteista itseopiskelua, ennakko- ja jälkitehtäviä, oppimiskeskusteluja vertaisryhmän kanssa sekä johtamiskäyttäytymisen arviointia.

Koulutus on saanut osallistujilta hyvää palautetta. Yksi Educo lähijohtamisen tutkinnon suorittaneista on Ari Kuukkala, Senior Director, Afore Oy:stä, joka tekee erilaisten mikropiirien ja antureiden testauslaitteita tutkimuslaitoksille ja tehtaisiin. Afore on nykyisin osa globaalia AEM yritystä, joka on maailman johtavia testausinnovaatioiden kehittäjiä. Afore eli AEM Water Level Test Solutions toimii Liedossa.

”Organisaatiomme on kasvanut ja muuttunut uuden omistajan myötä ja nämä muutokset toivat tarvetta entistä monipuolisempaan esihenkilötyöhön. Koin tarvetta saada koulutusta lähijohtamisesta, jotta voisin vastata työntekijöiden tarpeeseen tuen ja ohjauksen suhteen yksilöllisesti. Tieto koulutuksesta sattui tulemaan juuri oikeaan aikaan ja koulutuksen kuvaus vastasi juuri siihen, mistä halusin oppia lisää”, kertoo Ari Kuukkala.

”Koulutus toimi hyvin ja aihealueiden jaksotus oli toteutettu hyvin. Kaikki valmentajat olivat asiantuntevia, mutta rentoja. Opin paljon työntekijöiden erilaisista tarpeista ja miten ne muuttuvat tilanteen mukaan. Koulutus on syventänyt ymmärrystäni esihenkilötyöstä ja ennen kaikkea siitä, että keskustelua täytyy olla riittävästi. Parantunut kommunikaatio on vähentänyt väärinymmärryksiä. Uudenlaisen keskustelukulttuurin myötä myös tulokset ovat parantuneet.”

”Koulutuksen alussa tuntui, että siinä keskityttiin enemmän työkaluihin kuin lähijohtamiseen, mutta nämä asiat nivoutuivat pian yhteen. Verkostoituminen ja keskustelu muiden esihenkilöiden kanssa oli antoisaa ja hyödyllistä. Huomasi, että ongelmatilanteet ovat hyvin pitkälti samoja toimialasta riippumatta.”

”Voin lämpimästi suositella Educon lähijohtamisen koulutusta”, lisää Ari lopuksi.

 

Tutustu alkaviin koulutuksiin

 

Haluatko kuulla lisää johtamisen kehittämisestä, ota yhteyttä!

"*" indicates required fields

Untitled
This field is for validation purposes and should be left unchanged.