Itsensä johtamisen valmennus

Ketkä pitävät sinun työpaikkasi pyörät pyörimässä ja kohtaavat asiakkaat? Etulinjan työntekijät, ovat he sitten tehtaan lattialla tai myymässä, asentamassa ja auttamassa asiakasta hänen luonaan tai yrityksesi tiloissa. Ilman heitä mikään ei tule tehdyksi, mutta panostatko heihin tarpeeksi?

Mikä Itsensä johtamisen valmennus?

  • Blanchardin Itsensä johtamisen valmennus perustuu maailman eniten käytettyyn johtamisen malliin. Maailman parhaaseen. SLII®-malli tarjoaa selkeän ja helposti käyttöön otettavan tavan johtaa itseä ja muita. Siksi itsensä johtamisen valmennuksen huikeana bonuksena autat työntekijöitä oppimaan perusasiat myös muitten johtamisesta.
  • Kun työntekijät, tiimien jäsenet ja vetäjät sekä johtajat oppivat yhteisen johtamisen kielen, organisaatioon syntyy luottamukselliset ja hyvät ihmissuhteet. Näistä syntyy todellinen johtajuus, joka koostuu hyvästä johtamisesta ja itsensä johtamisesta.
  • Koska vain itsensä johtajia voi johtaa.

1

Paranna suorituksia

Itsensä johtaja haastaa itsensä ja pyrkii järjestelmällisesti parhaimpaansa. Siksi hän saavuttaa tavoitteensa.

2

Vahvista vastuunkantoa

Sinun ei tarvitse vaatia itsensä johtajalta vastuullisuutta, koska hän kantaa vastuun teoistaan ja tuloksistaan aivan itse.

3

Yllytä innovoimaan

Itsensä johtaja tuntee valtansa ja kykynsä. Siksi hän ratkaisee eteen tulevat pulmat luovasti ja innovatiivisesti.

Tee jokaisesta oman työnsä johtaja

Blanchardin Itsensä johtamisen valmennus opettaa työntekijöillesi itsensä johtajan ajattelutavan ja taidot, jotka he tarvitsevat tullakseen oman työnsä johtajiksi. Parhaiksi itsekseen. Itsensä johtajiksi, jotka ottavat vastuun tuloksistaan. Tärkein yksittäinen yrityksen menestyksen tekijä on työntekijöiden proaktiivisuus, aloitteellisuus. Silti 50% työntekijöistä kokee juuttuneensa rutiineihin työtehtävissään. * 1/3 tekee vain sen, mikä on pakko, ei yhtään enempää. ** (*DDI Pulse of the Workforce Survey, **Gallup 2015 Engagement Survey)

Kokemuksia valmennuksesta

Tämä oli yksi parhaista koulutuksista, joissa olen ollut
Leena Waarna, Finnvera
Laadukas. Tämä oli viimeiseen 2-3 vuoteen hyödyllisin valmennus, joka antoi oikeasti mukaan vietävää.
Annika Kankkonen-Kakkola, Veho Rent/Sixt
Olen käynyt paljon erilaisissa valmennuksissa, mutta tästä ei jäänyt mitään parannettavaa. Tykkäsin, kun sai tehdä paljon ja oli erilaisia menetelmiä – alustukset, videot, keskustelut, työkirja.
Annina Hämäläinen, Manpower
Sain valmennuksesta hyvinkin paljon hyötyä – mitä voin itse parantaa ja mitä voin omassa toiminnassani kehittää.Yhden päivän aikana konkretisoitui monta asiaa.
Johanna Mäkelä, Mirion Technologies
Valmennuksen kautta tunnistin asioita, joiden kanssa olen paininut aiemmin ja avarsi ymmärrystä niiden suhteen. Valmennuksessa käytetty työkirja oli todella hyvä. Sen ansiosta asioihin voi palata aina uudelleen ja ne jäävät paremmin mieleen. Valmennus oli siitä harvinainen, että tällä kertaa materiaaleihin tuli palattua heti valmennuksen jälkeen. Valmennus antoi paljon mietittävää itselle.
Jarkko Nieminen, Parcero

Haluatko kuulla lisää Blanchardin Itsensä johtamisen valmennuksesta?

Lähetä meille viestiä ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.

"*" indicates required fields

Untitled
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
- Puhelin
02 2828 511
- Email
info@educo.fi
- Sijainti
Juhana Herttuan puistokatu 21, Turku