— Johtaminen

Yli 800 johtajaa on käynyt Educon johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon  

Vuodesta 2019 alkaen Educo on toteuttanut 47 johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa (JYEAT). Niissä paremmaksi johtajaksi on kouluttautunut yli 800 johtajaa sadoista eri organisaatioista ympäri Suomen. Johtamiskoulutuksesta saatujen palautteiden keskiarvo on 4,4/5 perustuen yli 2700 annettuun palautteeseen.

Mikä on sitten ollut Educon toteuttamien johtamisen ja yritysjohtamisen tutkintokoulutusten suosion salaisuus? ”Yksi merkittävä tekijä on Educon vahva substanssiosaaminen johtamiseen. Tämä näkyy niin sisällön laadussa kuin kouluttajien kompetenssissa. Pystymme tarjoamaan erittäin laadukasta ja osallistujille relevanttia sisältöä sekä oppimiskokemuksen, jollaista ei vastaavissa koulutuksissa ole. Tästä konkreettinen esimerkki on koulutukseen sisältyvä Blanchardin SLII-valmennus. Se edustaa lajissaan maailman ehdotonta huippua ja tämän pystyy kokemaan vain meidän koulutuksissamme”, kertoo Educon toimitusjohtaja Janne Annunen.

Educon toteuttaman johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintokoulutuksen houkuttelevuudesta kertoo jotain myös se, että niihin tullaan ympäri Suomea.  Ei pelkästään verkossa toteutettaviin koulutuksiin, vaan myös lähikoulutuksiin. ”Tämän vuoksi olemme valinneet lähikoulutusten paikat mahdollisimman helposti saavutettaviksi. Tampereelle pääsee kätevästi vaikka Oulusta junalla suoraan melkein koulutustilaan ja Vantaalle lentäen”, sanoo Janne Annunen. Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintokoulutuksia järjestetään tänä vuonna Turussa, Tampereella, Vantaalla ja tietysti verkossa. Uusi koulutus alkaa lähes kuukausittain.

Monet organisaatiot hyödyntävät systemaattisesti Educon toteuttamaa johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa uusien esihenkilöiden kouluttamisessa. ”Kaikki uudet esihenkilöt käyvät meidän koulutuksemme saaden heti toimivat ja testatut työkalut uuteen johtamistehtäväänsä. Pienemmistä organisaatioista saatetaan myös lähteä koko esihenkilöporukalla koulutukseen mukaan, jolloin kaikki saavat yhteisen viitekehyksen nykypäivän hyvään johtamiseen. Tällä saavutetaan jo organisaatiotason vaikuttavuutta”, kertoo Annunen.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on tarkoitettu eri alojen esihenkilöille, asiantuntijoille ja yrittäjille, jotka vastaavat yrityksensä tai vastuualueensa toiminnan johtamisesta ja haluavat kehittää omaa johtamisosaamistaan. Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on laajuudeltaan 180 osaamispistettä ja muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta. Educon toteuttamat johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnot toteutetaan aina yhteistyössä tutkinnon myöntävien oppilaitosten kanssa.

 

Katso kaikki alkavat johtamisen koulutukset

 

Ota meihin yhteyttä

"*" indicates required fields

Untitled
This field is for validation purposes and should be left unchanged.