Mies etualla ja takana Educo lähijohtamisen tutkinnon opiskelijoita.

Educo lähijohtamisen tutkinto™ Vantaa

Educo lähijohtamisen tutkinto™ alkaa lähikoulutuksena Vantaalla 30.1.2024.

Erilaisia johtamiskoulutuksia on paljon tarjolla mutta jos haluat oikeasti saada konkreettisia työkaluja päivittäiseen ihmisten johtamiseen, tämä koulutus on juuri sinulle. Tästä on jätetty tulosten kannalta kaikki turha eli ns. asiajohtaminen pois. Koulutus keskittyy vain kaikkein tärkeimpään eli ihmisten johtamiseen, ja eroaa siksi kaikista muista markkinoilla olevista vastaavista koulutuksista.

Osallistumalla Educon johtamiskoulutukseen voit olla varma, että saat käyttöösi parasta osaamista ja parhaat työkalut konkreettiseen ihmisten johtamiseen. Educo on erikoistunut nimenomaan ihmisten johtamisen kehittämiseen ja toimii Suomessa yksinoikeudella The Ken Blanchard Companiesin globaalina maapartnerina. The Ken Blanchard Companies® sijoittuu johtamisen kehittämisessä alan yritysten kärkeen maailmassa.

Educon lähijohtamisen tutkinto™ on koulutus, joka vastaa nykypäivän ja tulevaisuuden johtamisen tarpeisiin. Siksi se sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet nykyistä paremmasta ihmisten johtamisesta ja jotka työskentelevät yksityisellä tai julkisella sektorilla kaikilla johtamisen tasoilla.
Lataa ohjelma

Miksi tämä koulutus?

1

Maailman paras malli ihmisten johtamiseen

Koulutus sisältää Blanchardin SLII®-valmennuksen, jonka avulla opit konkreettisesti käyttämään oikeaa johtamistyyliä tilanteen mukaisesti. Tähän maailman tutkituimpaan ja käytetyimpään johtamismallin valmennukseen pääset Suomessa vain Educon kautta.

2

Testattuja työkaluja arjen johtamistilanteisiin

Koulutuksessa opit myös Blanchardin luottamuksen rakentamisen ja käytännön coachingin-mallit, jotka on kehitetty vuosikymmenten aikana auttamaan lähijohtajia arjen johtamistilanteissa. Lisäksi saat ainutlaatuisen ja laadukkaan LAPII-arvion johtamiskäyttäytymisestäsi – tämäkin on mahdollista vain Educon koulutuksessa.

3

Valmentava johtaminen ei riitä

Markkinoilla on paljon johtamiskoulutuksia valmentavasta johtamisesta tai valmentavasta otteesta. Tämän koulutuksen avulla saat käyttöösi huomattavasti laajemman ja toimivamman johtamisen viitekehyksen, joka mahdollistaa sinulle paremmat tulokset johtajana.

4

Ihmisten johtamisen kehittämisen osaaminen ja kokemus

Educon erikoisosaamista on ihmisten johtamisen kehittäminen. Voit täysin luottaa siihen, että saat käyttöösi viimeisimmän tiedon ja toimivimmat työkalut ihmisten johtamiseen.

5

Paras tuotto koulutusinvestoinnillesi

Koulutuksen opit ja työkalut on suunniteltu heti käytäntöön vietäviksi. Tämän vuoksi sinun on mahdollista saada tästä koulutuksesta erittäin hyvä tuotto koulutusinvestoinnillesi.

Hyödyt sinulle

 • Kehityt ihmisenä ja johtajana
 • Saat käyttöösi maailman parhaan ihmisten johtamisen SLII®-mallin
 • Saat ainutlaatuisen arvion johtamiskäyttäytymisestäsi johtamistaitojen arviointi II, LAPII (Leader Action Profile II) avulla
 • Saat parhaan tuoton koulutusinvestoinnille
 • Verkostoidut muiden ihmisten johtajien kanssa
 • Saat todistuksen koulutuksen suorittamisesta (Educo lähijohtamisen tutkinto™ / Educo Diploma of Leadership™)

Kenelle?

Toimitusjohtaja tai yrittäjä

Kokenut lähijohtaja tai tiiminvetäjä

Uusi lähijohtaja ja tiiminvetäjä

Projektipäällikkö tai projektinjohtaja

Henkilöstön kehittämisen ammattilainen

Ilmoittaudu koulutukseen

Aikataulu ja sisältö

Koulutus on erittäin käytännönläheinen ja se sisältää seitsemän sinulle huolella valittua johtamisteemaa. Koulutus kestää kokonaisuudessaan noin seitsemän kuukautta ja pitää sisällään mielenkiintoisia lähikoulutuspäiviä, vuorovaikutteista itseopiskelua, ennakko- ja jälkitehtäviä, oppimiskeskusteluja vertaisryhmäsi kanssa sekä johtamiskäyttäytymisesi arviointia.

Käytössäsi on erittäin laadukkaat oppimismateriaalit sekä 12 kuukauden käyttöoikeus Blanchard Exchange -oppimisalustalle. Lisäksi saat käyttöösi paljon itsenäisesti hyödynnettävää laadukasta materiaalia mm. 1–5 minuutin pikatehtäviä, pikaoppaita, podcasteja, artikkeleita ja kirjavinkkejä, jotka auttavat sinua.
 • Kickoff ja lähijohtajan vuorovaikutustaidot

  30.1.2024 klo 9-14

   

  Toimiva vuorovaikutus on kaikkien suhteiden perusta. Sen merkitys johtamisessa on poikkeuksellisen suuri. Tässä osassa saat toimivat työkalut tuloksellisemman vuorovaikutuksen luomiseen lähijohtajana ja ihmisenä.

   

  • Ennakkotehtävänä: Everything DiSC® Työyhteisöprofiili
  • Mitä ja miksi eli koulutusohjelmasi sisältö ja tavoitteet
  • Everything DiSC® auttaa sinua ymmärtämään itseäsi ja muita
  • Käyttäytymistyylisi ja sen vahvuudet ja heikkoudet
  • Näin onnistut vuoropuhelussa
  • Valmistautuminen oppimispolun seuraavaan vaiheeseen

  Kouluttajana Janne Annunen

Lisätietoja ohjelmasta

Koulutuspaikka: Technopolis Aviapolis, Teknobulevardi 3-5, Vantaa

Hinta: 1890 € +alv

Sopimusehdot

Lataa ohjelma

Kysy lisätietoja:
Johanna Böckerman
johanna.bockerman@educo.fi
p. 044 733 4904

Ilmoittaudu koulutukseen

Kouluttajat

Janne Annunen

Janne on Educo Valmennustalon toimitusjohtaja ja yrittäjä sekä The Ken Blanchard Companiesin® Global Partner. Janne on johtamisen ja organisaatioiden toiminnan syväasiantuntija ja auttaa organisaatiota tekemään hyvästä ihmisten johtamisesta kilpailuedun. Janne on toiminut pitkään johtamisvalmentajana ja johtamiskonsulttina ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus johtamisesta. Janne toimii myös Suomen suosituimman johtamisen podcastin Hyvä Paha johtaminen isäntänä.

Pasi Lehtiniemi

Pasi on kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä esimiestyöstä. Pasi on vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Pasi valmentaa laajalla skaalalla projektijohtamista ja esimiestyötä. Erityinen asiantuntemus kohdistuu tietojohtamiseen sekä ihmisten johtamisen Leadership-taitojen ja tiimidynamiikan kehittämiseen.

Jyrki Mannelin

Jyrki on kokenut juridiikan asiantuntija ja hänen erityinen osaamisalueensa on työoikeudessa. Jyrki on koulutukseltaan sekä oikeustieteen maisteri että konetekniikan diplomi-insinööri. Tämä yhdistelmä tekee hänestä alansa monipuolisen osaajan, joka pystyy yhdistämään lakiosaamisensa aiempaan työkokemukseen yritysmaailmassa. Jyrki on toiminut Educon kouluttajana useita vuosina ja saanut kiitettävää palautetta asiantuntevasta otteestaan.

Sirke Lohtaja-Ahonen

Sirke on lukijalähtöisten tekstien mestari ja ihmisten innostaja, viestintävalmentaja ja tietokirjailija, jonka intohimo on kielen voima. Sirke on työskennellyt viestintäalalla yli 30 vuoden ajan. Hän on pitänyt satoja valmennuksia ja auttanut tuhansia johtajia ja asiantuntijoita kehittämään viestintäänsä. Sirke tekee tylsistä asioista kiinnostavia, vaikeista helppoja ja saa ihmiset näkemään vahvuutensa viestijöinä. Valmennettaviltaan hän on saanut erityiskiitosta avoimuudesta, kannustamisesta ja innostamisesta.