SLII-valmentaja Susanna Vinkka
— Referenssi

S-ryhmässä jo yli 700 SLII®-valmennuksen käynyttä esihenkilöä

”Olen näitä käynyt vuosien varrella useampia ja nyt oli sen verran hyvä ja inspiroiva valmennus, että on pakko kiittää erikseen”, toteaa eräs S-ryhmän SLII®-valmennukseen osallistunut. ”Tämänkaltaisia ovat palautteet, joita saamme SLII®-valmennuksiin osallistuvilta”, toteaa satoja S-ryhmän esihenkilöitä SLII®-johtamismalliin valmentanut Jollas Instituutin Susanna Vinkka. Hän on yksi S-ryhmän sisäisistä sertifioiduista SLII®-valmentajista.

Vuonna 2019 S-ryhmän oppimis- ja valmennuskeskus Jollas Instituutti haki valikoimiinsa hyvää johtamisen kehittämisen konseptia ja valmentavan johtamisen viitekehystä vastatakseen entistä paremmin S-ryhmän johtamiskoulutustarpeisiin. Konseptin ja työkalun piti olla laajasti käytetty ja sen vaikuttavuus olla osoitettu. Tässä Blanchardin SLII®-malli oli ylivoimainen ja valinta oli selvä.

S-ryhmälle omat sisäiset SLII®-valmentajat

Sopivan johtamisen viitekehyksen löydyttyä, keväällä 2019 käynnistettiin saman tien SLII®-valmentajien sertifiointiprosessi, jonka tavoitteena oli sertifioida Jollas Instituutille omat SLII®-valmentajat palvelemaan S-ryhmän johtamisvalmennustarpeita. ”Koko kouluttajakoulutusprosessin kokemus oli hieno ja intensiivinen sekä ajatuksia voimakkaasti haastava. Ensin kävimme kaksipäiväisen SLII®-valmennuksen SLII® Master Trainer Rares Manolescun valmentamana ja sitten jatkoimme hänen kanssaan vielä kaksi päivää sertifiointiin tähtäävällä kouluttajakoulutuksella, jossa
toisena kouluttajana toimi Pasi Lehtiniemi”, valmentaja Susanna Vinkka kertoo kokemuksistaan.

SLII®-johtamismalli sopii kaikille johtajille kokemuksesta riippumatta

S-ryhmässä SLII®-valmennusta on hyödynnetty laajoissa alueosuuskauppakohtaisissa johtamisen kehittämisohjelmissa, pitkissä lähijohtamisen kehittämiseen liittyvissä esihenkilöille kohdistetuissa ohjelmissa ja avoimina toteutuksina, joihin osallistujat ovat voineet tulla eripuolilta S-ryhmää. Tällä hetkellä SLII®-malliin on valmennettu satoja esihenkilöitä seitsemästä eri alueosuuskaupasta aina johtoa myöten. Lisäksi SOK:lle ja tytäryhtiöiden asiantuntijoille on tehty useita toteutuksia ja myös Jollas Instituutin asiantuntijoita on valmennettu SLII:n saloihin.

”Meillä S-ryhmässä SLII®-valmennuksen kohderyhmänä on kaikilla tasoilla lähijohtamista tekevät esihenkilöt ja myös erilaisia projekteja vetävät asiantuntijat. Palaute valmennuksista on ollut erinomaista ja kiinnostus SLII®-johtamismalliin ryhmässä on koko ajan vain kasvanut”, sanoo Vinkka.

Paras johtamismalli

Mikä sitten tekee satoja SLII®-johtajia valmentaneen valmentajan mielestä SLII-mallista maailman parhaan ihmisten johtamisen mallin? ”Parasta on se, että se keskittyy johtamisessa oppimisen näkökulmaan. SLII® on tarina oppimisesta ja kun osallistuja ymmärtää tilanteenmukaisen johtajan taidot oppimisen näkökulmasta, se muuttaa voimakkaasti ajatusmaailmaa ja auttaa osallistujaa onnistumaan omissa tavoitteissaan. SLII® ei ole mikään ismi, vaan avaa oppimisen prosessin ja sen vuoksi myös osallistujan aiemmat opit ja oivallukset erilaisista valmennuksista ja omista kokemuksista nousee ihan uudelle tasolle”, SLII®-valmentaja Susanna Vinkka toteaa.

 

Ota meihin yhteyttä

"*" indicates required fields

Untitled
This field is for validation purposes and should be left unchanged.